Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189
Raspunsuri - Pagina 10
baby_boy spune:
Bau![]()
Raducu doarme si eu am prestat niste snitele..acum pap si va citesc![]()
Luminita afara din butoi.Toate trec mami..pana si oboseala..asta ce sa facem..multi 
Angelynna am inceput si eu cu omega 3 si echinaceea[Ramona
] si chiar sunt bune...parca sunt mai zen asa
Gata zacusca? facem schimb de borcane sa vedem care a iesit mai buna...he he..asa fac eu cu ai mei..a lor e iute..dar a mea e cu ciuperci...
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
baby_boy spune:
uitasem..subiectul fierbinte..soriceii..he he..mie imi plac..cand eram mica la tara..avea bunica patul cu porumb..mamaaaa....era plin se soricei mici si draguti..si noi ii prindeam de coada si-i atarnam pe gard.he he![]()
Ada chiar imi era dor de felul cum povestesti tu
LE. a se intelege ca-mi plac ..nu mi-e frica de ei dar nu la mine prin casa![]()
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
anca81 spune:
Gagics, a dat careva Immuno Bbaby piticilor? Ma bate gandul sa-i fac Carlei o cura de imunizare si nu prea stiu cu ce, sunt o gramada de produse in farmacii. Doctorita mea pe asta mi l-a recomandat.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
andreutac spune:
Ana, Eva-Gabriela
Tocmai am facut ultimele cumparaturi pentru aniversarea Evei: lumanarica tort, artificii, coifuri, baloane. Abia astept ziua de maine!!! Am deja niste emotii de zici ca mai nasc odata![]()
Ada, intra-devar horror intamplarile prin care ai trecut.
Musette, felicitari pentru MAMA. Eva mea vad ca l-a uitat pe tac'su in ultima saptamana, rareori mai spune tata, in schimba mama e la ordinea zilei. Normal ca ma umflu-n pene, nu? ![]()
Multa sanatate boboceilor bolnaviori, sa va faceti bine repede, repede
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
_irina_ spune:
Ada posibil ca Nan-ul sa nu prea tina de foame, Deea bea cantitati industriale dupa ce am trecut de la Humana la Nan.
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
angelynna82 spune:
Cristina
, zacusca am terminat-o de ieri
, eu am facut fara ciuperci....familionul nu prea este fan ciuperci
Anca eu ma gandeam pt sora mea ceva de imunitate...de cand a inceput scoala a racit
iar Crina are mucisori. La farmacie au recomandat echinaceea sirop sau simplu...acu tu faci cum consideri 
Andreutac scoatem cumva agitatele ![]()
Crina a mancat sufleu de conopida cu salata de varza acrita cu putina zeama de lamaie, noi mai avem de ieri ciorbica de pui si mancare de onopida cu piept de pui...astazi am o lene de ma doare![]()
...si totusi trebuie sa calc

Imi e frica de soricei
nu si de serpi![]()

de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
laureta spune:
La multi ani pt puiutzi care au facut un an
Am vazut poze faine cu bobocei frumosi foc 
Lumi pupam mamica obosita, va trece 
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
bitza2008 spune:
Lumi 

sa treaca starea asta!Eu te inteleg ca si pe mine in pragul sarbatorilor,intai,ma coplesesc regretele,dar vine ziua pretiosilor si,maine,cu siguranta vei fi in al 9-lea cer.

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
babytza spune:
Hello girls 
La multi ani Ana , Eva !!!! Sa cresteti mari si sanatoase , frumoase si norocoase !!!! Sa va traiasca printesele mamici !!!!!! 
Lumi iesi mamico din butoi 

Maine fac hunii un anisor 

Cuscra draga te pupam de te albim si pe pisicuta la fel 

Nikolici victorie !!!!!!!!!!!!!! 

Incaltaminte frumoasa pentru bebici au si la Zara si sunt pana in 100 lei perechea 
Anca nu dispera, de regula antibioticul isi face efectul dupa 24 ore. Multa sanatate 

Ada esti mortala cu AM APARAT POARTA !!!!
CAaaaaaah ![]()
![]()
Si da, laptele junior nu este la fel de vitaminizat ca cel anterior. M-am uitat eu pe cutie si am comparat valorile de la ambele. ]
Ce de petreceri sunt in We asta 

Musette iti spun pe mess,ca e lunga povestea ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
bitza2008 spune:
Fetelor,revin cu intrebarea mea cu circul...N-ati dus copiii asa mici la circ????
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL