Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189
Raspunsuri - Pagina 6
angelynna82 spune:
Julax speram sa faceti vaccinul si sa nu aveti reactii adverse, iar lui Alex sa ii treaca raceala
Nikolici uffff ce intamplare…ei se catara pe pereti , sa scapati cat mai repede de el
300 moama ce am uitat…noroc cu Claudinna, felicitari pentru primii pasi ai Andei, la cat mai multi fara cazaturi
Claudinna e tare scump Razvan
Nerantula offf cat de trist
Cristina ai baietel mare deja mami pflo]
Paula-Laura deja maseluta si la voi
Parca mai era o fata care zicea ceva de o masea (felicitari ) iesita….beiii…nu e corect, cresc prea repede copilasii nostri
mai aveam ceva de spus dar am uitat
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Seara buna, Inainte de a comenta altceva...am sa va expun o pb..INCA PREZENTA. Dupa o zi lunga...cu mers apx toata ziua si jucat aproape non stop, am ajuns acasa pe la 8 seara, am hranit copilul si dupa ne-am asezat la o bere cu un prieten venit in vizita, K in premergator se juca cu diverse.Dintr-o data, vad ca prietenul se ridica si fuge sa se uite dupa o canapea...fetelor....mi-a zis calm....ia o pe K si du te de aici in alta camera, ca este un gandac, eu unde mai ca nu am gandaci, si dau sa ma uit dupa canapea si iese nene un soricel...mamaaaa....am fugit cu copilul in camera si nu am mai iesit de aici.INNEBUNESC PE BUNE!!!Stau la etajul 3 ...in puii mei cum draqu a ajuns in casa ??? Sufrageria este cu fundul in sus, mobila peste mobila...dl soricel sta ascuns in canapea si nu vrea sa iasa...iar cand iese astia doi se pi...pe ei de frica, sar ca pisicile speriate.I-am zis omului meu...daca nu rezolavat asta seara, eu ma duc la hotel si nu ma mai intorc pana nu vi cu dezinsectia. De apx 2 ore...dau cu batul sa iasa soricelul...auziti la ei, cica e dragutz si speriat Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
vezi ca e sezonul de pui acum :))
te inteleg, sunt patzita (la noi la casa intrau chiar pe usa daca o lasam larg deschisa):
si eu reactionez la fel desi de-a lungul vietii ne-am intalnit de vreo 2-3 ori, chiar si la apartament am avut o surpriza din asta. Reactie ca in desene animate: eu sus pe scaun tipand infricosata de soricel, soricelul incremenit infricosat de tipatul meu
eu iti recomand ca si claudinna sa faci o capcana, garantat pana maine il prinzi, poate cu noroc chiar in noaptea asta
apoi trebuie sa descoperiti gaura, uitati-va cu grija peste tot, mai ales in locurile unde sunt coloanele de tevi si pe balcon.
pana atunci cand descoperiti gaura, poti pune un aparat din ala cu ultrasunete de alunga animalutele mici
bafta!
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna o metoda mai rudimentara este urmatoarea: pe o bucata de carton, ma rog, ceva tare, pui o bucatica de branza, shunca....ceva! deasupra o strachina, un castron, sprijinit cu o nuca. shoricelul intra sa pape si dezechilibreaza castronul, nuca fuge si cade castronul peste el apoi iei cartonul cu totul si duci shoricelul afara, viu si nevetamat, gata oricand sa o ia de la capat intr-o noua aventura prin blocurile bucurestene |
in primul rand, as vrea sa subliniez ca metoda asta e mult mai buna decat orice gasesti pe piata de cumparat.
in completare:
tehnica e asa: in nuca bagi o scobitoare care are la capat o bucatica de mancare, de preferat niste salam, carnati, ceva care sa miroasa mai puternic.
sprijini castronul pe nuca, soricelul intra si cand vrea sa muste din mancare se misca nuca si cade castronul.
nu uita sa pui castronul pe un suport tare ca sa poti sa il iei cu totul.
ca sa nu ai surprize, inainte de arunca soricelul, ameteste-l bine, zguduind un pic castronul....
si sa stii ca asa e : soricelul nu va iesi din canapea pana nu faceti liniste, si chiar daca iese nu cred ca aveti sanse sa il prindeti...
babytza spune:
Nikolci nasoala treaba cu soriceii Sper sa il prinzi repede Si mie mi-e frica de soricei , rau de tot Aseara uitasem cadoul de la noi in masina si m-a trimis sotul in curte sa il iau. Am intepenit de frica, ma gandeam ca e intuneric pana la masina, masina in garaj si imi si imaginam gandaci , paienjeni si alte ganganii Dar m-am dus pana la urma, ca el era deja dusat si in pijama Am scapat fara urlete, nu m-am intalnit cu nimik prin curte
Paula Galerie pentru maseluta sa iasa repede si fara dureri mari
Julax bafta la vaccin Noi mergem marti dimineata la intepat
Ramona felicitari printesei , nu mai stiu daca am pupat-o pentru primii pasi
Babytza si puiiValentina David
Poze
babytza spune:
Nerantula stiam de bebelus Trist....
Cu Moni ai vorbit ? Sunt bine ?
Babytza si puiiValentina David
Poze
mamidestefan spune:
Salutare,
Am fost la BABYEXPO...vazut frumusica de Dariutza...facut galerie..papaturi ...etc
Cautat incaltari Izabella ...gasit ...dupa lungi cautari..
Cautat SAC DE DORMIT mare ...peste 110 cm ..pentru STEFAN...si nu am gasit decit unul singur ...dar era 240 RON...scump ..tata ..scump ..la bugetul meu de criza...
In rest ..multe jucarii...de mi se scurgeau ochii dupa ele...dar ..scumpe rau..rau.. multa lume..multi bobocei..sau mamici de bobocei...
ce sa mai ..a meritat drumul ..sper sa mai ajung odata
gata...fug la somn..
toate fetele...si sarbatoritilor zilei
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN
www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA
sabinel spune:
nikole, chiar sambata am gasit o namila din asta plimbandu-se nestingherita prin living. de soc, era sa scap cupilu din brate. l-am sunat pe-al meu sa lase in masina tot ce avea de adus si sa urce ca avem musafiri. i-a tras o matura de l-a lipit de gresie, iar munca ingrata cu evacuarea mi-a revenit mie. yuck! din cate am inteles coboara din podurile blocurilor si intra pe geam. eu lasasem geamul la dormitor deschis, iar plase n-am. prin alta parte n-avea pe unde intra, n-am gauri prin pereti.
La multi ani sarbatoritilor de azi, ieri, alaltaieri, etc!
Sabina si Amalia
CosmyB. spune:
va mai aduceti aminte de noi?
Mai ce dor mi-a fost de voi, insa iar o sa zic ca n-am timp, n-am timp nici sa respir si acum ma gandesc la draga de Lumi sincer nu stiu cum reuseste
Suntem bine, Maya merge singurica, toata ziua alearga de colo-colo si isi baga nasucul peste tot, atractia cea mai mare e: Baia! Unde rastoarna totul exact ca soricelul cuscrei ca noi l-am vazut in actiune Am vazut poze cu David e asa dulce printre porumbei
Ne-a iesit un dinte nou, al 5-lea in sfarsit ca de 5 luni a fost pauzaaaa mare. Nu a facut mare tam-tam, putina febra.. Maine cred ca avem altul nou dupa cum am vazut..
Nikole iti spun rpd cum a facut mama, asta daca in seara asta nu ii dati de cap hotomanului: a prajit o bucatica de sunca (ca sa emane miros si mai tare si sa-l atraga) iar pe o bucata de carton a pus lipici pt soricei se gaseste la chimicale, s-a prins in 30 min dar acum incearca cu castorunul si nuca, pune mai multe capcane, sper sa nu rabde de foame pana maine
Vai cate aveam de spus, dar nu ma mai tine memoria si sunt mega obosita, sunt toata ziulica cu pitica, azi am fost la mama, numai eu cu ea, am facut zacusca si gem, iar acasa n-am facut mare lucru. Ma bag la spalat vase si calcat haine pentru tati.
Pozici
Mamica deMaya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
CosmyB. spune:
Nu puteam sa uit:
David LA MULTI ANI!!!
Ioana LA MULTI ANI!!!
Daria LA MULTI ANI!!!
Ruxi LA MULTI ANI!!!
Anna Maya LA MULTI ANI!!!
Eliza LA MULTI ANI!!!
si La multi ani si tuturor celor care au facut 1 anisor in lipsa noastra!!!
Pozici
Mamica deMaya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"