Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Ina una si ma duc.

Nu obisnuiesc sa practic spam-ul dar tocamai am primit un mesaj pe mess, in care un bebelus fara mama are nevoie de ajutor:

"TUDOR: nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV - fata nou nascuta a colegului meu. Sotia lui a murit saptamana trecuta. Poate se gaseste cineva. Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce poate si doreste sa salveze acest bebelus. Numarul de telefon il aveti aici:0741864495 0741.864.495 / 0765.262.424 0765.262.424"

Poate se gaseste cineva...

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Bitza nu am dus-o, mi se pare cam micuta pt circ inca

Lumi multi ici si sa te ‘vad’ si mai optimista

Ada si noi suntem pe Nestle Junior, nu avem nicio problema in afara de kk la doua zile

CosmyB noi avem unul mai no name

Julymorning cam asa este la noi…preturile mult peste ce este in afara

Joy21 uofff, pana la lacrimi atat e impresionant este

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

joy superb clipul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Laura noi suntem parca mai bine cu laptele adica de vreo 2 nopti doarme mai bine.Deocamdata raman cu el sa mai vadce si cum ca de baut il bea nu il vomita si ii place.Sa imi spui daca ati trecut pe Aptamil cum e?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nerantula: pe platou, la Palatul Copiilor este circ incepand cu 25 septembrie pana pe 10 octombrie 2009. Program luni, miercuri, vineri de la 18,30, sambata si duminica de la 14,30 si 18,3o. Sunt afise peste tot, daca vrei/sunteti interesate iau si un numar de telefon
lumi, ange, babytza, andy.p, cosmy, vecinicoo:
joy21: sa fiti sanatoase ma bag la vizionari

in ceea ce priveste nan junior, si noi am inceput dar o sa mentinem nan 2 cat mai mult, pentru Vlad, care nu-l accepta seara cu cereale, este apa chioara

in ceea ce priveste mesajul, sper sa nu fie cel care a circulat in ultima luna si al carui sfarsit este tragic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

joy21: superba

daca vedeti un bebe in carucior, stand la coada la gogosi,cuminte si linistit, balosind la toti clientii, noi suntem
asa ca vreau, va rog, o reteta de gogosi, sa fac in casa

Mergi la inceput

Felicic deci si voi sunteti cu dulciurile ha, uite aici sunt gogosi delicioase numai din poze

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

am uitat sa va zic, am cumparat azi de la City Farma un biberon Tommee Tippee Closer to nature cu doar 20lei

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Joy superb montajul!!!!!

Feli

Dya iti spun,deocamdata ziua ii dau junior combinat.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babytza eu am vazut la ala din Romana. Aveau nise ghete superbe nr.21 doar ca eu am pentru Dimitri. Dar recunosc ca mi-a ramas gandul la ele. Aveau mai multe modele si culori dar nu am aprofundat problema.

Mergi la inceput