Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Katy mai multe fete s-au gandit la burtiera.Si eu ,dar tot nu stiu cat de sanatos e sa iti inghesui asa toate organele.Dupa nasterea trecuta nu am folosit ca nu aveam prea multe detalii despre burtierele astea,nici acum nu-s convinsa.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 29+

eu dupa ce l-am nascut pe Andrei miam pus imediat la o ora de la operatie.
si o am si acum cu mine abustiera de 3 ani o pastrez si acum am sa o folosesc din nou

Alexandra 33 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Katy mi-am adus aminte ca vroiam sa-ti spun si mie mi se pare ca burticile noastre sunt cam la fel ca forma si marime...si totusi parca e prea micuta pt 33 de saptamani...eu tot astept sa mai creasca da vad ca nik nik ...bebita mea ori e micuta ori e ingramadita rau...

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

sa stii ca sunt de amandoua dar nu te speria ca o sa aiba greutatea care trebuie.cand eram insarcinata cu Andrei eu aveam burtica mai mica ca acum si asa credeam si eu ca e bebe ft mic sau ca e inhgesuit si l-am nascut de 2900gr nici mare dar nici mic.o sa fie bine ce te astepti de la noi scobiturile cum sa stea bebeii saracutii

Alexandra 33 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Doris, multumesc de voturi!

Ionela, mie imi place mult Alma, doar ca na, o asociez cu catelusa mea. Dar asa ca nume imi place mai mult decat Sabina.

Stephy, buba mare ii abdomenul, mi-a spus ceva de hipotrofie asimetrica. Dupa ce am citit si pe net nu mi-a picat bine ce-am vazut pe acolo. Greutatea se calculeaza de catre aparat estimativ folosind mai multi parametri, inclusiv circumferinta abdominala, asa ca kk chiar daca lungimea femurului e ok, caputul e inainte chiar cu 2 saptamani, abdomenul e totusi in urma cu 3 saptamani. Si da a masurat de 3 ori, nu cred sa fi gresit... Acum stau cuminte, dorm doar pe stg sa dr (un chin, mie imi place pe spate) si sper...

Va puuuup, am fugit ca am treaba!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(32+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

neata,
dau o tura pana la serviciu si apoi ma bag la BE. revin diseara cu detalii

Lili 33 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetele
intram in we ce fain

in primul rand va multumesc mult pentru cuvintele voastre frumoase...

RianaR nu ma prea pricep eu la circumferinte si greutate, dar din inima sper ca fetita sa fie bine . Si am votat ceilalti 2 copilasi la concurs!

Evy eu am cezariana facuta anul trecut..si dupa nu mi-au facut nici o injectie pt lactatie. Mi-a venit laptele dupa 2 zile....dar medicii spun ca a venit tz din cauza ca Darius nu a supt niciodata. Nu stiu ce sa zic de injectia asta...eu cred ca organismul stie el ce are de facut

Ancutza_bro votez pt Alma...imi palce f mult!

Krelia ia spune mataluta despre ce carucior era vb??? ..ca mi-am luat eu carucior, dar tot nu-mi trece

tot ma mananca talpile sa plec prin magazine..Pustache mi-a zis sa stau in banca mea pana sambata viitoare cand o sa mergem impreuna...dar daca ma mananca???

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Iubita, o sa ajung si eu azi cred la BE> Eram curioasa daca sunt la Targ si cei de la Primii Pasi. Ca au tot felul de chestii misto si preturile sunt ok. Noi cautam carucior...sa vedem daca e ceva interesant pe acolo...si la un pret bunutz Pupici

Citat:
citat din mesajul lui krelia
bonsoir burtix!scurt briefing de la BE:- idem celor spuse de monis si lorelix...burtici multe, aglomeratie, faza cu rampa....etc- oferta mie mi s-a parut bogata....rabdare sa ai, ca de ales...slava Dlui, ai de unde...Avent mi-a recunoscut pe fata ca nu au bibe bpa free...numai magic cup.....si ca...in curand...- sanosan-uri..mai multe produse din gama, ca in supermarket (resp. pudra de talc, pe jumatate plina..sau goala..depinde cum privesti ....samponul de la sanosan are eugleni parabeni .sapunul de la nivea...nu...- la capitolul preturi....si mai mari...si mai mici....body-uri si cu 11 lei.....si cu 49....la cosmetice nu mi s-a parut f mare difenta fata de cele din comert....iar la carucioare.....nu m-am uitat in mod spacial la preturi...pt ca eu cautam ceva sa-mi placa si apoi intrebam pretul .....si din tot ce era acolo....unul singur mi-a placut....nu-l mai vazusem pe nicaieri pana acum...de la gracco.....in rest...vesnicii peg perego, inglesina, chicco....ale caror preturi le cunoasteti si voi....mie mi-a placut....mi-as fi luat hainute si d'acolo..si d'acolo........da' cand am ajuns acasa si am vazut restul bugetului....nu stiu ce sa va mai spun.....sunt obosita si mi-e somnel.....daca vreti sa mai aflati ceva si stiu a va raspunde, intrebati-ma hai, noapte buna si pupezuri la burtici!krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

'neatza...nu a pus nimeni de inca? pot sa am eu onoarea asta? haideti fetelor la cafeluta

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Camy multumesc pt parere, o sa ne fie greu sa alegem

raportez exact 3 ore de somn...de la 5 jumate la 8 jumate ... o sa incerc sa nu mai adorm deloc acum poate la noapte ma reglez si eu cu fusul orar

va pupacesc si va astept la

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
'neatza...nu a pus nimeni de inca? pot sa am eu onoarea asta? haideti fetelor la cafeluta
Ma prezint, saru mana Buna dimineata! Lavi da un semn de viata sa stim cum esti, ca tu de obicei la ora asta erai la cafelutza cu noi. 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata ,gagix! ma bag si eu la o cafeluta..
Am citit din urma ,dar ca de obicei ..nu am retinut mare lucru...raspund la ce am retinut..no offense..

Ancutza imi pare rau de faza cu hainutele,sper sa reusesti sa dregi problema...In alta ordine de idei ,votez si eu pt.Alma( parca inseamna suflet)..e frumos si Sabina ,dar pare mai dur,parerea mea...
Apropo de nume,povestea mea seamana cu a Ramonei C:al meu cand a aflat ca e baiat s-a pronuntat Andrei,ca cica lui ii place din copilarie (vezi"pistruiatul"-filmul:)),iar...David imi placea mie de ceva vreme,chiar daca stiu ca sunt o gramada acum nu am vrut sa renunt...si asa a ramas David Andrei(in aceasta ordine pt.ca suna mai bine cu numele de familie)..scz ca m-am intins..

DANA N.superbe achizitiile ,sa le folositi cu placere!

Ramonika e frumos Ruxandra...dar si Miruna..

Camy nu te mai stresa la tine a trecut furtuna....acum e randul soarelui pe strada ta..

miany
33+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput