Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189
Raspunsuri - Pagina 17
gaia.nevia spune:
neatza 

Dragelor, merci mult pentru raspunsuri ref. la Enterolactis.
As vrea sa ii fac lui Teo o cura de 10 zile, am primit cateva mostre la baby expo.
El are scaun foarte moale, de 2-3 ori pe zi, zilnic de mai bine de un an, si cu un miros infiorator.
I-am facut doar un coproparazitologic, viermisori nu avea...
i-as face cura, si apoi analize mai detaliate, daca nu se schimba situatia.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
musettepink spune:
iE

Huni pretiosi de mamica ultra mega puternica si frumoasa care nu are voie sa fie depresata
Sa fie hunii sanatosi si norocosi

Eva de Andreutac.sa fie sanatoasa si norocoasa si la punga grasa![]()

Andy bafta luni la vaccin.noi suntem bine doar are inca piciorusul umflat la locul vaccinarii.
bitza cum se mai simte Lucas?gata tratamentul?
Angelinna
Babytza distractie placuta maine!!!!!!!!!
Claudinna si Luca papa biscuiti,covrigi,orez expandat si o data pe saptaman ii fac paste cu carne si sos de rosii si uneori ii pun la carnita cu legume si orez.
Felicic
Va pup fug afara.
de
Luca
gaia.nevia spune:
Radu si cerealele, apai dragoste mare, nu asa...
mananca cam asa:
- in laptele de dimineata si seara (210+7 sau 240+8) ii pun 2-3 masuri de cereale fine simple (orez, grau) de la Nestle
- cand mananca Teo, pe la 9, Radu e deja all-over him... asa ca ii fac o portie mica de cereale Milupa primele bucatele, cu lapte inclus, pun 2-3 lingurite de praf si apa pana imi place consistenta si le mananca cu multa placere. (pe cutie scrie 7 linguri + 140ml apa, noi suntem departe de asta, cu 3 lingurite)
SAU
ii dau cateva grisine pe care le mananca singur
- daca i-am dat grisine si nu cereale la masa de mai sus, la 11-12 mananca iaurt cu cereale (tot Milupa primele bucatele, dar FARA lapte inclus). Ii pun 4 lingurite si 150g iaurt Campina, hap-hap in3 minutele... si urla pentru inca o portie... primeste o grisina.
Daca i-am dat cereale cu lapte dimineata de tot, ii dau fructe la 11-12, fructe care sunt la borcanel, si pe care scrie ca au si ceva orez in ele...
- la 5-6 se cere inca o masa, si inca cum se cere... primeste ori borcanel de cereale cu fructe, ori portia de iaurt cu cereale daca n-a primit-o la 11
(la 2-3 are masa de pranz, ori borcanel, musai cu carne, ori ceva preparat de mine, tot musai cu carne)
Se vede pe fata lui cand mananca, cat e de fericit la cereale. Zambeste, se repede cu gura spre lingurita, bombane si da cu mainile sa prinda el castronul si lingurita.
Cand se termina, plange. Nu face asa la niciun fel de mancare de pranz...
Cam asta e cu cerealele.
Ca va povesteam de puseu, cea mai tare zi a fost cea de miercuri.
A mancat asa:
ora 7.30am, lapte, 240+8 (fara cereale ca nu mai aveam, asta o fi fost problema!!!); ora 9am, cereale cu lapte, un castronel serios, ca doar trecuse ceva timp de la laptic, 4 lingurite de cereale si apa cat incape. La 11am, fructele, la 2pm borcanel vitel cu orez si legume, 220g... plus grisine ca urla ca nebunul si n-a stiut mama ce sa-i mai faca.
La 5.30pm s-a trezit urland, a mancat un borcanel de musli&fructe... si la 6.30pm l-am pus la masa langa Teo cu care tocmai venisem de la piscina, pentru ca se agata de farfuria lui mai sa-l bata. Si a mancat un iaurt 150g cu cereale (4lingurite) apoi s-a urcat pe masa, a trecut pe masa lui Teo si ca sa scap de el i-am dat piureul de cartofi al lui fra-su, pe care l-a mancat... dupa ce l-am mancat l-am pus jos si a inceput sa urle... a mai halit 4 grisine si s-a potolit, ne-a lasat in pace sa termine si Teo care mananca cam cum alearga melcu'
si la 8pm deja plangea de foame si i-am facut marele lapte, 240+8.
Asta a fost cea mai "grea" zi, nu mai pridedeam sa-i bagam in gura.
Stiu ca e un grasan, dar habar n-am ce sa-i fac. Adica urla pana ii dai sa manance, ce sa-i fac, sa-i dau 2 pranzuri cu carne?!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
claudinna spune:
mama, gaia, dar stiu ca baga Radu al tau, nu se joaca!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
felicic76 spune:

Robi&Edi

Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Un pupic special Mamei Hunilor pretiosi!

Eva
Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita!
Gaia: cam prin asa ceva trec si eu cu Vladut, cred ca are un puseu, ca m-a speriat cat poate sa manance, iar acum cere si nu ai cum sa nu-i dai. Cam alea sunt si cantitatile la noi, numai ca nu ia in greutate, elimina la greu![]()
Cine zicea ca biscuitii sau crochetele intre mese strica foamea? Fals, la noi doar o atata, numai ca eu nu-i dau paine,in schimb mananca fructe la greu: ieri a mancat asa doua pere+ un mar, piersica, banana, strugure, iar la 8,30 seara inca o piersica
. Astea ii plac la nebunie, dar sa le manance singur si sa rada cand da cu dintii de sambure
.
edit: i-am dat miere, nu-i place, nu vrea s-o vada, cred ca-l enerveaza textura, ca plescaie pana sughita si apoi se enerveaza de la sughit. Eu nu am vrut sa-i dau deloc, da' m-am inteles cu ta-su? Dup ca toti barbatii se pricep la fotbal, politica si femei+ozn, am avut srpriza sa constat ca si la copii
. Doctorii si cartile ie prosti cand vine vorba de copilul lui

bitza2008 spune:
Salutare!!
Edi si Robi huni pretiosi
Eva Maria
Alessandra
Sa cresteti mari si sanatosi,sa va bucurati mereu parintii!
Felicitari mamicilor si multe 

Andy.g exact,dar exact la fel am patit si eu astanoapte cu Lucas.Nu stiu ce a avut
acum doarme si beau si eu o cafea linistita!
Musette
Lucas e bine,multumesc de intrebare,mai are tratament azi si maine!Mie mi-a zis sa masez 3 zile locul intepaturii de vaccin,dar ce m-a lasat?!Ashi!
sa treaca!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
Multumesc de raspunsuri in leg cu circul....amanam deocamdata,sper sa-l duc macar sa vada animalele,afara!
Babytza cum te vopsesti??MAi ce te invidiez cum ai timp de toate,dar,daca Tina isi face singura mancare....![]()
Claudinna cate kg are Razvan de zici ca e grasun?Si Lucas a luat luna asta mai bine de 500g,asta dupa ce a fost bolnav si s-a tras putin.Mi-ai dat o idee cu scaunele,sarumana!Lucas afara merge singur dupa fete,dar in casa imediat se aseaza in 4 labe!
bitza2008 spune:
Ada vad ca banuiesti viermii si ma bag si eu,ca musca,dar am studiat la greu viermii astia!.Cel mai concludent e examenul de sange,in multe cazuri nu apare la ex copro!
Felicic 
Piolica,Piersicutza miss you!
angelynna82 spune:
Ada si Felicic sunteti norocoase ca papa bine 
Am inceput si noi sa mancam mai bine mancare gatita, ieri a mancat aproximativ 200g sufleu de conopida impreuna cu salata de varza
, azi nu stiu ce sa ii dau.
Ii plac foarte mult crochetele de peste, le fac la cuptor, picur putin ulei peste si sunt gata in cateva minute
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
claudinna spune:
bravo, Crina!!
bitza, Razvan are 12kg 100, cantarit joi la dr.
are cam 83-84 cm, nu pare gras, dar nici slab
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)