Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 7
RamonaCopot spune:
Ancutza daca le-ai scos imediat din masina cand s-a terminat ciclul de spalat si ai vazut ca a iesit ceva in ele, de obicei merge sa le mai dai o data la spalat, dupa ce scoti acel ceva....le pui la ciclu cu prespalare si ar trebui sa iasa culoare respectiva.
Dar asta doar daca nu au apucat sa se usuce.
La mine a functionat asa.
Iar la prima spalare...eu zic ca nu trebuie spalate la mai mult de 40-50 grade...ca oricum se sterilizeaza prin calcat.
Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI
dymomo77 spune:
Aseara radeam ca l-am intrebat dc ma duce la intalnire la 18.30 si a zis ca sigur si eu il intreb "oare cum o sa ne recunoastem?" si radeam amandoi. Adevarul e c ala asa burtici ce alt indiciu ne-ar mai trebui. De ales nume pt bebe am ales de ceva vreme il va chema Dan Mihail. Acuma speram sa nu avem surpriza sa fie fetita ca eu de zuza am cumparat numai lucruri albastre si doar un singur costumas vernil si nasa la fel asa ca... va fi fetita in albastru. Nume pt fata avem deja ca eu asta mi-am dorit Daria Maria sau ilinca Maria.
34+
dymomo77 spune:
Pentru BB am luat hainute(cam multe dupa parerea soacra'mii), paturica, sac de dormit, un costumas cosmonaut ff gros pt iarna, cadita, si patutul care i l-au luat nasii iar eu 2 lenjerii pt el. Cosmetice le-am luat pe toate de la Klorane(pudra, gel de dus, sampon si lapte de corp) si sapun lichid de la sanosan. Produsele de la Klorane sunt tare scumpe acu sper sa fie si bune ca am zis ca dc mama foloseste Vichy si Mustela sa aiba si bb parte de ce e mai bun.
Ar trebui sa zic mama folosea ca deja sotul ma intreba dc sa se pregateasca ca in urmatorii ani sa se imbrace din bazar asa ca ... mami va trebui sa mai renunte la cate ceva. El sa fie sanatos.
34+
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Ancutza daca le-ai scos imediat din masina cand s-a terminat ciclul de spalat si ai vazut ca a iesit ceva in ele, de obicei merge sa le mai dai o data la spalat, dupa ce scoti acel ceva....le pui la ciclu cu prespalare si ar trebui sa iasa culoare respectiva. Dar asta doar daca nu au apucat sa se usuce. La mine a functionat asa. Iar la prima spalare...eu zic ca nu trebuie spalate la mai mult de 40-50 grade...ca oricum se sterilizeaza prin calcat. |
Ramo le-am scos imediat din masina si tot imediat le-am pus cu Ace, soacra-mea zice sa le las in Ace in seara asta si maine dimineata sa le mai pun odata la spalat...asta e..chiar ca am facut-o de oaie...
Anca 33+
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
vias spune:
buna seara
Ancutza_bro eu zic sa incerci Vanish...iar cu temp de spalare a hainutelor, eu pe etichete am gasit numai 40 de grade... oricum apoi le sterilizezi prin calcat, nu?????
Spor la spalat, sa dea DD sa iasa galbenul
Dana.n foarte frumoase achizitiile lui bebe ...le-a vazut si sotul...i-am spus sa se uite bine la forfecuta...ca pe asta o cumpara el..si el a zis "pai lasa...merg la Chicco diresct..si sigur gasesc pt copii, nu o sa dau gres"
..sper..ca altfel a pus-o cu mine
Eu am intrat in criza de timp simt ca nu mai am cand sa termin prin casa...mai sunt atatea de facut...si vreau s atermin ca sa pot spala lucrurile lui bebe si sa le pot calca...vreau sa-mi fac bagajul de spital pt mine si bebe...
...l-am anuntat pe Pustache ca de acum sa stie...incep sa devin irascibila...din ce in ce...si sa stie, macar sa nu se enerveze...dar sunt in criza... plus ca am aflat de la o prietena cu care am stat anul trecut in spital cu copilasii nostrii..ca a murit acum si baietelul ei..
...Of Doamne...sper ca micutul meu sa se nasca sanatos si sa nu mai trec prin ce am trecut...imi e atat de frica...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
RamonaCopot spune:
Ancutzule lasa ca poate ai noroc si iasa galbenul ala. Maine le pui la spalat si poti sa dai ciclu cu prespalare si clatire suplimetara, eventual spalate de 2 ori sa iasa mirosul de clor din ele.
Bafta maine .
Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI
Cory_B spune:
Merci, am pus si eu carucior la semnatura Maine la Baby Expo...sa vedem ce e pe acolo. Sper sa nu fie f agomerat. O sa merg mai dimi. 32+
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Ancutzule lasa ca poate ai noroc si iasa galbenul ala. Maine le pui la spalat si poti sa dai ciclu cu prespalare si clatire suplimetara, eventual spalate de 2 ori sa iasa mirosul de clor din ele. Bafta maine . Ramona, 34+ DOMINIC ANDREI |
multumesc Ramo,Camy
Anca 33+
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
arcadia spune:
camy, imi pare rau va fi totul bine cu Flavius, o sa vezi
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+ Sanziana Carolina
monis5 spune:
Fetele, am venit de curand de pe afara si citesc in crucis, revin cu cateva raspunsuri imediat
monis 33
acum si cu poze noi