Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

la polivalenta se parcheaza sus, chiar unde e be, sunt multe locuri.

miany felicitari pentru control!

ancutza, cum se prezinta hainutele? mai nou imi place si Alma

DianaR eu zic ca va fi totul bine

super hainutele fetelor, atat cele tricotate cat si cele achizitionate

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+ Sanziana Carolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Miany super vesti, pai cum sa uiti tu de astea? Bravo, Davidelu, uite ce frumos creste el. Ce putin mai ai si cat te invidiez. Pe de alta parte ma bucur ca nasti inaintea mea (teoretic), macar o sa poti sa-mi spui daca ai aia absorbante la spital si alte cele. Ancutza eu as vota pentru Maya, desi cred ca sunt in minoritate. Eu calatoresc cu gandul si azi as vrea sa fiu la Iasi la intalnirea burticilor. Ganditi-va si la noi, fetele, ca tare frumos e ca va intalniti. 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

ancutza, cum se prezinta hainutele? mai nou imi place si Alma

chiar acuma a terminat masina...ma duc sa vad ce-a iesit ...

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

pup u fetele

Dana n - frumoase lucrusoarele

Ancutza - si eu zic Sabina, daca ai mai multe baga-le pe toate la vot, astept sa ne zici cum au iesit hainutzele

Avalon - te-am vazut aseara la stiri la Protv de la baby expo, sau eu asa cred ca tu erai

31+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Buna diminieata! Azi mergem la control, am niste emotii...Sper colul meu sa fi rezistat cu brio contractiilor. Azi schimbam si semnatura
Citesc din urma si revin.

29+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

miany - felicitari pt. vestile bune

Ancutza - eu ii propusesem la al meu barbat Sabina, dar el cica nu-i place ca-l duce cu gandul la "albina", iar Ruxandra initial il ducea cu gandul la "rucsac" ca sa vezi ce gandire (limitata) au barbatii...

cu hainutele alea patate, sa stii ca chiar daca nu reusesti sa le scoti petele, eu nu le-as arunca. mai ales daca sunt "de casa" si ce daca sunt patate? daca ar fi o salopeta de iesit in oras, poate n-ar da bine, insa asa ce conteaza? totusi ai dat un ban pe ele...
si eu am mai patit-o cu unele haine si hainele respective au devenit "de casa".

cica sunt in comert niste bucati de carpa care se pun in masina de spalat cu rufele de care nu esti sigura ca vor pata pe celelalte, iar carpele alea atrag cumva spre ele culoarea, protejandu-le pe hainele care in mod normal s-ar pata.
nu mai stiu cum se cheama, insa am sa caut, chiar e util sa avem niste carpe din alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonikacica sunt in comert niste bucati de carpa care se pun in masina de spalat cu rufele de care nu esti sigura ca vor pata pe celelalte, iar carpele alea atrag cumva spre ele culoarea, protejandu-le pe hainele care in mod normal s-ar pata. nu mai stiu cum se cheama, insa am sa caut, chiar e util sa avem niste carpe din alea.
Nu sunt bune de nimic, le-am incercat eu si mi-au iesit toate hainele patate. 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

am schimbat si semnatura

30+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Nu sunt bune de nimic, le-am incercat eu si mi-au iesit toate hainele patate.

29+ Chiara Ada

nu stiam, mi le-a recomandat careva, nici nu le-am incercat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Eu calatoresc cu gandul si azi as vrea sa fiu la Iasi la intalnirea burticilor. Ganditi-va si la noi, fetele, ca tare frumos e ca va intalniti.

29+ Chiara Ada

o sa ne gandim si la voi si poate ne urmati exemplul.

Mergi la inceput