Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 11
Ancutza_Bro spune:
Monis, Diana nu ma supar
...noi am intalnit o fetita frumusica foc pe care o cheama Alma si ne e tare draga... plus ca mie imi plac animalele enorm de mult si am intalnit si Erica de ex si Carla la catei, Eva la pisici ... cred ca sunt mai multe nume intalnite la ambele "specii" dar nu imi vin acum in minte... poate reusesc totusi sa-l conving cu Sabina ![]()
oricum va multumesc pt sinceritate, apreciez asta foarte mult 
Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
ionelamaria spune:
DANA, eu mor dupa matuca ta.... 

30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
RamonaCopot spune:
Bai...eu nu am auzit de Alma la animale, mie mi se pare ca suna mai asa de telenovele numele asta. Dar imi place
. Sabina nu prea.
Hai...ma da-ne variante!
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Evy30 Fetelor , o cunostinta mi-a spus ca dupa cezariana , trebuie sa iei sau sa ti se injecteze .. un medicament ca sa poti alapta ,sau sa provoace lactatia ...cica fara el ...nu ai lapte ...nu am inteles clar , ca mi-a aruncat asa in fuga la plecare . ne-am intalnit intamplator la cumparaturi .asa este ? oare mi-o fac ei automat la spital si ma stresez degeaba? de fapt cum se procedeaza ? adica daca fac ceza pe la 10 sa zic... stau la terapie , apoi noaptea alaptez ? sau a doua zi dimineata ? anestezia cand trece ? ma cheama doamnele de acolo la alaptat ? intrebari simpatice nu ? multumesc sunt in ceata rau ![]() ![]() ![]() Evy 32+ ![]() |
draga mea, nu este deloc asa; e f important sa ti-l aduca la san imediat dupa ce nasti; eu l-am primit pe Mario la 1,5 ore si l-am alaptat pana la 1 an si aproape 6 luni...poti oricum sa iti cumperi galactogil si sa iti faci ceai de chimen si anason
Betty78
33+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
ionelamaria spune:
cat e scorul?
Alma - 1
Sabina - 3
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Bai...eu nu am auzit de Alma la animale, mie mi se pare ca suna mai asa de telenovele numele asta. Dar imi place . Sabina nu prea. Hai...ma da-ne variante! Ramona, 34+ DOMINIC ANDREI |
vad ca parerile sunt impartite
...variante ar mai fi Maya si Alexia ... in rest din lista luuuunga de 25 de nume pe care eu m-am chinuit si le-am ales cu grija lui nu-i place niciunul...am un sot tare greu de multumit si de convins 
nici nu va dati seama ce mult ma ajuta faptul ca va dati cu parerea...

Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria cat e scorul? Alma - 1 Sabina - 3 30+ AMR 10 sap Mihneaaniversarea nuntii noastre POZE |
asa Ionela, merci ca tii scorul

Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria cat e scorul? Alma - 1 Sabina - 3 30+ AMR 10 sap Mihneaaniversarea nuntii noastre POZE |
Mi te si inchipui ca pe aia de prin filme, cu pixu si hartiuta, care noteaza pariurile.
Haodeto fetele la vot... Alma e asa un nume frumos
si delicat si dragutz. 
Mai votez o data si cu mana stanga
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
Ancutza_Bro spune:
apropos , daca e vreuna dintre fete nehotarata la nume sa-mi spuna si postez lista mea cu nume poate poate gaseste ceva sa-i placa... va promit ca sunt nume alese si deosebite 

Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
dana n. spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria DANA, eu mor dupa matuca ta.... ![]() ![]() ![]() ![]() 30+ AMR 10 sap Mihneaaniversarea nuntii noastre POZE |
Si noi murim dupa ea
Eu votez ptr Sabina.
------------------------
34+
DavidAlbume foto