Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 18
miany75 spune:
Am uitat sa va zic noutatile....
Ieri am fost la control la nenea dr. si suntem bine....am mai crescut ,avem 1900gr. si suntem tot cu capsorul in jos,placenta,lichidul sunt normale...circulatia ombilicala k...si vb dr..incet-incet ne apropiem de o nastere normala..cu "putina" anestezie" ...mai mergem pe 16 oct.,direct la spital (ca e de garda)sa punem la punct detaliile legate de nastere si pt.monitorizare..pt.durerile de spate mi-a recomandat masaj si aplicatii locale cu ung.antiinflamatoare..dar ma mai gandesc..
Pana merg la control trebuie sa iau doar MgB6 si no-spa 2-3/zi ,daca e nevoie..
miany
33+
DAVID ANDREI
Ancutza_Bro spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ramonika
eu nu mai zic. Vladutz al meu e si el innebunit dupa ea... ![]() stiati ca pe motanul meu il cheama Vladutz, da? ![]() |

eu nu pot decat sa ma bucur, un motiv in plus sa accept mai usor numele

Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
DianaR spune:
Cami, multumesc ptr voturi!
(si sari cu un miel ca m-ai facut Riana
)
Laurairina, multumesc de incurajari!
Felicitari fetelor ptr achizitii! Sa le stapaneasca bebicii vostri sanatosi!
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
Diana
(32+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
laurairina13 spune:
Gata , am postat pozicile! Sa nu ziceti ca nu sunt modesta![]()
![]()
![]()
Monis, eu zic sa ne intalnim pe urma cu bebeii nostri imbracati in puloverasili productie proprie, sa vezi ce mare atractie o sa se nasca intre ei![]()
Si ziceai ceva de puloverase de la targ ca sunt scumpe, te refereai la de astea din comert? sau erau de vanzare si de astea facute la mana??
Ancutza, uitasem sa iti spun, imi placea tare mult o caciulita tricotata care o postasei acolo-aia alb cu rosu! Ft frumoasa, poate reusesc si eu sa fac ceva in genu ala pt mara mea
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
33+
Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze
Ramonika spune:
mersi fetele pt. parerile legate de nume. 
pt. Ancutza - din cele doua nume, mai mult imi place Sabina. era si pe lista noastra, alaturi de Briana, Sandra (Sandra venea de la Ruxandra, prescurtare
). mai imi plac si Daria, Bianca, Miruna (bineinteles
), Teodora, Sofia, Lorena. 
Lumi din cate tin eu minte e la Roman, la rude. sper sa ajunga in Iasi in seara asta sa vina la intalnire.
Mihamora - deci vii? noi te asteptam cu drag 
fetelor, e cam innorat azi, am vazut ca se anunta "showers" pe yahoo weather. sper sa n-avem ghinion. oricum ramane la 6,30 in P. Unirii (pe la statuia lui Cuza, da?) si de acolo poate mergem undeva sa bem un suculetz. ![]()
Ancutza_Bro spune:
Miany felicitari pt vestile de la nenea doctorul
DianaR uite in postarea lui Miany inca un motiv sa stai linistita ca greutatea la BB e in grafic 

Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
miany75 spune:
Andre azi cred ca o las mai moale cu plimbarea (mi-a zis si dr.sa ma plimb atat cat pot doar,din cauza durerii de spate...care momentan a inceput sa coboare pe sciatic- e clar se schimba vremea..
)...merg la mama sa pun niste gogosari cu conopida ( sunt muraturile mele preferate)...
Laurairina doamne ce spor ai la tricotat..eu zic ca ar trebui sa-ti valorifici potentialul asta..serios..
Ancutza pe aici prin zona e destul de intalnit David,dar chiar nu ma mai intereseaza..de-a lungul timpului,in asteptarea unu bebel am renuntat la nume care mi-au placut tocmai din acest considerent ...acu gata...asta il vreau si cred ca asa trebuie sa il cheme....dupa ce ne-am hotarat am aflat semnificatia..David= cel mai iubit si Andrei= razboinic....imi place![]()
miany
33+
DAVID ANDREI
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Monis, eu zic sa ne intalnim pe urma cu bebeii nostri imbracati in puloverasili productie proprie, sa vezi ce mare atractie o sa se nasca intre ei |
sunt totalmente de acord

oricum Mihnea era luat, asa ca mai bine ca te orientezi spre altii...
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika sunt totalmente de acord ![]() oricum Mihnea era luat, asa ca mai bine ca te orientezi spre altii... ![]() |
Da nu vin eu cu Mara la Iasi

-asta daca intre timp nu se obisnuieste cu smotoceala Ruxandrei tale!Laura,
33+
Mara TeodoraAMR 7 saptamani !!
poze
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Ancutza, uitasem sa iti spun, imi placea tare mult o caciulita tricotata care o postasei acolo-aia alb cu rosu! Ft frumoasa, poate reusesc si eu sa fac ceva in genu ala pt mara mea ![]() |
Laura si mie mi-a placut..e din mohair si a scapat necolorata
Ramonik si mie imi plac Sabina (dar sotului nu
). Bianca, Teodora si Daria sunt nume la copilasi din anturajul nostru, deci pica , oricum lista e lunga tare 
Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!