Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Andrecluj buna cafeaua
lavi..unde esti????????....hai...apari si tu pe aici sa stim ca esti bine..

eu cred ca astept sa termine masina de spalat, intind rufele si poate plec....v-am spus ca ma mananca..
Plus ca Flavius misca de mama focului...cred ca se impinge cu picioarele inauntrul meu, pt ca ii vad fundul afara...si am doareeeeeeeeeeeeeee
...las' ca iese el de acolo...si cine o sa-i pape funduletzul???????
mamica lui

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Camy nu te mai stresa la tine a trecut furtuna....acum e randul soarelui pe strada ta..

miany
33+ DAVID ANDREI

multumesc...sa te auda DD

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata si de la mine..
M-am puturosit rauuu...
Sa ma laud si eu nitzeel..ieri am fost la Constanta si am dat comanda de patutul minunat pt Maraaaa, am luat si salteluta de aia de burete pt schimbat scutecele si i-am luat si un cosulet sa o putem scoate din spital. Ma duc acu sa le fac pozeee..Si daca tot m-am puturosit rau cu scrisu aici, raportez una bucatica puloveras aproape terminata, ma gandesc sa ii mai pun ceva floricele..La fel, pozele urmeaza.
Gata, iar am terminat bugetu!
Azi sunt in alergaturi, imi iau rezultatelel la urocultura, controlul bilunar la dr de familie..Pe urma ma bag cu una bucata sot la treburi gospodaresti, ca diseara vin ai mei pe la noi!-mama si fratele

Am citit raspunsurile referitoare la Baby expo, ma asteptam la preturi sa fie asa nemernicii..Mai fetilor, ma uitam la stiri pe Protv si era reportaj de acolo, mi s=a parut mie s-au i-au luat interviu si lui Avalon???? Era o tipa blonda care semana leit cu ea si spunea ca ei au gemeni si e mai greu cu cumparaturile...Sa va dati si voi cu parerea de mai prindeti reportaju

DianaR, dac te consoleaza a mea fititza la 31s5z avea 1570grame!!! Deci mai mica decat bb tau! Si mie medicul mi-a zis ca e foarte bine, putin sub grafic, dar absolut nimic de ingrijorat! Si ca in ritmul asta daca creste probabil o voi naste intre 3kg-3.5kg! Deci, nu iti mai faaa griji!

Ancutza, mie imi placea tare mult Daria..De ce v-ati sucit? Alma imi suna mai mult a telenovele, Sabina mm asa si asa...Imi pare tare rau de hainutze, sa ne zici daca a iesit culoarea galbena..Bine ca mi-ai atras atentia sa fiu cu ochii in patru cand o sa spal si eu hainele fetii.

Stephy, mai odihneste-te si mataluta, nu mai sta noaptea pe la 2 pe acilea, ca tre sa fii fresh si pt Stefhita, nu?

Dana, nu mai zic nica..subscriu la clubu admiratoarelor/iubitoarelor de matza tolanita si dungata din cosulet!

Ma duc sa fac pozicile

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Andre welcome
miany si mie imi place David si intr-adevar am mai auzit la cativa copii, dar nu asa de multi incat sa iti faci griji...daca tie iti place foarte mult, go for it!

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Si noi murim dupa ea

------------------------
34+ David

Albume foto

Si eu.

monis 33
acum si cu poze noi

eu nu mai zic. Vladutz al meu e si el innebunit dupa ea...
stiati ca pe motanul meu il cheama Vladutz, da? asta apropo de nume de animale si de om...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Camy cu multa placere...ai sa vezi ca asa va fi

Lavi chiar asa..pe unde umbli? Hai sa ne tii companie..

Andre tu cum te prezinti?!

miany
33+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75Andre tu cum te prezinti?!
In pozitie orizontala, sa traiti, inconjurata cu ceai de lamaie, absolut gretos, miere cu lamaie si pastilutze de Homeogene, nerabdatoare sa imi vad pruncu' la control. Multumesc de intrebare. Sa ai grija de plimbari azi ca e frigut tare. 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Camy nu eu sunt responsabila de cafea azi, Ancutza e, ca a mea era virusata. 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Si noi murim dupa ea

------------------------
34+ David

Albume foto

Si eu.

monis 33
acum si cu poze noi

eu nu mai zic. Vladutz al meu e si el innebunit dupa ea...
stiati ca pe motanul meu il cheama Vladutz, da? asta apropo de nume de animale si de om...

Beton!!!! Mi-ai descretit fruntea de dimineata!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(32+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ancutza, mie imi placea tare mult Daria..De ce v-ati sucit? Alma imi suna mai mult a telenovele, Sabina mm asa si asa...Imi pare tare rau de hainutze, sa ne zici daca a iesit culoarea galbena..Bine ca mi-ai atras atentia sa fiu cu ochii in patru cand o sa spal si eu hainele fetii.

Laura ne-am sucit de la Daria pt ca nu eram convinsi pe deplin nici eu nici el, parca era un nume doar asa de compromis, plus ca avem niste prieteni cu o fetita de cateva luni si auzim Daria in sus Daria in jos...e ciudat

Alma e un nume pe care l-am mai intalnit si sincer eu nu ma uit la telenovele, il gasesti des prin genul asta de filme? eu daca nu ma uit, nu stiu...oricum le-am zis si fetelor...apreciez sinceritatea, oricare ar fi parerea voastra, atata timp cat e sincera o accept si nu pot decat sa ma bucur ca mi-o impartasiti

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput