Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189
Raspunsuri - Pagina 11
Muuh spune:
Incaltaminte ZARA gasitti si la Miniprix la 5o RON perechea.
bitza sunt muuuuult prea mici pentru circ. Nu inteleg mare lucru si in plus s-ar putea speria de muzica, sunete, jocuri de lumini. Noi am mers cu Alexei dupa 2.6 ani.
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Incaltaminte ZARA gasitti si la Miniprix la 5o RON perechea. |
La care Mini-prix ?

Babytza si puii
Valentina
David
luminita2008 spune:
ange, cosmy, anca, baby_boy, laureta, bitza, babytza, va multumesc mult, sunteti deosebite
! incerc sa ies din butoi, da' nu stiu sa inot... o trece si asta... acum sunt o idee mai bine, am reusit sa fac curat in toata casa. daca apuc sa ma si pensez si sa ma epilez, sunt ca noua, parca vad
...
cosmy, sa stii ca ma bate gandul sa iau omega 3... din pacate, spirulina nu ajuta, am incercat. vreo 2 luni si tot degeaba...![]()
bitza, daca tin bine minte, nerantula l-a dus pe Gruia, cand era si mai micut, prin iunie parca... si parca a zis ca n-a facut urat. ai mei sigur s-ar speria de muzica, n-as face decat sa ii obosesc, depinde de copil... cred si eu ca totusi e prea devreme.
gata, acum chiar plec, mai am cate ceva de cumparat, va pup si va multumesc mult, mult, inca o data pentru incurajari!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
babytza spune:
SI eu tot la Nerantula ma gandeam cu circul. Dar nu mai eram sigura. A zis ca i-a placut tare mult puiului si nu a plans. Dar era mai mic, acum la un an e posibil sa fie suficient de mare ca sa se sperie de animale, lumini , zgomote si prea mic cum spune si Miruna ca sa inteleaga ceva. Noi am fost cu Tina pe la 3 ani prima oara.
Babytza si puii
Valentina
David
andy.p spune:
Bitza eu l-am dus pe Andy dupa 3 ani,aproape 4,a sta cat a stat ,apoi s-a plictisit,plus s-a speriat de un calaret cu o masca urata pe fata.
Lumi uite

si
si multi 

Cosmy
astept sa-mi trimiti cand gasesti.
Ada eu ziceam ca Nestle Junior da dureri de burtica si agita copilul...Alexia nu mi-a dormit o noapte de cand am combinat prima lngt de Nan junior cu nan2,Aseara nu i-am mai pus si a dormit linistita.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
CosmyB. spune:
Poate intereseaza pe cineva antemergator Simba gasiti aici sper sa mai aiba. Noua azi ne-a sosit, impinge Maya de zor la el
Fugim afara 
Edit: Laura nu te uit cand ma intorc 
Cuscra va intoarcem toti pupicii 

Pozici
Mamica
de
Maya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
JulyMorning spune:
Mda, sa va zic chestiune:
Am fost la babyexpo si mi-am bagat nasul pe la scaunele de masina, pentru ca va trebui sa schimb scoica totusi... iese copilul din ea de tot.
M-am oprit eu la standul cu Romer si Britax si mi-a placut Britax First class plus, adica www.bebe-mic.ro/index.php?act=viewProd&productId=125" target="_blank">asta. Pe site are pretul pe care il are, la expo cica e promotie costa 1000 ron. Mult, nene...
Si ma apuc sa il caut pe net, asa intr-o doara... l-am gasit pe ebay din UK cu 90 si respectiv 100 de lire sterline...
adica chiar mai putin de juma de pret... 

Pai sa nu te enervezi? Doar ca astia din anglia nu trimit in RO.
Acu' caut pe cineva sa ma ajute sa il aduc din UK
. Deci dau o bere/lapte praf/borcanel hipp si ce mai vreti voi daca aveti o pila ceva.
V-am pupat, noi fugim la munte in weekend.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
Nerantula spune:
Bitza, intr-adevar eu am mers cu Gruia asta primavara la circ si i-a placut, a fost foarte cuminte, atras atat de prestatiile de pe arena, cat si de reactia publicului. Eu as mai merge si acum, fara retinere, daca am avea ocazia.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JulyMorning Mda, sa va zic chestiune: Am fost la babyexpo si mi-am bagat nasul pe la scaunele de masina, pentru ca va trebui sa schimb scoica totusi... iese copilul din ea de tot. M-am oprit eu la standul cu Romer si Britax si mi-a placut Britax First class plus, adica www.bebe-mic.ro/index.php?act=viewProd&productId=125" target="_blank">asta. Pe site are pretul pe care il are, la expo cica e promotie costa 1000 ron. Mult, nene... Si ma apuc sa il caut pe net, asa intr-o doara... l-am gasit pe ebay din UK cu 90 si respectiv 100 de lire sterline... adica chiar mai putin de juma de pret... ![]() ![]() Pai sa nu te enervezi? Doar ca astia din anglia nu trimit in RO.Acu' caut pe cineva sa ma ajute sa il aduc din UK V-am pupat, noi fugim la munte in weekend. _ Our future determines our past bobocica Maia Poze |
Noi avem Britax first Class Plus, cumparat de la Mothercare Baneasa,
Pretul a fost
dar sunt super multumita de el si nici nu aveam rabdare sa comand din afara. Pe noi ne-a interesat sa se lase cat mai mult pe spate si sa aiba o textura "friendly". Am asezat mai multe scaune unele langa altele si Sofia dupa ce la-a cercetat pe toate s-a oprit la acesta.
Daca mai spun ca dupa ce am asezat-o in scaun sa-l incerce (in magazin) a zis "naniiii", deja suna SF Noi il avem pe www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Travel-and-Pushchairs/Car-Seats-and-Boosters/Group-0-and-1/Britax-First-Class-Si-Plus-in-Candy-Hearts 0030099 " target="_blank">acesta.
Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
David Lloyd George
Joy21 spune:
Dragi mamici, daca va face placere va invit sa vedeti www.onetruemedia.com/shared?p=98e530e886c5fdba1b5464&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montajul pe care i l-am facut Sofiei de ziua ei si la care am lucrat cu mare placere ![]()
Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
David Lloyd George