Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 5
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arcadiafolii pt capacul de la wc gasiti la cumnata mea in cateva zile mai are si sudocrem, infacol (pt colici), bepanthen la 100 gr, si hainute de bebe aici hainuteshop.ro |
RamonaCopot spune:
Evy eu nu ma pricep sa-ti raspund...dar cred ca doar contractiile pot sa deschida colul. E posibil ca tu sa resimti durerea acolo si el sa loveasca in alta parte, acolo doar sa se resimta. Poate apasa pe un nerv acre iti da senzatia asta.
zic si eu, desi nu am experimentat dureri din alea pana acuma.
Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI
dana n. spune:
Am reusit sa fac un album cu ceea ce am cumparat ptr bebelul meu:
http://ro.fotoalbum.eu/adridana/a351806
------------------------
34+ David
Albume foto
arcadia spune:
in leg cu alaptatul, lui calin ii dadeam alternativ din sani, asta daca sugea la distanta de 2-3 ore, daca sugea mai devreme continuam sanul dinainte pana spre golire apoi treceam la urmatorul. sper ca s-a inteles ceva
produse de baie eu folosesc bubchen, sunt fara parabeni, se gasesc in hipermarketuri (cora)
ramona miopia mare reprezinta indicatie de cezariana din cate stiu eu, asa ca ar fi bine sa mergi la ofta tare povestea cu zamuitul
pt fundulet eu mai am crema de galbenele melkfett si petroleum jelly, care e bun si pt buze si maine crapate, se foloseste in afara.
ancutza eu am simtit ca pe fetita mea trebuie sa o cheme sanziana si mai imi place si carolina, asa ca i le dau pe amandoua
evy si eu primesc lovituri in col de la pitica, mi-a spus doctorita mea ca fiind la a doua sarcina am bazinul mai larg si prin urmare sta bebita foarte jos, colul il aveam 2,8 si m-a chemat peste o luna la control.
andrecluj sigur ca va anunt cand vin foliile infacol, sudocrem si bepanthen nu sunt puse pe site, dar o contactati pe site pt ele. hainute groase sunt deja cateva si mai urmeaza, de ex aici
hainuteshop.ro/hainute-1032-combinezon+de+fas+++circus++gros++de+iarna+++nursery+time.html sau
hainuteshop.ro/hainute-1039-combinezon+de+polar+++nursery+time+++i+love+you+mummy.html
si mai are niste chestii de botez care mie imi plac mult
hainuteshop.ro/haine-cadouri-pentru-botez-placate-in-argint-2-290-1.html
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+ Sanziana Carolina
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui dana n. Am reusit sa fac un album cu ceea ce am cumparat ptr bebelul meu: http://ro.fotoalbum.eu/adridana/a351806 ------------------------ 34+ David Albume foto |
Uauh...vizionat albumul foto si . Caruciorul e super, asa ceva as vrea si eu, insa nici nu indraznesc sa intreb cat a costat. Iar maxi cosi se pare ca a fost o investitie buna, si o sa aiba un ocupant destul de dulce si "pisicos" pana vine bebe cu drepturi depline sa-l ia in primire.
Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI
simonette spune:
Fetele.....va multumesc din inima ca mi-ati sarit in ajutor!!!!
Am intrat sa va spun ca am rezolvat problema!!!! M-a ajutat o burtica mai tanara, mi-a dat mura-n gura ca la bebei!!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Uauh...vizionat albumul foto si . Caruciorul e super, asa ceva as vrea si eu, insa nici nu indraznesc sa intreb cat a costat. Iar maxi cosi se pare ca a fost o investitie buna, si o sa aiba un ocupant destul de dulce si "pisicos" pana vine bebe cu drepturi depline sa-l ia in primire. Ramona, 34+ DOMINIC ANDREI |
Ramona, maxi cosi este in beci in cutie...daca il lasam in casa nu o mai dadeam pe mandra jos.
------------------------
34+ David
Albume foto
simina_kin spune:
RamonaC te rog eu sa rectifici pe acel carnetel : IN NICI UN CAZ NU SE DA LAMAIE LA BEBE DC SUGHITE ai distruge stomacul aciditatea de la lamaie , nu mai zic ca el nu stie decat de gustul laptelui
Nu stiu cand mai ajung si eu la zi cu cititul
32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui simina_kin RamonaC te rog eu sa rectifici pe acel carnetel : IN NICI UN CAZ NU SE DA LAMAIE LA BEBE DC SUGHITE ai distruge stomacul aciditatea de la lamaie , nu mai zic ca el nu stie decat de gustul laptelui Nu stiu cand mai ajung si eu la zi cu cititul 32+ cu Maya Andreea AMR 8 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Am dat delete deja. Si asta fusese prima si singura notita pe care mi-am luat-o in sarcina asta, ca vad ca deja incep sa le amestec si nu mai retin prea multe...
Asa ca gata cu notitele si aveam ditamai agenda pregatita
Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui simina_kin Eu am luat Sanosan pt ca asa mi-a zis pediatra Am mai dat o lista acum ceva timp da nu stiu dc ai retinut.Iti scriu aici ce am luat eu din Cora si ce trebuie sa-mi iau din farmacie |
Saru'mana pt listuta, am salvat-o!
La fel multe multumiri si lui Stephy ca mi-a raspuns la intrebare! Stephy, cred ca o sa iau parabenoase..ca sunt mai ieftine...Doar daca o face vreo alergie si o sa fiu nevoita sa iau ceva mai de soi..
Elenic, multumesc pentru urarile de casa noua!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze