Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 20
miany75 spune:
Ms,fetelor de felicitari...
Andre eram preocupata sa raspund fetelor,ceea ce nu am reusit...si de asta...plus ca mai nou uit de la mana pana la gura...am ajuns de rasul curcilor...ieri ,de ex.,cand am iesit de la medic m-am tot dus si cand am ajuns pe trotuar mi-am dat seama ca nu am platit consultatia...
imi venea sa intru in pamant de rusine...m-am intors si mi-am cerut scz...asta ca sa vezi ca sclerozata am ajuns...
sau or fi fost emotiile de vina?!..
In alta ordine de idei ,voi fi bucuroasa sa-ti impartasesc din "cunostintele" acumulate ....
Ramonika tare asocieri face sotul tau...si eu fac de astea ,dar la nr de masini..

fetelor as mai sta cu voi la povesti ,dar ma duc sa o ajut pe mama la pus pe iarna...ma scuteste de o treaba,draga de ea...
Va
,spor la palavre si sper sa ne auzim mai dupa-masa sau spre seara...
miany
33+
DAVID ANDREI
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika Ancutza - eu ii propusesem la al meu barbat Sabina, dar el cica nu-i place ca-l duce cu gandul la "albina", iar Ruxandra initial il ducea cu gandul la "rucsac" ca sa vezi ce gandire (limitata) au barbatii... cu hainutele alea patate, sa stii ca chiar daca nu reusesti sa le scoti petele, eu nu le-as arunca. mai ales daca sunt "de casa" si ce daca sunt patate? daca ar fi o salopeta de iesit in oras, poate n-ar da bine, insa asa ce conteaza? totusi ai dat un ban pe ele... si eu am mai patit-o cu unele haine si hainele respective au devenit "de casa". |

... ce tare e sotul tau !!nu a iesit culoarea, au ramas la fel de galbene
... vorba ta, o sa fie hainute de casa...culmea e ca la unele zici ca asa au fost cumparate, sa vedem cand s-or usca ...offffAnca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
Rony spune:
Evy eu am facut cezariana; m-am internat seara si am avut cu mine sticla de 2 litrii de ceai : amestec anason cu chimen; lactatie am avut la cateva ore dupa operatie , adica dupa-amiaza fara injectie si fara nimika- am baut din ceaiul acela de n-am mai putut- un singur sfat iti dau daca au pompa electrica in spital , mergi la muls chiar daca arunci laptele dupa aceea; eu asa am facut si am aruncat biberoane intregi ca imi daduse putin sangele si nu vroiam sa-i dau cu sange bebelinei; apoi ii faceam un biberon curat pe care i-l dadeau asistentele peste noapte ; ziua alaptam; dar nu-ti fa probleme : laptele vine de la sine numai ca trebuie sa-l ajuti sa iasa prin masaje ( pe care nu le cunosc ) sau prin mulgatoarealor electrica - pe care o cunosc , este mare si nu m-a durut atat de tare![]()
| citat din mesajul lui Evy30 Fetelor , o cunostinta mi-a spus ca dupa cezariana , trebuie sa iei sau sa ti se injecteze .. un medicament ca sa poti alapta ,sau sa provoace lactatia ...cica fara el ...nu ai lapte ...nu am inteles clar , ca mi-a aruncat asa in fuga la plecare . ne-am intalnit intamplator la cumparaturi .asa este ? oare mi-o fac ei automat la spital si ma stresez degeaba? de fapt cum se procedeaza ? adica daca fac ceza pe la 10 sa zic... stau la terapie , apoi noaptea alaptez ? sau a doua zi dimineata ? anestezia cand trece ? ma cheama doamnele de acolo la alaptat ? intrebari simpatice nu ? multumesc sunt in ceata rau ![]() ![]() ![]() Evy 32+ ![]() |
Rony spune:
Buna,
Am am utilizat numai Sanosan pentru Anais si nu am avut nicio problema ; voi continua cu Sanosan si pentru bebeu
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Simina mercic de raspunsuri, dar vroiam sa adaug ca utilitatea sacilor speciali pt scutece este ca poti izola fiecare scutec folosit cand il arunci . Asta ca sa stii de ce ma intrebam eu de sacii aia... Cu Sanosanu m-am cam linistit, ca spuma de baie si sampon sau ce mai au ei sunt cu parafina (parabeni) si doar gama senzitiv e fara. A, si uleiul de corp e fara. Deci.... ma mai gandesc ![]() ![]() monis 33acum si cu poze noi |
ionelamaria spune:
Buna dimineata ( la cat e de intuneric in Iasi... inca e dimineata
Ramonika, si pisicile tale sunt teribile... doar ca nu le mai vad
.
pentru Vladutz cel indragostit
Cu intalnirea e ok asa... sper sa nu ploua ( chiar daca mie ploaia imi place de mor) ca sa nu raceasca burticutele
Foarte tare bucuria ta ca Mara a fost "reorientata"
Camy, ai grija cu plimbarelile astea singura
. Daca te simti bine... e ok.... daca nu... sa stii ca Tg Mures nu e in Bv
Andecluj,
ne vom gandi la voi
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro nu a iesit culoarea, au ramas la fel de galbene ... vorba ta, o sa fie hainute de casa...culmea e ca la unele zici ca asa au fost cumparate, sa vedem cand s-or usca ...offff |
ehe, daca-s galbene uniform, e super misto...
mai naspa e cand au dungi galbene si a ramas si alb printre ele, atunci intr-adevar se vede ca-s patate...
Rony spune:
Eu votez pentru Alma
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro fetelor ... ca tot s-a vorbit de nume in capitolul asta...ce parere aveti de Alma sau Sabina?...Alma ii place sotului (si mie imi place) iar Sabina imi place mie (lui nu prea) ...mai e asa de putin timp si noi inca nu ne-am decis la un nume...![]() |
ionelamaria spune:
Ancutza, sa nu crezi ca am uitat.
Alma-7
Sabina-9
Si Eva 4 + 1 pretendent ( Vladutz)
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
Ancutza_Bro spune:
iar m-a apucat bocitul...ma uit la "birth stories" ... abia astept sa-mi vad fetita
...parca nu mai am rabdare...trebuie sa mai stea mititica cel putin 3-4 saptamani...ce greu trece timpul asta
Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Ancutza, sa nu crezi ca am uitat.Alma-7Sabina-9Si Eva 4 + 1 pretendent ( Vladutz) |

29+
Chiara Ada