Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189
Raspunsuri - Pagina 9
bitza2008 spune:
Salutare!!
ANgelynna 
pt o mamica gospodina!mi-ai facut si mie pofta de zacusca!
Babytza esti o norocoasa! Ai 2 copii frumooosi foc!
Anca sanatate printesei!
Ada ce intamplari horror!Dar ce-am ras!!![]()
Nikolici sa ceri administratorului sa faca dezinsectie la subsolul blocului sa scapati de nepoftiti!
Musette felicitari!Eu inca mai astept sa zica MAMA!
Andy.p
deci NAN-ul era pb!De acum vei dormi linistita!![]()
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
INTREBARE: Ati fost la circ cu copil de 1 an??Il atrage ceva?CA este circ in oras si ma bate gandul....
Luminita eu am dat o bucatica de kiwi lui Lucas cu seminte cu tot,i-a placut,nici o reactie n-a facut!
RAtonelule iar ai disparut???
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
AlexaM spune:
La multi ani Daria!!! Am fost ieri la Baby expo sa fac galerie ...insa am ajuns mai tarziu si nu v-am mai gasit! 
Lumi, eu i-am dat in urma cu cateva saptamani kiwi fara seminte...toate bune. De o saptamana ii dau cu tot cu seminte si e ok. Doar ca se vad semintele in kk.
Nu s-a iritat. El bea in fiecare zi si suc de portocale si nu s-a iritat niciodata...
Babymom...in Vourvourou am fost noi cred chiar inainte sa plecati voi. Am fost si in Sarti insa nu mi-a placut la fel de mult plaja si mai ales nu apa care e foarte repede foarte adanca si nu poti intra in apa cu bebe decat in brate...insa statiunea este ffff frumoasa. Faci cam 20-30 min din vourvourou pana in Sarti.
Cred ca de la tine am auzit de Vourvourou.![]()
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
gaia.nevia spune:
care-i baiul cu nan junior? nu tine de foame?
teo l-a refuzat complet... iar acum am cumparat doua cutii, sa incepem si noi in curand.
sau mai bine sa nu incepem?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
AlexaM spune:
La multi ani boboceilor:
Maia Sofia, Ioana, Daria Anastasia, Ruxandra Elena, Anna Mayah, Eliza, Ana, Eva Gabriela , Vlad Constantin si David
Multa sanatate tuturor!
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
luminita2008 spune:
claudinna, nerantula, julax, baby_boy, cosmy, alexa, bitza, multumesc mult pentru raspunsuri!

nikole, ce sa zic, aproape ca nu-mi vine sa cred ce citesc, bine ca l-ati prins!
cosmy,
si noua ne-a fost dor de tine!
de aseara sunt in butoi, cu amandoua picioarele, asa ca mi se pare ca nu mai reusesc nimic, deci nu ma lauda... emotiile primei aniversari a hunilor si oboseala acumulata incep sa-si spuna cuvantul... credeam ca dupa somn o sa-mi revin, dar n-a fost asa, ca nici de somn nu am parte, deci dimineata tot in butoi m-am trezit
.
nerantula, multumesc! Ciufolici e pe lista si la noi, ma gandeam eu ca acolo l-ai tuns pe haiduc. 
musette
, felicitari pentru "mama"!
boboceilor care se sarbatoresc azi! Sa fiti sanatosi si frumosi! 
eu va pup pe toate, dispar pana luni, n-am chef de nimic si am o gramada de treaba pe care nu stiu cand sau daca o termin... maine avem petrecerea hunilor, duminica musafiri, azi e zi de smotru, asa ca... sa ne auzim sanatoase si sanatosi luni! 
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
angelynna82 spune:
Ne-am intors si noi dar am o durere de cap 
Ada am fiori pe sira spinarii la ce povestesti 
Musette felicitari pentru MAMA
, speram sa nu aveti reactii de la vaccin
Bitza
, votat Bighidel 

Ana si Eva Gabriela 

sanatate si multe bucurii pentru parinti
Lumi iesi mami din butoi, capul sus, esti de apreciat cum te poti descurca cu doi bebelusi si casa, asa ca te rog nu mai fi suparata 

de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
CosmyB. spune:
Lumi afara din butoi! Tu esti o super mama si un exemplu pentru noi toate 
E mai mult decat normal sa te simti coplesita, dar cheama-ti repede ajutoare si pune-le la treaba, soacra e buna si ea la ceva, nu? Ia-o la plimbare! Si vitaminizeaza-te cu ceva spirulina (recomandare de la 300
) omega 3 sau Mg, la mine ajuta mult la psihic. 
Ange multi
ici pentru mamica gospodina si Crinuta! Nu uiti niciodata sa ne feliciti 

Ada iti dam cupa pt sutat
ai fost fenomenala, mi te si imaginez ![]()
Laura cum ati dormit? Andy probabil e putin hiperactiv, de-asta e cam "miscaret" cum zice d-na. O sa-ti trimit un material dupa ce gasesc cd-ul
Plecam la plimbare! 
Pozici
Mamica
de
Maya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
anca81 spune:
Lumi, draga mea, dar tu nu stii ca esti un model pentru noi toate? Eu mereu ma gandesc la tine si la huni, esti o super mami 
Ada, horror povestile 
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare