Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Va dati seama ca si eu ma amuz facand asta.... nu?

30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauradi

Monis,draguta, ce griji iti faci tu cu mirosurile...asa e cum zici,doar ca ,din cate imi amintesc eu,primele luni nu se simtea mirosul,dar dupa ce incepi diversificarea,pfiuuu,apoi sa te tii!Eu ii scot direct afara,la pubela,dar stau la curte,deci nu mi-e greu sau ii bag in pungi pe care le leg bine;nu mi-a trecut prin cap sa iau saci speciali.

Laura29 Raluca Magdalena si Radu Mihai

Nici eu nu am vazut pungi din alea pt pampers...dar cred ca o sa iau pungi din alea de alimente, pe rola, ca sunt si ieftine si practice. Si eventual o sa le prind cu putin scotch, ca e usor de rupt o bucatica de pe suportul ala special, sau daca sunt suficient de mari le innod si gata pachetelul.

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Ramo radeam amandoi de modalitatea ta de a vota cu ambele maini

de o juma de ora stau pe capul lui sa se hotarasca odata si e chitros rau, nimic nu-i place...i-am zis ca ii alegem fiecare un nume si o strigam fiecare cu numele care-i place de o s'o zapacim pe saraca fetita

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Ramo radeam amandoi de modalitatea ta de a vota cu ambele maini

de o juma de ora stau pe capul lui sa se hotarasca odata si e chitros rau, nimic nu-i place...i-am zis ca ii alegem fiecare un nume si o strigam fiecare cu numele care-i place de o s'o zapacim pe saraca fetita

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Va luati dupa noi, ha??
Eu niciodata nu m-am gandit la nume pt baiat, nu am crezut nici o clipa vreodata ca o sa am baiat. Asa ca el imdeiat dupa ce am iesit de la dr si i-a vazut cocoselul la fiu-sau a ales Dominic. Eu am ales, dupa vreo 15 sapt de gandire, Andrei..dar nu neaparat ca ma topesc dupa el, asa numai sa aleg si eu un nume.
Cum o sa-l strigam zau ca nu stiu

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bonsoir burtix!
scurt briefing de la BE:
- idem celor spuse de monis si lorelix...burtici multe, aglomeratie, faza cu rampa....etc
- oferta mie mi s-a parut bogata....rabdare sa ai, ca de ales...slava Dlui, ai de unde...Avent mi-a recunoscut pe fata ca nu au bibe bpa free...numai magic cup.....si ca...in curand...
- sanosan-uri..mai multe produse din gama, ca in supermarket (resp. pudra de talc, pe jumatate plina..sau goala..depinde cum privesti ....samponul de la sanosan are eugleni parabeni .sapunul de la nivea...nu...
- la capitolul preturi....si mai mari...si mai mici....body-uri si cu 11 lei.....si cu 49....la cosmetice nu mi s-a parut f mare difenta fata de cele din comert....iar la carucioare.....nu m-am uitat in mod spacial la preturi...pt ca eu cautam ceva sa-mi placa si apoi intrebam pretul .....si din tot ce era acolo....unul singur mi-a placut....nu-l mai vazusem pe nicaieri pana acum...de la gracco.....in rest...vesnicii peg perego, inglesina, chicco....ale caror preturi le cunoasteti si voi....

mie mi-a placut....mi-as fi luat hainute si d'acolo..si d'acolo........da' cand am ajuns acasa si am vazut restul bugetului....
nu stiu ce sa va mai spun.....sunt obosita si mi-e somnel.....daca vreti sa mai aflati ceva si stiu a va raspunde, intrebati-ma

hai, noapte buna si pupezuri la burtici!

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Va luati dupa noi, ha??
Eu niciodata nu m-am gandit la nume pt baiat, nu am crezut nici o clipa vreodata ca o sa am baiat. Asa ca el imdeiat dupa ce am iesit de la dr si i-a vazut cocoselul la fiu-sau a ales Dominic. Eu am ales, dupa vreo 15 sapt de gandire, Andrei..dar nu neaparat ca ma topesc dupa el, asa numai sa aleg si eu un nume.
Cum o sa-l strigam zau ca nu stiu

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

e frumos Dominic, imi place mult tare...noi am avut 33 de saptamani la dispozitie si tot nu ne-am hotarat, asa ca tu la 15 stai bine

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

eu ma bag la somn... ca imi pica ochii in gura... si sigur ii mestec pana dimineata. Cine preia tabela de scor?

Noapte buna

30+ AMR 10 sap Mihnea
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

eu ma bag la somn... ca imi pica ochii in gura... si sigur ii mestec pana dimineata. Cine preia tabela de scor?

Noapte buna

30+ AMR 10 sap Mihnea
POZE

somnic usor , stai linistita ca mai numar eu de-acu' incolo...ca doar am tot interesul...multumesc oricum

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Ionela , tabela ramane tot la tine, ca sigur maine o sa-ti faci temele si citesti tu din urma .
Noapte buna sa ai!

ps: daca preiau eu stafeta, falsific voturile, ca nu ma pot abtine .

Ramona,
34+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Ma duc la recuperat din urma, da ati scris nu gluma, aproape 2 capitole.

Diana R votat copilasi draguti.

Ma bucur ca avem vesti bune despre Nabila, fetita Alexei.

Doris 30+ Matteo ......

poze

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput