Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189
Raspunsuri - Pagina 13
gaia.nevia spune:
ce inseamna b3 NEGATIV? la ce se refera negativ? am primit si eu mesajul... via o ruda care lucreaza la spital... si zice ca nu e spam (cine mai stie...)
merci pentru raspunsurile ref Nan Junior... am cumparat doua cutii... parca nu le-as mai deschide, dar ce sa fac cu ele?!
radu e perfect multumit cu nan2 (plus 3 masuri de cereale, altfel ma bate)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi 
si... oooo... ce zi!!!! ce zi e maine...
LA MULTI ANI, EDI
, LA MULTI ANI, ROBI 
Draga Lumi, te imbratisez cu toata dragostea, sa-ti aduca baietii tai numai bucurii, sa creasca sanatosi, sa-i vezi oameni mari, fericiti, norocosi si buni la suflet! (asa ma rog eu in fiecare seara pentru copiii mei, si asa-ti doresc si tie)

La multi ani, Eva!

Andreuta, va bucurati de printesa voastra! Sa fie sanatoasa, si norocoasa, si sa creasca spre a deveni o femeie implinita si fericita!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
baby_boy spune:
Joy21 , Ana Sofia este o dulceata
mi-au placut mult pozele!!
Feli aici inca un mancacios de gogosi..
yamii ii plac la nebunie.
noi avem o patiserie aproape..inca n-am avut timp sa-i fac deoarece cam am o mana ocupata toata ziua
. In plus ii plac covrigi, cornurile insiropate, placintele.
noutati..azi a mocioflit o bomboana mentolata..ii place la nebunie..i-a ros ambalajul..pana a ajuns la bomboana..si se auzea miam..miam..pana am apucat eu sa vad ce face el acolo linsitit![]()
Insa cea mai mare surpriza care mi-a facut-o azi Radu si vreau sa v-o impartasesc si voua a fost faptul ca a mancat mar.
El n-a mancat mar de la 6 luni pentru ca nu-i placea..nu-i faceam nici cu biscuite nici cu altceva..nu manca. Ei azi..i-am dat jumatate de mar...il tinea cu amandoua mainile si l-a ros aproape pe tot. Yupeeee
A inceput si sa ceara..dai dai
Va pup..o noapte linistita
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia ce inseamna b3 NEGATIV? la ce se refera negativ? |
La Rh - Rh negativ ( ala mai rar, adica ).
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Joy, tare mi-a placut Sofia! Are niste pozici tare haioase, cu mutrite nostime! E o dulce!
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Eu azi am facut una... de-mi vine sa-mi smulg parul din cap de necaz! I-am dat de cina lui Dragos un piure de avocado cu banana si a mancat cu pofta cam 100g. Si eu, in loc sa ma multumesc cu cantitatea asta, am mai insistat sa manance si ultimele lingurite, desi el imi dadea semne clare ca nu prea mai vrea, ca e satul. Distragandu-i atentia cu diverse jucarioare, l-am facut sa mai deschida gura, astfel incat si-a terminat toata portia ( adica 120g. ). N-au trecut 2 minute de la finalul mesei, ca a vomat tot - tot piureul era pe mine. M-am simtit ca un caine batut - un sentiment teribil de vinovatie. Halal lucru am realizat ca am reusit sa-l conving ( impotriva vointei lui ) sa manance si ultimele 20g. - a dat afara TOT! 
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
gaia.nevia spune:
uuf, babymom... Imi pare rau
si eu pateam cu Teo de multe ori asa.
Eu am invatat sa nu-l mai fortez, dar de regula se asocia starea asta si cu altceva (o raceala, ceva la burtica, febra, etc...). Sper sa nu fie cazul la voi!
Stiti ceva despre www.sofar.ro/enterolactis.php" target="_blank">acest produs/aceasta firma?
Ma tenta sa-i fac lui Teo o cura.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
elly_16 spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor Ana pui de Teomaria
si Eva Gabriela pui de rain_lover
!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte in viata numai de fericire, noroc si clipe frumoase!
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
elly_16 spune:
Joy foarte emotionant clipul. Iar Sofia este o frumoasa.
Angelynna, jos palaria! esti o adevarata gospodina... zacusca, ardei
. Pentru dureri de cap eu folosesc Quarelin, e f. bun
-ici
Lumi multi
-ici. Nu mai zabovi in butoi, ca hunii te asteapta!![]()
babytza, ai niste copii superbi...
Si mie imi plac soriceii, vad ca nu sunt singura de pe aici, de fapt imi plac toate animalutele de toate felurile, cu exceptia paianjenilor, brrr...
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
elly_16 spune:
Si sa nu uit, azi am fost si noi la Baby Expo, i-am luat Biancai incaltari, ca de, acum e mare, merge
. I-am luat o pereche de pantofiori si una de ghetute si am dat 250 Ron. Mi s-au parut enorm de scumpe, dar i s-a pus lu' tat-su pata pe ele... si recunosc ca si mie imi faceau cu ochiul.
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca