Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189
Raspunsuri - Pagina 14
marinush spune:
Salutare!
Ada, am o cunostinta care e reprezentant medical in Bucuresti, si exact pe Enterolactis. Imi povestea odata ca e f bun, sa apelez cu incredere la el, cand am nevoie...Si sunt sigura ca nu mi-a zis doar asa, ca sa vanda...Daca vrei amanunte, incerc sa dau de ea, sa-mi faca "dosarul" ![]()
Mimihoo spune:
buna seara, buna dimineata!
bun enterolactis! am incercat pe cupil si am fost multumite
Nausica, superba povestea prietenei tale care a nascut acasa! bravo ei!
babymom, eu m-am resemnat si nu mai insist. in final sofia imi da cu mana peste lingurita si ma enervez mai tare, asa ca o las balta! data viitoare va manca mai mult si tot asa ...
am fost la bbexpo, m-am intalnit cu Lidia si cu frumoasa Izabela.
Am cumparat asa: scaun de masina cu Isofix de la Bebe Confort, foarte bun! Sofia era asa de multumita de parca l-ar fi ales ea. July, eram in cumpana intre bbconfort si romer, dar nu m-au convins cei de la romer cu toate canalele lor de ventilatie ... nu merita 400 ron diferenta intre cele 2 scaune. Am luat pantofi superbi de la Unashuna 130 ron, aparatoare de soare de pus la scaun ... ca tot vine iarna :-)) si un sarafan de lana, cred, impletit nu mai stiu firma dar erau vizavi de "poarta-ma mami" la care eram in vizita, mandra cu sofia in mei tai :-) In rest hainute n-am luat ca mi-am facut plinul in vara am si pentru toamna/ iarna/primavara. Dar o sa-i mai iau cate ceva .. asa de dorul cheltuitului :-))
La multi ani sarbatoritilor de ieri, de astazi! Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
claudinna spune:
Goooogd morning mamici!!!
-ua e gata! eu sunt fresh

Razvan e ok, zic eu, de joi n-a mai facut febra delok. e pe nurofen, 4ml la 8 ore.
mananca ok, e ff vesel si receptiv, ca de obicei, de ieri mishuna singurel prin toata casa...afara mergea in ham singur, dar in casa prefera de-a busilea
, asha ca ieri, daca tot am stat acasa, n-m mai iesit la plimbare, i-am organizat o mica distractie in sufragerie. langa coltar i-am insirat scaune, astfel incat distanta dintre ele sa nu fie prea mare si le-am dispus in semicerc in fata coltarului. eu ma duceam intr-un colt si-l chemam la mine si el radea in hohote! mergea ce mergea din scaun in scaun, apoi isi dadea drumul si venea in bratele mele. il felciitam de fiecare data. dupa vreo 2-3 repetari am facut si faza aia cu coltul camerei si a strabatut sufrageria in diagonala, ma loveam de toate cele, ca mergeam cu spatele, sa-l prind daca e ceva
pai atat i-a trebuit, a luat-o din camera in camera si cumvedea un pat, uns caun, fugea catre ele, apoi iar pleca...a fost veselie generala!
apoi prin camera noastra a tinut-o numai in ture!
ieri a dormit de la 12.00 la 13.00 si apoi de la 16 la 17, iar aseara la 21.30 dormea dus. a dormit pana la 6.00, i-am dat laptele, l-am schimbat, dat nurofenul si doarme cu tac-su

sper ca si ziua de azi sa fie la fel de buna!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
Intrebare:
voi ce fainoase dati la copii si in ce cantitati/zi?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
babytza spune:
Neata mamici 
O mare cafea
si pepsi
pentru Luminita ![]()
La multi ani huni scumpi Robi si Edi !!!! Sa cresteti mari si frumosi, sanatosi si norocosi !!! Sa ii ascultati pe mami si pe tati !!! Lumi sa iti traiasca puii !!!!!!!! 
La multi ani Eva , Alessandra !!!! Sa cresteti mari si frumoase, cuminti si norocoase, sanatoase si iubite !!!! Andreutac, Danucu sa va traiasca printesele !!!! [
Babytza si puii
Valentina
David
felicic76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
Si eu sunt la fel de speriata de acest vaccin ca si tine.Pediatra noastra mi-a zis insa ca au facut studii serioase si ca acei copii care au facut autism dupa vaccin oricum aveau gena bolii in ei si la un moment dat se declansa deci practic copiii faceau oricum autism.Pe de alta parte am inteles ca si bolile impotriva carora facem vaccinul sunt destul de periculoase daca face o forma grava si se pot lasa cu urmari naspa asupra copilului. ![]() de Luca |
eu m-am hotarat la Priorix. In afara de rujeola si rubeola, care pot avea urmari urate(inca se moare din cauza complicatiilor pojarului,PEES, imi amintesc de epidemia din 2005, iar mama imi spune ca inainte de 1970 era chiar tragic), oreionul este iarasi periculos la baietei. Iar atat timp cat sunt suspiciuni, neconfirmate de OMS asupra ROR=autism, imi asum riscul de a-l vaccina. Il voi lasa sa se mai lupte cu vreo raceala, gripa usoara, sa capete anticorpi, dar nu cu boli care pot avea repercursiuni grave.
Una dintre surorile mele a facut forma grea de pojar, a cam fost la limita, fratele meu avea oreion din luna in luna. Eu am avut cam toate bolile copilariei, dar nu am avut nici o problema.
andy.p spune:
Buna dimineata.
Am avut si noi o noapte linistita.Ieri m-a sunat dr.,luni la vaccin.
LA MUULTI ANI ROBI SI EDI.SA CRESTETI MARI<FRUMOSI SI SANATOSI.

LA MULTI ANI EVA SI ALESSANDRA.SA CRESTETI FRUMOASE SI SANATOASE PRINTESELOR

Claudinna felicitari ptr Razvanel
Eu fainoase nu-i dau ca si asa mi se pare grasutza
,din cand in cand ii fac orez cu lapte,sau gris,paste cu branza.
Roxana
cum stai cu pregatirile?
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
Babymom imi pare rau de papica
Data viitoare o sa stii si nu o sa se mai intample ![]()
cristina felicitari pentru mar
Noi am inceput sa papam mar si para taiate feliute. A vazut la copii in parc si a cerut si el la fel. Sa le tina el in manuta si sa muste singurel. Iar din banana musca de la mine din mana
Pentru azi , la masa de la 11 i-am facut dovleac copt si mar copt , sa vedem daca ii place ![]()
Claudina super !!! Bravo Razvanel !!!! 

]
Noi avem o portie de cereale pe zi , cam 180g papa. Diferite cereale. Preferatele sunt 3 cereale cu iaurt de la nestle si cele cu musli de la milupa.
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
Laura atmosfera nu mai e asa tensionata de cand am zis ca ii facem hatarul soacrei , asa ca asteptam cu drag ziua de maine. Sper sa nu avem surprize si cuscrele sa se ignore....ca altfel se lasa cu paruiala
Iar pe tatal Valentinei cu sotia lui si cu puiul mic i-am invitat luni la o felie de tort 
Babytza si puii
Valentina
David
claudinna spune:
Eva, Alessandra, Edi si Robi
La multi ani!!
blog cu basca
Razvan

. Eu cu cine votez? Las copilu nevaccinat si prada nemilosului pojar? Fac veccinul si stau cu fica in san sa nu ingos statisticile cu un autism? De ce trebuie sa fie asa de complicat?
de