Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189
Raspunsuri - Pagina 16
babytza spune:
Claudina nici nu ma astept sa invete sa sufle, dar suntem amuzante cum ne prostim in fata copilului ![]()
![]()
Sa il vezi cum se uita la noi si rade 
Edit : Tina isi face prima omleta singurica ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
tzitziri spune:
Lumi, 
Edi,
Robi.Esti o mamica ce merita toate aprecierile la dublu!Sa ramai calma (si) in continuare, sa ai niste puiuti sanatosi si sa te bucuri la dublu de toate minunile pe care le fac!
Andreutac,
Eva!Sa fiti sanatoase amandoua si sa va bucurati una de alta multi ani de acum inainte!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
elly_16 spune:
Poftiti si de la mine multa
si mult
!
Am avut iar o noapte alba, dupa alta noapte alba, cea de ieri... simt ca nu mai pot... cred ca e de la dinti, desi nu vad nici gingia umflata, nici semn ca ar iesi vreunul... dar nu ma lasa sa o ating la gingie...

claudinna, Bianca mananca biscuiti, cam 3-4 pe zi, pufuleti, painica. Cereale as vrea sa-i dau, dar le refuza...
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
tzitziri spune:
Ada, si David a luat Enterolactis dar doar vreo doua zile pentru ca apoi medicul de familie a zis ca putem incerca si cu Biotics Baby. (pliculetele de Enterolactis erau o mostra gratuita primita de el la dispensar si apoi nu a zis sa continuam cu el ci cu Biotics Baby).Dar din cate stiu eu au acelasi efect si la noi a fost bine!Acum Biotics Baby am inteles ca nu se mai fabrica (erau prea ieftine...) si de la farmacie am luat Enterolactis sa avem la noi.La noi combinatia a fost buna.
dyanira spune:
LA MULTI ANI!!! EVA MARIA DE ANDREUTAC
.Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc si numai bucurii in viata!!!!
SI ACUM

LA MULTI ANI!!! HUNI PRETIOSI SI SCUMPI DE LUMI!!!
Sa cresteti mari, sanatosi sa va iubiti mult sa aveti parte numai de lucururi bune pe parcurusul vietii si sa ii fiti mereu alaturi mamei voastre care e o mamica minunata!!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
A reusit sa faca omletica fara taiat de degete
(si-a pus si sunca)
Va pup, ma spal si plecam in parc si la Miniprix
Miruna, Roxi multumesc de info 

O zi frumoasa fetelor !!!!!
Babytza si puii
Valentina
David
nushulica spune:
LA MULTI ANI HUNI IUBITI SI PRETIOSI EDI&ROBI!!!SA CRESTETI MARI,FRUMOSI,SANATOSI SI SA AVETI NOROC IN VIATA!
luminita

azi avem petrecerea

suntem cu ultimele pregatiri
nocom
petrecere frumoasa si voua
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
angelynna82 spune:
Neatza, multa
si
in special pentru Lumi care azi isi sarbatoreste hunii cei dragi
fetele

Edi si Robi 

sa cresteti mari si sanatosi, multa sanatate si fericire, numai bine si bucurii sa le aduceri parintilor vostri. Lumi draga azi nu ai voie sa stai in butoi, multi
ici si un lan de
Sa nu uitam ca azi implineste o luna bebele lui Monica, 

bebe Dragos 

sa fii si tu sanatos, sa cresti mare, sper ca nu mai esti colicios, multa tztzi sa papi. Monicule te
am cu drag si multe
de la noi . La Multe Lunite 

Eva Maria pui de Andreutac 

si Alessandra pui de Danucu 

, sa cresteti mari si sanatoase, numai bine, fericire multa, bucurii cu gramada pentru parinti. Dragi mamici multe
si
ici , sa va traiasca fetitele si o gramada de baieti la usa sa aveti ![]()
Babymom si eu am mai facut asa…am prins frica si nu o mai fortez 
Elly multumesc de aprecieri, va
am cu drag
Felicitari fetelor pentru achizitiile de la Baby Expo 
Claudinna ma bucur ca se simte mai bine Razvan
, fidea, taitei sau mai sunt de la Pasta D’oro fara gluten, toate pastele I le fac cu lapte sau cu sosuri diferite
. Felicitari pentru primii pasi singur
. Crina papa biscuiti, saratele, mai nou ii fac strudele din diferite fructe: nectarie, mar.., sau pateuri cu branzica 
Babytza ma bucur ca nu mai este o atmosfera apasatoare cu soacra
, trebuia sa filmezi soricelul cum sufla el in lumanari
, felicitari Valentinei pentru prima omleta 
Andy_galro uite niste
in plus pentru tine, speram sa treceti de raceala mai repede 
Oana, tati a nostru a cutreierat Bucurestiul pentru o cutie de Biotics Baby…pe internet am vazut ca se gaseste …. Nu stiu ce o mai fi si asta, va
am, cum este in Franta?
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
tzitziri spune:
Ange,eu recunosc ca am fost doar la o farmacie - la Sensiblu.Acolo mi-au zis ca nu se mai produce ca O-zone, cei care il fac nu mai fac..ideea era ca ala e ieftin si probabil nu renteaza.Asa ca am luat Enterolactis care e triplu ca pret
Noi suntem bine...ne pregatim sa mergem la plimbare
.O sa revin cu impresii ulterior![]()
andy.p spune:
Oanape ce meleaguri esti?
Nusha,Nocompetrecere frumoasa
Roxana nici noi n-am reusit sa o invatam pe Alexia sa sufle in lumanarica
..bravo Tina
,ai fetitza mare ce mai!Cat despre petrecer ma bucur ca ai reusit sa impaci pe toata lumea.
Caludinna ooo eu ma refeream la cereale,biscuiti mananca si ea cu fructe,pufuleti,si tot felul de chestii care le poate rontai.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)