Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Angelynna cum ai facut salata de varza? (ca sa pape Crinuta)?

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Irina, am tocat varza la robot sa fie fina si bucatele mici, pe urma am pus cateva picaturi de ulei si zeama de lamaie , a iesit foarte buna.

A dat cineva la bebelusi de mancare varza de bruxelles si daca da cum o faceti?

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

EDI si ROBI Lumi, sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de pretiosi!!!
EVA Andreutac
Petrecere frumoasa petrecaretelor de azi! Asteptam poze.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani Edi Robi Eva Maria si Alessandra, petrecere frumoasa asteptam pozele.

Am si io o dilema maaaare. Am comandat mancare la La Mama , luasem o ciorba de pui ca la mama, am incercat sa i dau si lui Biancu mai mult in gluma. Nu se mai oprea . A papat muuuult cu piine, legume carne ,tot, asa bucati. Io ce fac acuma ma abonez la La Mama?

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Harri mananca biscuiti cu lapte. Musca din biscuite si pe urma ma cauta pe sub tricou ca sa ia si o gurita de lapte

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

hellooooo
Remember us?????

Am fost foarte suparata ca nu mi-a mers calaculatorul, mi se stricase placa de retea din cauza furtunii de acum 3 saptamani habar nu aveam si eu stateam linistita sa imi vina astia de la net sa imi spuna ce are, cand mi-au dat vestea cea mare si mi-au mai spus ca nu prea se gaseste imi venea sa urlu, intr-un final am gasit-o si azi am instalat-o nu stiu ce sa mai intamplat, de citit nu prea reusesc sa citesc mult din urma asa ca......mergem inainte.

Vreau si eu sa urez tuturor sarbatoritilor care au inplinit un an sa fiti sanatosi frumosi sa ave-ti parte de tot ce este mai frumos in viata asta si sa va iubiti parinti

Noi suntem ok, am mai luat 400 de gr. luna asta avem 8.800 si 74 de cm, mergem in picioare foarte bine nu mai avem nevoie de sustinere si intelege aproape tot, acum dabea astept sa inceapa sa vb.

Stiu ca sa mai spus, dar va rog care vreti si nu va deranjez prea tare sa imi spune-ti si mie cum face-ti omleta ptr. bb-i????

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

v-am zis ca io's mereu in urma cu vizionatul pozelor, abia acum am vazut pozele Laviniei si filmuletul cu Gruia la tuns.
Lavinia, aveti 2 copii minunati unu' blond, un' brunet, amandoi frumosi foc!
Nerantula, am ramas masca la cumintenia haiducelului. este mortal, nici fii'mea care are 5 ani nu sta asa cuminte la tuns. Iar noul look este

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

La multi ani, Robi si Edi!!!
Sa cresteti mari, frumosi si destepti, puilor, sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe mami si pe tati!

Luminita, a biiig hug from me!

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Claudinna, noi mincam asa:
- dimineata, invariabil, fulgi de ovaz (fierti deocamdata in apa, se dau in clocot 1 minut) cu fructe.
- uneori, la masa de prinz (care la noi, mai mereu, e dupa-amiaza cindva), ii dau paste, preferabil integrale. ori ii fierb spaghete si i le maruntesc in mincarica, ori ii fierb fussili sau penne si i le dau sa rontzaie in timp ce ii lopatez eu mincarea. am constatat ca pastele sint printre preferatele ei la capitolul finger foods.
- rar de tot i-am facut mamaligutza - eu inca nu sint sigura daca e ok sau nu sa-i dau, in cartile americane scrie ca porumbul e greu tolerat si ca nu trebuie introdus pina spre 2 ani, dar cum v-am tot auzit pe voi cu mamaliga am incercat si eu si n-am avut nicio surpriza neplacuta.
- tot destul de rar (s-a intimplat) i-am dat si orez integral.
- zilnic rontzaim biscuiti, covrigi de buzau sau grisine. pufuleti nu i-am mai dat de cind a inceput sa rontzaie si altceva.
- ocazional ii dau sa molfaie piine, preferabil integrala sau de secara.

Felicia, confirm si eu ca snackurile nu strica pofta de mincare. Ania rontzaie intre mese (pe linga fainoasele enumerate mai sus), bucati de mar, de morcov, molfaie banana sau bucati de piine. Evident, nu toate in aceeasi zi.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,

Mergi la inceput

aaa, sa nu uit.
incredibil de cuminte si de dragutz Gruia la tuns. ne-am uitat si eu si sotul. iar fetele alea sint super-talentate. peste vreo 3-4 ani, cind o avea si Ania ceva par, acolo o s-o duc, clar.

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput