Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Na ca s-a schimbat scorul
Maya 1
Alma 8
Sabina 9
srans Dom'le, strans!!!!

30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Shtephy la mine acasa merg la nani tarziu doar daca nu-i mama la mine, daca e la noi obligat ma culc mai devreme ca am calc. in camera unde doarme ea.

Doris 30+ Matteo ......

poze

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Ionela ce draguta esti , vad ca scorul e strans, parca vad ca o sa-i fac pe plac sotului...ca de obicei o sa las de la mine

Rony

Ramonik nu s-au colorat in dungi sau pete, sunt GALBEN uniform ... macar atat...mare tontuta mai sunt... pun gafa pe seama gravizeniei si am scapat

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Neata burtici

Sunt amarata rau.Dupa ce ca am avut o saptamana aglomerata la serviciu,nici nu stiu cum am rezistat... acum sunt putin racita si trebuie sa renunt la intalnirea cu fetele din Iasi.Nu e o raceala puternica, dar nu pot sa risc sa v-o dau si voua.
Oooof...si abia asteptam intalnirea asta.Nu pot decat sa sper ca nu o sa fie unica intalnire si o sa ne vedem la urmatoarea.

Sunt depri...si vremea asta nu ma ajuta deloc. Acum o sa incerc sa citesc din urma, am mult de recuperat.

Pupici

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Hello burtici harnicute!!! aveti asa un spor, eu abia daca am timp sa intru sa citesc cateva mesaje ....azi insa voi sta acasa pt ca ma incearca o raceala asa ca o sa am si eu timp sa citesc si sa ma conversez cu voi!
In primul rand bun venit primilor fulgusori de la odiseea noastra! sa dea domnul sa fie sanatosi, sa creasca mari si buni si frumosi, iar mamicilor lor multa sanatate si forta sa treaca peste toate!
am fost ieri la targ pe principiul ca e mai bine joi decat in week/end cand lumea e libera, nu? logic! pe naiba....nebunie rau ...aglomeratie, dar pana la urma cu rabdare muuulta si poposit din cand in cand pe cate un scaun gasit pe la standuri, am reusit sa achizitionam aproape tot ce voiam ...am scapat de o grija!
Ma duc sa mai citesc ceva capitole pe aici ...

v'am pupiciu!

29+
POZE+ JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput