Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Raluci e bestial bebele care danseaza...l-am vazut si eu ieri parca, filmuletul deja face ocolul pamantului k il primesc de peste tot

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

am mai pus 3-4 poze cu noi achizitii pt bebe..."somebody stop me!!!" ... sper sa ma opresc deocamdata din cumparat ca deja scade bugetul drastic

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

hey!, am ramas singurica? unde a fugit toata lumea? ... cred ca ne vedem la schimbul 3

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!
daca va place de Razvanel al meu, la concursul Klorane, va rog frumos sa-l votati!
link-ul este la semnatura!
multumesc frumos!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

hey!, am ramas singurica? unde a fugit toata lumea? ... cred ca ne vedem la schimbul 3

frumoase achizitii si ieftine

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Eu sunt pe aici dar tot citesc din urma
Stephy si eu tot promotii din alea sanatoase caut
Ziceai de Bubchen...de la ei am avut produse pt gravide si sunt ok. Am luat de la targ si pt bb. Un sampon de ex-10 ron.

Am citit din urma ca vorbeati despre faptul ca virgula curg sanii. La mine tot curg din sapt 14-15 Dar nu-mi plac deloc tampoanele pt sani. Sunt asa mari...deocamdata curg putin. Sa nu radeti de mine dar am apelat la dischete demachiante

29+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

lylyana,
scutecele cu decupaj la buric sunt de la HAPPY
Raluci, tare bb-ul dansator..asha cred ca danseaza si al meu in burtik

LORELIX DANIEL 32+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Eu cred ca la cat ne curge noua acuma din sani, doar asa putin sa ne pateze hainutele...dischetele acelea demachiante is suficiente.
Si mie au inceput de pe la 4 luni sa imi zamuiasca laptariile si speriata o sun pe mama sa ii zic..si mai mai sa plang ca imi vine laptele de acuma...si ce o sa ma fac eu cand vine bebe ca el nu mai are ce sa suga, ca se termina pana atunci.... Sotul meu gasise deja solutia: "lasa ca il bagam la congelator si are si el ce sa pape" . Cand a auzit mama ce temeri avem noi...s-a pus pe un ras . Oricum doar mi se udase putin pijamaua, nu curgea siroaie, dar eu eram convinsa ca urmeaza potopul ca la holstein .

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

am citit jumatate din capitolul trecut, raspund partial si revin.
nu am ajuns azi la be, maine merg.

madalina_t merci de raspuns

camy multumesc, imi voi fabrica eu 2 wrapuri

lauradi puteti face o retea wireless ca sa stai cu laptopul in pat..bafta sa stea bebita cat mai mult la caldurica..pregatirile s mai putin importante, voi sa fiti sanatosi

monis chiloti de unica folosinta am vazut marca tigex pe siturile de copii. voiam si eu sa iau dar nu cred ca is buni daca is din plastic..tot mai bine moartea pasiunii de bumbac sa vad maine la be. termometrul de fundulet e cel mai accurate din experienta mea si cf recomadarilor medicilor.

laurairina sunt necesare sampon cu gel de dus sau separate, ulei de bebe nu am folosit, mi s-a parut naspa, eventual o crema de masaj, si crema de fundulet gen bepanthen, sudocrem..

folii pt capacul de la wc gasiti la cumnata mea in cateva zile mai are si sudocrem, infacol (pt colici), bepanthen la 100 gr, si hainute de bebe aici hainuteshop.ro

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+ Sanziana Carolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

fetelor mie mi-e o frica nu mai pot .
bebelusul meu da din picioruse de zor de azi dimi , cu putere
e bine ...insa da fix in col, sau cel putin asa simt . uneori ma doare .
ce sa fac ? m-am plimbat , deja am obosit de stat in picioare ..c.a numai asa nu simt f .tare . e vreun pericol sa se deschida colul ? intreb si eu ca un om prost

pupicei

Evy 32+

Mergi la inceput