Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189
Raspunsuri - Pagina 19
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristineescu Harri mananca biscuiti cu lapte. Musca din biscuite si pe urma ma cauta pe sub tricou ca sa ia si o gurita de lapte Harri Alexandru (10.09.2008)Aici sunt eu, Harri, la motz |
asta mi se pare tare de tot!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
va multumesc mult pt raspunsurile legate de fainoase/cereale
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Paula-Laura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Ada si Felicic sunteti norocoase ca papa bine ![]() Am inceput si noi sa mancam mai bine mancare gatita, ieri a mancat aproximativ 200g sufleu de conopida impreuna cu salata de varza , azi nu stiu ce sa ii dau.Ii plac foarte mult crochetele de peste, le fac la cuptor, picur putin ulei peste si sunt gata in cateva minute ![]() de Crina Alexandra ![]() Crinul Meu Atat de mare suntParticipam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam ![]() |
yummi!!
da- mi si mie retetele pt sufelu si pt crochete, te rog frumos

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
Eva 

Edi + Robi 
Sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei!!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
anamona spune:
Nausica, si eu ma tot intrebam daca sa ii dau orez integral sau nu...
din cate stiu se digera mai greu, alte contraindicatii care ar mai fi? eu nu am apucat sa vb cu doctorita...
baby_boy spune:

EVA de Andreutac
si
Huni Pretiosi EDI si ROBI de Lumi

Sa va traiasca boboceii, sa fie sanatosi si papaciosi!!
Sa aduceti numai bucurii parintilor puiuti!!!
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
mamidestefan spune:

Intru si eu mai pe seara...ca am avut o zi plina..si nu prea mai reusesc sa citesc ..scriu..
dar azi trebuia sa intru neaparat..ca doar e ziua HUNILOR![]()
Asa ca.. 
EDI

ROBI

SA FITI SANATOSI..VOIOSI..PAPACIOSI..SI SA II BUCURATI PE PARINTII VOSTRI ZI DE ZI
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN 
www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA
mamidestefan spune:
si nu in ultimul rind ...
Eva
..
LIDIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN 
www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA
mamidestefan spune:
Nausica
Fulgii de ovaz pentru Ania...de care ..de unde????..ma intereseaza si pe mine ..please!!!!!!!!!!!
si inca o intrebare...a luat/vazut cineva la bbexpo..jucarii VTECH..si cam pe unde???????..ca eu am tot zis ca ma uit...dar azi cu doi copii dupa mine..a fost aproape imposibil sa mai vad ceva..mai mult m-am dus la locurile cunoscute ..si am luat punctual ce imi planificasem.
LIDIA
babytza spune:
Offff cat am vrut sa urez si eu bebelului Atomix si evident am uitat 

La multe lunite Dragos de Monica !!!!! 
Cristinescu tare rau Hari cu biscutii lui cu lapte ![]()
Ada da stiu ca papa radu , nu gluma 
Noi am papat azi pentru prima oara dovleac cu mar copt la cuptor. I-a placut
Mai avem o portie maine 
Dar in rest papa tare greu, il zapacesc maselutele astea
SI la cat de greu ies....o sa fie nasol cu mancarea. Seara nu are chef deloc sa pape si evident se trezeste noaptea. Am intrat in pasa naspa cu mancarea , mai ales la pranz, e chinuiala mare 
Bitza am revenit la culoarea mea preferata : blondul
De cateva luni ma fac din ce in ce mia deschis si azi am ajuns in sfarsit la nuanta dorita
O sa ma vedeti luni cand cand pun pozele 
Laureta aboneaza-te la ei ![]()
![]()
Klemi revin cu omleta dupa ce imi hranesc sotul ![]()
Babytza si puii
Valentina
David

de
Crina Alexandra