Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 12
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana n. Si noi murim dupa ea ------------------------ 34+ DavidAlbume foto |
Si eu.

monis
33acum si cu poze noi
Ancutza_Bro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Mi te si inchipui ca pe aia de prin filme, cu pixu si hartiuta, care noteaza pariurile. Haodeto fetele la vot... Alma e asa un nume frumos si delicat si dragutz. ![]() Mai votez o data si cu mana stanga Ramona, 34+ DOMINIC ANDREI |
Ramoma faci sa rad, i-am citit sotului si rade si el...esti bestiala

Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
simina_kin spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui monis5
Of, Ancutza si eu asta vroiam sa zic, sa nu te superi, dar numai la catei am auzit de Alma... in Romania ce e drept..... Mie Sabina chiar imi place monis 33acum si cu poze noi |
Eu va contrazic!! Alma este un nume.
Mie imi place f mult, dar fara sa vreau al asociez cu "ingerasul Alma"

32+ cu
Maya AndreeaAMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
ionelamaria spune:
Alma 2+1bis
Sabina 5
Pai nu consum hartie.... protejam natura.... stau pe comp si tin scorul aici ( curentul electric nu se pune)
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
ionelamaria spune:
aaaa. si sa nu uitam.... pentru Eva minim 3 voturi![]()
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
dymomo77 spune:
Sigur ionela ne vedem maine. Si cum ziceam o sa ne recunostem dupa burtici ca tot ii place sotiorului meu sa ma strige Butelica.
34+
RamonaCopot spune:
Acum, cand vad ca Ionela isi face treaba cu promptitudine, parca imi vine si mie sa rad. De fapt chiar rad singura.
Sper ca sotul tau nu radea de greseala mea de tastat, ca e intuneric in camera, eu intinsa ca placinta...si deh, is si eu o amarata de secretara si imi mai scapa dejetu' pe langa... ![]()
Vreti doua nume, sau doar unul? Ca si Maya imi place mult. Dar unul langa altul nu suna bine.
(Eu de vreo 10 ani de cand vroiam fetita, adica dintotdeauna, am vrut sa o cheme pe fata mea Alexandra, sau Alexia, Alessia... Dar cand am vazut ca acuma toti bebeii se numesc Alexandru si Alexandra ( mai comun decat Maria, zic eu), m-am razgandit. Dar tot l-am convins pe frate-miu sa-i puna la fiica-sa anul trecut numele Alexandra.)
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
lauradi spune:
Monis,draguta, ce griji iti faci tu cu mirosurile...
asa e cum zici,doar ca ,din cate imi amintesc eu,primele luni nu se simtea mirosul,dar dupa ce incepi diversificarea,pfiuuu,apoi sa te tii!Eu ii scot direct afara,la pubela,dar stau la curte,deci nu mi-e greu sau ii bag in pungi pe care le leg bine;nu mi-a trecut prin cap sa iau saci speciali.
Laura
29 Raluca Magdalena si Radu Mihai