Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Noi suntem bine, crestem, facem prostiutze, am inceput sa ne spunem cuvantul in parc la joaca si mai iese cu scandal dar MAMA lui Harri ce-mi facea?? A dat strechea in mine acum cu vaccinl ROR si sunt pe net pana in gat si nici ca ma dumiresc in vreun fel. Eu cu cine votez? Las copilu nevaccinat si prada nemilosului pojar? Fac veccinul si stau cu fica in san sa nu ingos statisticile cu un autism? De ce trebuie sa fie asa de complicat?

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 12-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

GATA!!!MICUL CAPCAUN A FOST PRINS!!!
Va dati seama ca m-am oribilat rau dar rau!!!Baietii sunt epuizati.Faza este ca el soricelul :) mai iesea din cand in cand, prietenul nostru a zis ca nu il omoara ca nu poate, iar barbati-miu juca calusarii cu un mop in mana cand il vedea si uite asa au stat apx 3 ore.
M-am dus si eu acolo, sa ii ajut, nu l-am vazut pentru ca era perioada de GASESTE-MA DC POTI, insa i-am spus omului meu ca maine nu se duce la munca ....fara discutii, asta pana nu prinde animalul.
Ma rog, la inceput a fost funny ca na, cine se asteapta la etajul 3 soricei, insa usor usor ne-au cam luat nervii pe toti.
Dupa ce si-a primit un picior nu se stie in ce parte,a fost colectat si pe urma a zburat in gradina la recuperare...noi am tzinut si un mini priveghi in case of:).
Ma rog....si cand ma gandesc la posibilitatea coabitarii de mai multe zile...ma iau fiorii.Cred ca nu mai vreau o casa pe pamant!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Ce dragalas e David si ce frumos se joaca cucu-bau

Anca ai un ic pentru Carla sa se faca repede bine. Ce ii dai pt gat?

Lumi noi ne jucam tot felul de banalitati, astea cam au efect acum la ei: cucu-bau inca merge, alearga dupa minge, o prinde, mi-a arunca mie, fugareste un trenulet care merge singur, ii place cand se rastoarna, ii place galetusa cu figuri geometrice- sortatorul de la Fisher, baga tot ce prinde si incape in ea.. Afara in parc se joaca cu galetusa, baga pietricele in ea si aduna toate gunoaiele pe care le gaseste goleste totul si apoi de la capat. Mai avem cateva jocuri muzicale, unde ea imita actiunile, la unele ii arat pe degete 1, 2... si ea vine si imi pune ea degetul Lego si cuburile la noi sunt preferate

Nerantula Gruia e mortal, cum poate el sa stea asa cuminte!! Super! Eu cred ca l-ai amenintat cu papa

Monyca mie la inceputul sarcinii mi-a dat doctorul vit. B injectabil, nu mai stiu care, parca B2 si B6 si s-au diminuat simtitor greturile si rapid au disparut de tot. Era super naspa ca nu puteam manca numai sarat, covrigi si pufuleti si slabisem 2 kg. Si eu am o gaza mamodependenta, pt ca e tot timpul cu mine, ff rar ramane cu altcineva. Am obs ca acum de o vreme se manifesta asa, ma vrea numai pe mine langa ea, acum poate e de la dinti ca tocmai ne ies, dar totusi sper sa-i treaca ca tati nu mai apuca nici sa o tina in brate..

MamisiAlexa eu ii dau pt imunizare Septilin sirop, doua luni si apoi ne da altceva ca cica nu se administreaza siropuri dulci mai mult de 2 luni. Cica face si pofta de mancare. Si vitamina C picaturi 10 zile pe luna, asta cand nu uit sa i le dau

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nikole super ca l-ati prins!! Cata truda pentru un soricel.. ti-a dat si de lucru: azi priveghi, maine inmormantare
Insa eu zic sa pui totusi capcane ca poate si-a mai adus vreun camarad cu el

Chiar ca ma car, macar la calcat haine

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Asa si pentru ca am verva, mai ales dupa ce am dat cu aspiratorul la 12 si ceva noaptea, spalat si pus mobila, va dati seama am sa vorbesc putzin singura pe aici poate ma ia somnul.

Asa BABYEXPO...m-am dus in special pt. pantofiori, ghetutze..AHHH, m-au dat preturile pe spate...150-250 ron COME ON! Deci m-am dus vaca si am plecat bou!Am luat doar o husa de scaun de masa si 2 palarii de toamna dragutze.
Insa am fost la MINI PRIX, de abia primisera marfa cu o zi inainte...mama niste pantofiori si ghetutze pac pac dintr-un foc si mi-au mai placut alte ghetutze super super trendy dar nu aveam nr nostru.Dc va intereseaza, pretul pt o pereche este in jur de 50ron.

Mergi la inceput

cosmy pt tine si pt frumusica Maya.

Mergi la inceput

nerantula la Ciufolici ma tundeau si pe mine.Ce amintiri!Clar acolo imi voi duce si eu copii, in caz de va fi nevoie.
Gruia este baiat mare de a stat asa cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata!
Trezirea si haideti la o
Wow, Nikole, ce intamplare! Bine ca l-ati prin pe inamic. Faptul ca stam la bloc nu ne scuteste de astfel de incidente. Cand stateam la ai mei, la etajul 4 a intrat un soricel prin aerisirea de la baie, cu toate ca aveam si plasa, tocmai pentru a preveni asta.
Despre incaltari, am avut marea surpriza sa constat ca in Mag. Victoria la etajul 3 au o gama foarte variata de incaltaminte pentru copii. Incaltarile (de la Melania, Hokide, etc) sunt din piele, captusite cu piele, au si taloneta, gama de culori f variata si au toate numerele. Preturi intre 60-100 lei. Mie mi s-a parut super ca am facut descoperirea, mai ales ca am cautat incaltari nr. 18 pt. Eva de mi s-au lungit urechile. Ieri am achizitionat o pereche de ghetute roz, foarte frumusele cu 80 lei.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Da, stiam eu ca mai vreau sa spun ceva:
Angelynna, ma termini cu bunatatile pe care le tot pregatesti. Auzi tu, zacusca si ardei umpluti pt la iarna! super! esti o harnicuta si meriti un mare buchet de

Monyca, ma bucur ca samburelul/samburica e bine, sa ai grija de tine si ia totusi vitamine. La cat te consumi cu Eva, greturile, munca nu cred eu ca te ingrasi. Eventual daca vezi ca iti provoaca o pofta de mancare exagerata renunti la ele. Pana la urma la ce medic ai ramas?

Andy_galro, Anca, ce fac puiutii?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari.

Carla e ragusita, are secretii in gat, nas groaznic de infundat, tuseste ... i-am dat antibiotic de aseara. Ciudat ca a dormit neintoarsa azi noapte, de la 21 la 8 dimi, ma gandeam ce bine ca i-am dat antibiotic ca uite e mai bine. Cand s-a trezit saracuta a inceput sa tuseasca, sa-i curga niste muci galbeni groaznici ... offffffff . Si totusi febra nu are.

Claudina, Andy_galro, Bitza piticilor vostri, sper ca sunt mai bine.

Babytza, mi-a fost dor de mutritele soricelului

Nikolici, bine ca ati prins bestia. Borcan cu nuca si sunca folosea si mama, ea sta la etajul 1 si s-a intamplat de mai multe ori sa aiba musafiri nepoftiti.

Nocom, felicitari Dariei

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput