Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189
Raspunsuri - Pagina 15
claudinna spune:
Laura, asa ma gandesc si eu...ca e cam grasut, ma rog, e dolofan, nu gras...mi-a dat de gandit ca intr-o luna si 10 zile a crescut cam 600 g, in conditiile in care are peste 1 an...e drept ca si mananca...
eu ii dau cam 5-6 biscuiti pe zi si miezul de la o felie de paine, in ciorbita.
orez cu lapte, cam o data pe saptamana...dar in ziua aia are jumate din portia de biscuiti...
cereale nu-i mai dau de pe al 9 luni, dar atunci nu-i dadeam nici paine nici biscuiti...
ma bucur ca ati avut o noapte linistita
deci voi nu dati biscuiti la copiii??
babytza, sigur va fi bine la petrecere!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Claudina credeam ca te referi doar la cereale ...auzi , nu dam biscuiti la copii ..pai mi-ar manca piciu urechile ![]()
![]()
David papa cate o jumatate de pachet de biscuiti pe zi ,orez expandat, painica, grisine cu ulei de masline, pufuleti....
Babytza si puii
Valentina
David
andy_galro spune:
Neatza! o
maaaaare si din partea mea ca Andrei s-a trezit din ora in ora toata noaptea plus ca de la 5 la 6 nu a mai vrut sa doarma...acum e tot o treaba prin casa si eu asaaaa as mai
...
cu raceala parca e ceva mai bine, nu-i mai curg mucisorii chiar asa ca la inceput, sper sa treaca de tot.
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi 
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
claudinna spune:
babytza, zau ca ma speriasem
andy_galro, rau imi pare ca ati avut asha o noapte!
e bine ca i-a mai trecut raceala! cred ca asta ii da de furca
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
babytza spune:
Andy g ufff, ce noapte
Noi am papat la 3 noaptea, apoi la 6 dimineata alt bibe de lapte, apoi cantece si chiuieli la 7.30
Ingrosam randurile bautorilor de cafea dubla 
Bine ca trece raceala 
Anca voi cum sunteti ? E mai bine Carla ? 

Edit : eu sunt la calculator in bucatarie, cu vopseaua in par , mama in sufragerie il invata pe David sa sufle ....pentru maine ![]()
Acum 15 minute, inainte de vopsea, eram si eu si Tina si suflam toate 3 sa ne imite pustiul 
Babytza si puii
Valentina
David
andy_galro spune:
La muuuulti aaaani Eva!!! 
Sa cresti mare si cuminte,
Multi ani de-acu-nainte,
S-ai parte de fericire
Sanatate si iubire,
De tot ce-i mai bun pe lume
De la mine ganduri bune
te pupam cu drag Andrei si mami

de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi 
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
andy_galro spune:
La multi ani Edi si Robi!!! Sa cresteti mari si frumosi, cuminti si sanatosi!!!
La multi ani Alessandra!!! Sa ai o viata frumoasa!!! 
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi 
elly_16 spune:
Neata si de la noi,
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de astazi - Eva Maria
, Alessandra
, Edi si Robi
!!! Sa cresteti sanatosi, norocosi si sa aveti parte in viata de tot ceea ce e bun si frumos!!! Lumi, sa-ti traiasca baietii si sa va aduca numai bucurii!!!
Distractie maxima!!! 

PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
claudinna spune:
hahaha, babytza! asha am facut si noi, dar fara rezultat...ca Razvan cum vedea lumanarea, cum intindea mana sa atinga flacara!
pana la urma se apleca, ca si cand ar sufla, dar de suflat...pauza![]()
bafta!!
blog cu basca
Razvan
andy_galro spune:
claudinna sa stii ca si Andrei papa biscuiti, pufuleti, covrigei, grisine, cereale 7 Korn,etc...bine poate ca nu toate in aceeasi zi dar nici nu pot sa iti zic exact in ce cantitati...oricum el e slabut asa ca si daca ar manca din toate nu cred ca ar fi problema
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi