Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Bau

Raducu doarme si eu am prestat niste snitele..acum pap si va citesc

Luminita afara din butoi.Toate trec mami..pana si oboseala..asta ce sa facem..multi

Angelynna am inceput si eu cu omega 3 si echinaceea[Ramona ] si chiar sunt bune...parca sunt mai zen asaGata zacusca? facem schimb de borcane sa vedem care a iesit mai buna...he he..asa fac eu cu ai mei..a lor e iute..dar a mea e cu ciuperci...

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

uitasem..subiectul fierbinte..soriceii..he he..mie imi plac..cand eram mica la tara..avea bunica patul cu porumb..mamaaaa....era plin se soricei mici si draguti..si noi ii prindeam de coada si-i atarnam pe gard.he he

Ada chiar imi era dor de felul cum povestesti tu

LE. a se intelege ca-mi plac ..nu mi-e frica de ei dar nu la mine prin casa

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Gagics, a dat careva Immuno Bbaby piticilor? Ma bate gandul sa-i fac Carlei o cura de imunizare si nu prea stiu cu ce, sunt o gramada de produse in farmacii. Doctorita mea pe asta mi l-a recomandat.

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Ana, Eva-Gabriela

Tocmai am facut ultimele cumparaturi pentru aniversarea Evei: lumanarica tort, artificii, coifuri, baloane. Abia astept ziua de maine!!! Am deja niste emotii de zici ca mai nasc odata

Ada, intra-devar horror intamplarile prin care ai trecut.
Musette, felicitari pentru MAMA. Eva mea vad ca l-a uitat pe tac'su in ultima saptamana, rareori mai spune tata, in schimba mama e la ordinea zilei. Normal ca ma umflu-n pene, nu?
Multa sanatate boboceilor bolnaviori, sa va faceti bine repede, repede

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ada posibil ca Nan-ul sa nu prea tina de foame, Deea bea cantitati industriale dupa ce am trecut de la Humana la Nan.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Cristina , zacusca am terminat-o de ieri , eu am facut fara ciuperci....familionul nu prea este fan ciuperci

Anca eu ma gandeam pt sora mea ceva de imunitate...de cand a inceput scoala a racit iar Crina are mucisori. La farmacie au recomandat echinaceea sirop sau simplu...acu tu faci cum consideri

Andreutac scoatem cumva agitatele

Crina a mancat sufleu de conopida cu salata de varza acrita cu putina zeama de lamaie, noi mai avem de ieri ciorbica de pui si mancare de onopida cu piept de pui...astazi am o lene de ma doare
...si totusi trebuie sa calc

Imi e frica de soricei nu si de serpi

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani pt puiutzi care au facut un an

Am vazut poze faine cu bobocei frumosi foc

Lumi pupam mamica obosita, va trece

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Lumi sa treaca starea asta!Eu te inteleg ca si pe mine in pragul sarbatorilor,intai,ma coplesesc regretele,dar vine ziua pretiosilor si,maine,cu siguranta vei fi in al 9-lea cer.

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello girls

La multi ani Ana , Eva !!!! Sa cresteti mari si sanatoase , frumoase si norocoase !!!! Sa va traiasca printesele mamici !!!!!!

Lumi iesi mamico din butoi Maine fac hunii un anisor

Cuscra draga te pupam de te albim si pe pisicuta la fel

Nikolici victorie !!!!!!!!!!!!!!

Incaltaminte frumoasa pentru bebici au si la Zara si sunt pana in 100 lei perechea

Anca nu dispera, de regula antibioticul isi face efectul dupa 24 ore. Multa sanatate

Ada esti mortala cu AM APARAT POARTA !!!! CAaaaaaah
Si da, laptele junior nu este la fel de vitaminizat ca cel anterior. M-am uitat eu pe cutie si am comparat valorile de la ambele. ]

Ce de petreceri sunt in We asta

Musette iti spun pe mess,ca e lunga povestea

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Fetelor,revin cu intrebarea mea cu circul...N-ati dus copiii asa mici la circ????

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput