Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 6
RamonaCopot spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui dana n.
Ramona, maxi cosi este in beci in cutie...daca il lasam in casa nu o mai dadeam pe mandra jos. ------------------------ 34+ David Albume foto |
O ...saracuta. Tare bine ii sedea acolo! Cred ca acuma astepta nerabdatoare Craciunul sa vada daca ala era cadoul pt ea.
Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI
Evy30 spune:
pai ma gandesc ca daca te-a chemat peste o luna , nu e pericol asa mare .
a...contractii nu am avut , insa resimt loviturile acolo cei drept .
eu sper sa nu fie nici o problema
o sa vad saptamana viitoare la control. ce o vrea doamne doamne .
in rest , este extrem de jucaus si nu mai pot de dragul lui .
pupici fetelor
Evy 32+
RamonaCopot spune:
Si eu am reusit sa ma programez pt joi la 18:20 la dr sa il vedem pe bebe. Atunci va avea deja 35 si 4 zile si sper sa stabilim cum voi naste, daca e cazul de cazariana.
Abia astept sa-l vad pe bebe si sa-i aud inimioara
Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI
Katyuscha21 spune:
Facem si noi cinte astazi schimbam semnatura
Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
floricik spune:
Dana n uauuu ce minunatii ati luat pt bebe. Am vazut ca are si hainute personalizate Sa fie sanatos si sa se bucure de toate
29+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricik Dana n uauuu ce minunatii ati luat pt bebe. Am vazut ca are si hainute personalizate Sa fie sanatos si sa se bucure de toate 29+ http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
Multumim mult Floricik!Sa fiti sanatosi si voi.
------------------------
34+ David
Albume foto
Ancutza_Bro spune:
.... si as mai pune inca 100 de omuleti care plang...mi-e o ciuda de mor, am pus hainutele de bebe la spalat si m-a mancat undeva sa pun si un prosop din care a iesit culoarea si acum toate hainutele albe sunt galbene ... am luat niste Ace repede si le-am pus la inmuiat apoi o sa le mai spal odata...cred ca o sa trebuiasca sa o iau de la capat cu [,] cumparaturile....stiti vreo metoda sa scot culoarea ? va rog ajutati-ma!!! sunt o
Anca 33+
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
tinonino81 spune:
Oau RamonaCbafta multa,tu ai dpn cu putin inaintea mea,am niste emotii
: 34+Radu Stefan
poze
dymomo77 spune:
Am ajuns si eu cam pe seara ca abia acum am reusit sa-mi dau sotiorul jos de la calculator. El lucreaza in invatamantul superior si miercuri are un examen fff greu si abia mai apuc si eu sa citesc cate ceva si sa va scriu.
34+
simina_kin spune:
Ancutza eu n-am mai scos petele de vopsea nici macar cu clor sau Vanis....ai facut-o de oaie
32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!