Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189
Raspunsuri - Pagina 8
angelynna82 spune:
Neatza,
si
pentru toata lumea
Nu am fost pe faza…felicitari Dariei pentru concurs 
Lidia
eu m-as fi dus dar decat sa imi fac ciuda mai bine stau acasa 
Babytza e mortal David cu Tina 
CosmyB felicitari pentru dintzoc
, la cat mai multi fara prea mari dureri 
Cristineescu cu aceiasi teama stau si eu…sunt intr-o cumpana si nu stiu ce sa fac 
Nikolici ma bucur ca a fost prins soricelul 
Am intrat zilele trecute intr-un magazin pentru copilasi…cautam adidasi…da, avem, ma uit la preturi peste 100Ron…
Andreutac
, cum va mai simtiti?
Anca isi va reveni pana la urma Carla, e mai nasol la inceput
Multam de cafea, sunt varza de obosita si ma dor mainile si picioarele

, tre sa ma duc sa fac plati
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristineescu Noi suntem bine, crestem, facem prostiutze, am inceput sa ne spunem cuvantul in parc la joaca si mai iese cu scandal dar MAMA lui Harri ce-mi facea?? A dat strechea in mine acum cu vaccinl ROR si sunt pe net pana in gat si nici ca ma dumiresc in vreun fel . Eu cu cine votez? Las copilu nevaccinat si prada nemilosului pojar? Fac veccinul si stau cu fica in san sa nu ingos statisticile cu un autism? De ce trebuie sa fie asa de complicat? Harri Alexandru (10.09.2008)Aici sunt eu, Harri, in luna a 12-a |
Si eu sunt la fel de speriata de acest vaccin ca si tine.Pediatra noastra mi-a zis insa ca au facut studii serioase si ca acei copii care au facut autism dupa vaccin oricum aveau gena bolii in ei si la un moment dat se declansa deci practic copiii faceau oricum autism.Pe de alta parte am inteles ca si bolile impotriva carora facem vaccinul sunt destul de periculoase daca face o forma grava si se pot lasa cu urmari naspa asupra copilului.

de
Luca
gaia.nevia spune:
Nikole, imi pare rau de patania voastra. Si mie mi-e frica de mor de soareci (si pasari, si insecte, si serpi...). Bine ca l-ai prins!
Ingros si eu senzatia de experienta aici, cu doua patanii:
1) mama sta la etajul 6 (SASE) intr-un bloc construit prin '56. Are
parchet pe jos pus clasic, adica pe niste stinghii, deci sub parchet e loc bine de tot de o ascunzatoare (de pe la 5 ani, pana prin liceu ascundeam sub parchet de la jucarii pana la tigari). Ei, acolo, sub parchet, aude mama un zgomot... azi asa, maine asa... pana la urma a pus o capcana si l-a prins... pe soricel!
Si pisica.... pisica nu zicea frate nimica!
si 2) aici la blocuri, la betoane in bercenia... sunt SOBOLANI! Umpla prin pubelele de gunoi, fac barter cu cainii si homelesii la tratatii pe-acolo...
Prin 2006 (eram gravi cu Teo), ies eu intr-o dimineata sa ma duc la serviciu. Eram in rochie de gravida si in cizme, imi aduc aminte ca azi cu ce eram imbracata...
Ei, si cat ma foiam eu pe langa masina
omul de serviciu rastoarna o pubela, si din ea sare un sobolan. Cainele omului de seviciu, dupa sobolan, sobolanul o ia la fuga spre mine!!!! Direct spre mine.
Era marisor, cam ca un pui de pisica... si alerga ca naiba de repede.
Eu aveam usa deschisa la masina... am vazut in capul meu scena horror in care sobolanul sare in masina, cainele dupa el, si ori mi-l omoara pe acolo, ori nu mai scot sobolanul din masina... eram paralizata de scarba.
La viteza cu care sobolanea ala spre mine, nicio sansa sa apuc sa inchid usa, mai ales ca stateam in dreptul ei... asa ca am facut ce mi-a venit mai repede sa fac.
Am sutat!!!! Am sutat singurul sut cumsecade din viata mea. Era de cupa, va jur. Deci am aparat poarta, fetelor... (doar imaginati-va!!!!)
Am sutat fix in sobo, care a zburat ca o minge veritabila si s-a prabusit la pamant cativa metri mai incolo, la fix au sarit pe el cainele si omul de serviciu si l-au casapit.
Eu inca tremuram... de scarba... m-am dus la birou (aveam vizita la client, era aproape, ca daca era sa conduc pana in pipera ma asfixiam de scarba pe drum) si primul lucru, m-am legitimat si am fugit la buda SA IMI SPAL CIZMA!!!!
Acum n-am mai vazut sa fie sobolani pe aici... au chemat deratizarea de mai multe ori, si acum au disparut.
Dar cum vad inmultirea pisicilor, cainilor, homelesilor si a pubelelor neridicate... nu m-ar mira sa re-apara...
A, si inca una si ma duc....
Cea mai mare spaima legata de soareci... mi-a indus-o tata!!!!
Adica, culmea soricimii... sa intre un soarec (de obicei toamna, iarna) in compartimentul motor al masinii si ori
a) sa roada cablurile electice (sunt dulci, poate confirma Raducu)
ori b) sa se prajeasca in mers si sa puta dupa aia... vreo 2 luni pana este localizat ![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
musettepink spune:
Nikolici un soricel
,bine ca l-ati prins,cred ca muream de frica si plecam cu copilul la mama
.Brrrrr.
Anca sanatate Carlei,desi nu sunt fan antibiotic cred ca era cazul sa-l dai dupa cum a avansat raceala.
babytza e mortal David.Petrecere frumoasa duminica.Da am si eu o curiozitate
,ai zis ca scandalul a inceput de la camasa lui David nu?cum de la camasa a ajuns soacra tocmai la tatal Valentinei?![]()

Noi ieri am facut vaccinul,Infanrix si pana acum suntem ok.Tot de ieri zice MAMA asa tare si clar si cu adresa la mine,asteptam de mult acest moment si mor de dragul lui.

Revin mai tarziu ca sunt certata![]()

de
Luca
musettepink spune:
Ada fotbalista
Bravo Ada!
E horror intamplarea dar mi te imaginez sutand sobolanul ca o duamna si mor de ras.Oricum nota 10 pt prezenta de spirit!![]()

de
Luca
gaia.nevia spune:
a, si uitai povestea de seara, cea mai tare.
tot in anul de gratie 2006 (o fi fost invazie... si cred ca v-am mai povestit), spre Craciun asa...
incepe sa-mi miroasa mie a ceva urat la biroul meu. Cum ma asezam la birou, cum putzea.
In cele mai multe zile ajungeam prea putin sau deloc la birou, sau veneam dimineata de la piscina, pe la 7.30, ma asezam sa rezolv urgente si plecam iar pe teren.
Ei, atunci, dimineata, mirosea fetelor, groaznic. Am cautat. Am facut ordine. Am ajuns sa ma gandesc ca in uituceala caracteristica gravideniei oi fi comandat ceva de mancare, pus in sertar ca n-am apucat, si uitat acolo. In fine. Luna de curat am facut... nimic...
Pana la urma am reclamat. Au venit niste "domni" de la administratia cladirii, s-au foit pe-acolo, si mi-au zis "doamna, miroase urat din parcare, si vine cumva pe coloana de aer conditionat"/
Cand am vrut sa insist, mi-au zis ceva de genul ca sunt gravida, normal ca imi pute orice!!!
Si au plecat.
Mirosul, tot mai rau. In apropiere de Craciun se aglomerau activitatile la birou, nu mai aveam teren... nu puteam sta la locul meu ca lesinam... si m-am mutat intr-o sala mica in apropiere. (scandal, ca de ce ocup sala si nu am meeting, eu ca pute, ei ca nu...)
Lomg story short... vin de dimineata de la piscina... pustiu in birou, nearisit de cu seara... putzea ucigator de la usa. Dar la ora aia pe cine sa chemi...
Si ma apuc eu sa investighez iar.
Aveam sub birou o cutie mare cu dosare, tineam picioarele pe ea. Evident in aia nu ma uitasem, erau doar hartii. Si zic, la naiba, e sigurul loc. Trag cutia si era sa lesin. Mirosul, mai puternic ca oricand, parca de acolo sufla asa spre mine!
Si cu ocazia acestui "cumul" de miros... l-am si identificat. Mirosea a mort. Stiu mirosul, mi-a ramas adanc intiparit in toate simturile, de cand am gasit-o pe matusa mea moarta in casa de o saptamana.
M-a apucat groaza. Sa deschid cutia?! Ce-o fi in ea? Soarec? Sobolan?
Pana la urma am deschis-o. Evident, nu era nimic, cum putea sa fie intr-o cutie plina ochi cu hartii, nici un fir de par nu incapea.
Miros in cutie. "liniste"
Miros pe-afara, jale. Partea cutiei care statuse rezemata de perete, aia putzea. Asa ca ma bag (cu un fular pus la gura) sub birou si ma holbez bine la perete. Cam pe acolo pe unde statuse cutia, era un fel de doza de cabluri. Scot fularul... jale. Parca sufla aer pe acolo cu mirosul ala.
Acum deja mirosea in tot biroul. Incep sa vina colegii... mooooaaa ce puteeeeee, ce se intampla.... chemati pe cineva... blaaa, blaaaa
Acum ca aveam si "dovezi" ii chem iar pe aia de la administratia cladirii. Si le explic ca am gasit de unde vine mirosul, ca este un animal mort dupa cum miroase si sa puna mana sa-l scoata de acolo.
"adica sa spargem peretele?! nici pomeneala"/
bine... nu e perete, e rigips. Si il sparg eu acuma. SI ma indrept hotarata spre locul cu pricina.
Au sarit ca arsi, stati asa, ca trimitem pe cineva, dar va zic eu ca vi se pare, nu-i nimic, bla, bla.
Pana la urma au venit doi muncitori, au decupat cu maxima delicatete chirurgicala o bucatica mica de rigips si imi tot spuneau ca nu vor gasi nimic acolo, si ca i-am chinuit degeaba.
Si cand termina de decupat, pac, cade bucata de rigips, si in perete, ghiciti ce!!!
Doi (nu unul ci DOI) sobolani morti, intrati in putrefactie avansata, inghesuiti bine printre cablurile electrice...
Probabil s-au electrocutat, deci cablurile erau roase, si alea un pericol... pentru toata cladirea.
Soc total.
Si eu pe cine dau in judecata ca am fost supusa aproape o luna la mirosurile alea, si la o tona de mistouri, ca sunt gravida... si de aia imi pute orice!!!???
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
andreutac spune:
Si pentru ca neuronul meu intai gravid, apoi lauz si acum disparut fara urma imi da de furca, tot mai vroiam sa spun ca l-am vazut pe Gruia cat de cuminte a stat la tuns si e fumusel tare,tare
Filmutelul cu Tina si soricelul s-a incarcat cam greut si Eva m-a izgonit de la laptop, asa ca n-am apucat sa-l vad, dar recuperez![]()
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
dyanira spune:
Neata!!!
Intra omul si ce vede, vb de soareci, sobolani huhuhuh mi-e atat de frica si de scarba de ei de exact cum zicea si Nikolici as lua-o la fuga cu viteza luminii!!!!
Nikolici bine ca l-ati prins pe locatar!!!!
Ada ce aventuri ai mai avut si tu cu vietatile astea!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andy.p spune:
Buna dimineata...sunt fresh,am dormit de le-am rupt,am gasit si cauza trezirilor:Nan Junior
..aseara nu i-am mai dat si nu s-a trezit decat la pap la ora 3 si dimineata la 7,30,apoi iar somn pana la 10
Dya cred ca schimb laptele..trec pe Aptamil.Voi cum sunteti?
Nikolici moor de frica sorecilor,sobolani,serpi si gandaci..bine ca ati prins intrusul.
Ada groaznic
musette
felicitari ptr MAMA
Anca sanantate Carlei
Babytza vazut soricelul scump
Nocom felicitari Dariei
andreutac,Ange
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
_giulianna_ spune:
Rox eu in filmulet am remarcat-o pe Tina, imi place mult de ea si de ei impreuna! Imi aduc aminte de mine si de frate-miu, tot cam asa eram si noi (eu mai mare cu 9 ani decat el). Se vede ca Tina il iubeste mult! Felicitari, ai doi copii superbi! 
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)