Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Shtephy - multa bafta. Poate mai bine ca nu te duci ca la pomul laudat si o sa ai succes.

Eu una cred ca-mi voi taia venele de oboseala si epuizare cu mult inainte de nastere ca tot nu se mai poarta lungi anul asta....

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetelor ce mai faceti?
eu ma plictisesc am stat vreo 3 ore la tel si acum nu stiu ec sa mai fac ca sa treaca timpul,nici nu am chef sa fac ceva mancare sau curatenie
beiii fetele ma termina spatele de durere nu mai stiu ce sa fac ca sa nu ma mai doara asa tare.nu pot sta in picioare de durere ca de stat intins si mai rau ca imi amortesc picioarele si am zis asta la medic si a azis ca e de la sarcina apai daca o sa fie asa inca o luna jumate am puso ca o iau raznaiar sanii ma dor ceva de groaza si sunt fierbinti zici ca am jaratec in ei asa de tare ce ard.bebe se intinde ft mult in fiecare seara la aceeasi ora are timpul lui de gimnastica si de sughitat la greu.vrea tot timpul sa stau pe spate ca el sa isi faca de cap dar cateodata ma mai intorc pe partea dreapta ca acolo e spatele lui si se potoleste dar nu ii place ca ma impinge ca nu are loc de destramare si daca ma intorc inapoi pe spate iarasi incepe alergatura prin burtica si asa o tinem pana adoarme bebelina si dupa aia nu ca as putea dormi ca incepe vezica a imi face probleme si fac ture la wc si adorm saraca de mine pe wc dar imi revin repede ca imi ingheatasi o tai repede in pat langa sot si imi zice ca-s rece ca parca am stat in frigider
acum ma duc sa imi caut de lucru revin mai tarziu paote mai e cineva

Alexandra 33 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetele la bagajul de spital va-ti pus si o burtiera???eu imi pun ca imi ajuta burtica sa isi revina la normal iarasi supla

Alexandra 33 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Asaaaa...continuarea...

Dana n sa stapaniti sanatosi si bucurosi tot ce ati luat voi acolo.Sunt foarte frumoase toate,stiam doar carutul.

Ancutza nu stiu ce as vota eu...amandoua se poate?
Presupun ca ai o lista cu nume de fetita,nu?

A mea scumpa Lumi unde e?Cine a vazut-o ?Si unde?Deja mi-e dor de ea

Doris ce tarziu mergi si tu la nani.Asa si la tine acasa?

Poate mai revin...

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Shtephy - multa bafta. Poate mai bine ca nu te duci ca la pomul laudat si o sa ai succes.

Eu una cred ca-mi voi taia venele de oboseala si epuizare cu mult inainte de nastere ca tot nu se mai poarta lungi anul asta....

monis 33
acum si cu poze noi

Hai maaaai...Eu cred ca o sa rezolvi oboseala asta prin alta metoda.Si anul asta ii pe sfarsite,la anul cica lungi din nou

Sper sa am bafta,merci.Si-a luat oricum barbati-miu liber maine ca ii ziceam cand ca vreau sa merg cand ca nu....
Apoi ramanem la Sinaia o zi sau doua ca e Festivalul Toamnei,sper sa imi mai mearga netul acolo.

_

Mergi la inceput

Aaaa,Monis daca mai esti pe aici,de parcat ai unde ori ba?
Al meu barbat lucreaza in capitala dar zice ca nu stie prea bine zona Polivalenta.

_

Mergi la inceput

Katy mai multe fete s-au gandit la burtiera.Si eu ,dar tot nu stiu cat de sanatos e sa iti inghesui asa toate organele.Dupa nasterea trecuta nu am folosit ca nu aveam prea multe detalii despre burtierele astea,nici acum nu-s convinsa.

_

Mergi la inceput

Hai ca zici ca am pus stapanire pe forum.

Intalneala placuta fetelor din Iasi .Nu are rost sa zic ca vreau poze,ok? Multe.

Sper sa pot intra maine seara ,daca nu ,nu ma dati disparuta.

Am fugit la nani ,va pupicesc pe toate toate.
Somnic dulce.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

mai e careva la schimbul 3? eu am deschis laptopul pt ca nu reusesc sa adorm...ce dragute sunteti ca imi spuneti parerea voastra legata de nume...daca imi spuneti si cum sa-l conving pe sot ca Sabina e numele potrivit va fac cinste cu ceva bun, ce vreti voi , da' parca si Alma imi place...offffffffff...tare e greu

Stephy ce buimaca sunt, am uitat sa precizez ca lista e cu nume de fete...ceea ce era si logic dar sa stie fetele ca doar daca au bebeline in burtica le pot ajuta

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Katy mi-am adus aminte ca vroiam sa-ti spun si mie mi se pare ca burticile noastre sunt cam la fel ca forma si marime...si totusi parca e prea micuta pt 33 de saptamani...eu tot astept sa mai creasca da vad ca nik nik ...bebita mea ori e micuta ori e ingramadita rau...

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput