Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 14
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Ionela , tabela ramane tot la tine, ca sigur maine o sa-ti faci temele si citesti tu din urma Noapte buna sa ai! ps: daca preiau eu stafeta, falsific voturile, ca nu ma pot abtine Ramona, 34+ DOMINIC ANDREI |

o sa incerc si eu sa fac nani ca sa nu ma mai trezesc maine la 1 dupa-amiaza
va pupacesc...noapte buna

Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
lylyana.ion spune:

am intrat sa va salut, cred ca in noapta asta o sa lipsesc de la schimbul 3. am citit din urma si vad ca fetele nu au venit asa impresionate de la BE. Ma duc si eu maine dupa-amiaza sa vad daca gasesc patutz ![]()
Lili
33 cu
Alexandru
RamonaCopot spune:
Noapte buna si tie Ancutza!
Eu inca nu imi gasesc locul in pat, apoi sa mai pun si capul pe perina sa dorm
.
Mai stresez telecomanda asta, pana o mai tin bateriile
.
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Nah...vad ca raman iara singura.
Atunci ma las si eu pagubasa, inchid laptopul si vad eu ce mos astept sa vina si pe la mine cu somnu'
.
Noapte buna la toate burticile!
ps:VOTATI pentru ALMA 
Ramona,
34+
DOMINIC ANDREI
Katyuscha21 spune:
eu votez pt SABINA![]()

Alexandra
33 + si lumina ochilor mei
Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
arcadia spune:
lauradi
sper sa rezolvati cu laptopul, eventual il iei pe al sotului..![]()
DianaR bebita mea la 30 si 5 zile avea 1700 gr, deci eu zic ca si la tine a iesit ok. plus ca cum zicea cineva greutatea este estimata 
monis cu placere ![]()
a, si pungi speciale de scutece parca erau in pachetele mari de happy, sper sa nu ma insel, erau pungute individuale, dar mai putine decat scutecele din pachet
dar eu nu iau happy numai pt pungute. cred ca la fel de bine merg si pungutele mici la rola.
ah ca uitai, eu votez Sabina si imi mai place si Eva 
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
31+
Sanziana Carolina
DORIS_71 spune:
Votez ptr. Sabina si eu. Aveam si eu niste prieteni care aveau o catelusa dalmatian si o chema Alma. Fara suparare
.
Doris
30+
Matteo ......
poze
AMR 9 SAPTAMANI
DORIS_71 spune:
Vad ca v-ati dus toate la
asa ca ar fi cazul sa merg si eu.
toate
.
Doris
30+
Matteo ......
poze
AMR 9 SAPTAMANI
shtephy spune:
Bonsoar fetitelor
.
Am citit tot dar nu stiu ce mai retin
.
DianaR ti-a spus medicul ca e mica circumferinta abdominala si implicit greutatea?Poate nu a reusit sa masoare exact,cine stie.Prietena mea a avut una din nasteri la 32s si bb a cantarit 1700g si nu a fost considerata mica.
In plus vad ca toata lumea e de acord ca e in grafic galuscuta.
Sper sa fie mai bine data viitoare si sa te linistesti.
Lauradi ai temele facute foarte bine,bravo!Sper sa te simti foarte bine in curand.
RamoC tu sa nu mai postezi niciodata bancuri pe aici (glumesc evident) ca nu ai nevoie de ele sa ne faci sa izbucnim in ras. Sunt foarte haioase mesajele tale de cele mai multe ori.
Ancutza imi pare rau de hainute,ar trebui sa iasa cu Ace dar stiu ca unele materiale se ingalbenesc tocmai de la Ace daca sunt tinute foarte mult.Sper ca te-ai mai uitat la ele din cand in cand.
Monis am sa merg totusi la baby expo ca altfel imi va parea rau.
.Mersi ca mi-ai zis opiniile tale.La fel si celorlalte fete care au testat terenul si au zis despre ce-i vorba.
Na ca nu mai stiu ce vroiam sa zic,poate imi dau un refresh si revin.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+