Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Camy parca numai vesti proaste aud in ultima vreme . De data asta o sa fie bine cu bebelul tau si gandeste-te doar la clipa cea mare... O luna si gata, minunea o sa stea in bratele voastre.
si capul sus, sa simta Flaviusica pe mami lui vesela si zambareata!

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Am fost si noi azi la eco... Vesti asa si asa... Toate bune si frumoase pana la circumferinta abdominala care e multicel in urma... In rest fluxuri prin artere bune, placenta ok, doar minunea asta... Si prin urmare i-a iesit si greutatea micuta, doar 1600g. Cezariana probabil prin 10-12 noembrie daca rezist pana atunci. Nu-s chiar in cea mai buna dispozitie, sper sa fie totusi bine! Urmeaza monitorizare saptamanala, eco la 2 saptamini si tot asa.
Mi-a recoltat si ptr cultura de col, placerea mea absoluta. Intreba careva daca doare, nu doare, dar nici nu lesini de placere, nu ma dau pe spate dupa examenul cu valve...

Diana , echo da erori destul de mari... adica greutatea e estimata pe baza lungimii femurului, daca bebe e mai piticut => ca are greutatea mai mica.... and so on... de relaxare

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

fetelor ... ca tot s-a vorbit de nume in capitolul asta...ce parere aveti de Alma sau Sabina?...Alma ii place sotului (si mie imi place) iar Sabina imi place mie (lui nu prea)...mai e asa de putin timp si noi inca nu ne-am decis la un nume...

Mergi la inceput

Of, am pierdut un mesaj intreg de varza ce sunt ... ii multumeam Arcadiei pt raspunsuri si zau daca mai stiu.... scuze multe celor pe care fara sa vreau le-am sarit. Va pup tare pe toate

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

fetelor ... ca tot s-a vorbit de nume in capitolul asta...ce parere aveti de Alma sau Sabina?...Alma ii place sotului (si mie imi place) iar Sabina imi place mie (lui nu prea)...mai e asa de putin timp si noi inca nu ne-am decis la un nume...

Alma o cheama pe catelusa mea

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(31+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Monis, tare frumos ai tricotat. Eu nu ma vad sa am asa rabdare...

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Sarumana, m-am mai uitat pe la targ... tare dragute mai sunt astea tricotate, dar sunt... de aur... de la 50-60 de lei in sus....

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Monis, Ionela, multumesc si voua

Somn usor burtici, merg la nani!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(31+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Alma o cheama pe catelusa mea

Of, Ancutza si eu asta vroiam sa zic, sa nu te superi, dar numai la catei am auzit de Alma... in Romania ce e drept..... Mie Sabina chiar imi place

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

buna seara

Dana.n foarte frumoase achizitiile lui bebe ...le-a vazut si sotul...i-am spus sa se uite bine la forfecuta...ca pe asta o cumpara el..si el a zis "pai lasa...merg la Chicco diresct..si sigur gasesc pt copii, nu o sa dau gres"

..sper..ca altfel a pus-o cu mine

Eu am intrat in criza de timp simt ca nu mai am cand sa termin prin casa...mai sunt atatea de facut...si vreau s atermin ca sa pot spala lucrurile lui bebe si sa le pot calca...vreau sa-mi fac bagajul de spital pt mine si bebe...
...l-am anuntat pe Pustache ca de acum sa stie...incep sa devin irascibila...din ce in ce...si sa stie, macar sa nu se enerveze...dar sunt in criza... plus ca am aflat de la o prietena cu care am stat anul trecut in spital cu copilasii nostrii..ca a murit acum si baietelul ei..
...Of Doamne...sper ca micutul meu sa se nasca sanatos si sa nu mai trec prin ce am trecut...imi e atat de frica...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Camy
Dumnezeu va fi langa voi si de data asta va fi bine.

------------------------
34+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ANCUTZA, SI EU VOTEZ PENTRU : SABINA

30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput