Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189
Raspunsuri - Pagina 5
nikolici spune:
nocom am vrut sa ajung si ei la 11 , sa va vad, mi-a fost imposibil, nu-ti spun ce nervi am putut sa am, ca nu gaseam decat un pantof de un fel...iar cand am gasit o pereche totusi si am vrut sa plec, nu mi-am mai gasit cheile...si iara am pierdut cautandu-le.Karina are timp pentru toate sa le arunce si sa le bage peste tot.
Felicitari pentru premiu...sper ca ai filmat sau macar poze.Tare as fi vrut sa va vad.Auzi tu sa adoarma bb la start, super tare.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Seara buna, Inainte de a comenta altceva...am sa va expun o pb..INCA PREZENTA. Dupa o zi lunga...cu mers apx toata ziua si jucat aproape non stop, am ajuns acasa pe la 8 seara, am hranit copilul si dupa ne-am asezat la o bere cu un prieten venit in vizita, K in premergator se juca cu diverse.Dintr-o data, vad ca prietenul se ridica si fuge sa se uite dupa o canapea...fetelor....mi-a zis calm....ia o pe K si du te de aici in alta camera, ca este un gandac, eu unde mai ca nu am gandaci, si dau sa ma uit dupa canapea si iese nene un soricel...mamaaaa....am fugit cu copilul in camera si nu am mai iesit de aici.INNEBUNESC PE BUNE!!!Stau la etajul 3 ...in puii mei cum draqu a ajuns in casa ??? Sufrageria este cu fundul in sus, mobila peste mobila...dl soricel sta ascuns in canapea si nu vrea sa iasa...iar cand iese astia doi se pi...pe ei de frica, sar ca pisicile speriate.I-am zis omului meu...daca nu rezolavat asta seara, eu ma duc la hotel si nu ma mai intorc pana nu vi cu dezinsectia. De apx 2 ore...dau cu batul sa iasa soricelul...auziti la ei, cica e dragutz si speriat Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
Fugi la hotel. Eu il inteleg pe sotul tau eu numai daca ma gandesc la un soarece imi vine sa dorm pe lampa. Cum a intrat insa nu imi explic. Sunt bine izolate tevile? Pe balcon?
claudinna spune:
nikolici, nasoala treaba!
insa: gandind logic, shoricelul ala se poate sa nu fi venit tocamai in seara asta, deci ati mai stat cu el in casa si n-ati patit nimic. asta ca sa rezolvati totusi maine problema cu o cursa cumparata, daca nu aveti in casa si banuiesc ca nu aveti
o metoda mai rudimentara este urmatoarea: pe o bucata de carton, ma rog, ceva tare, pui o bucatica de branza, shunca....ceva! deasupra o strachina, un castron, sprijinit cu o nuca. shoricelul intra sa pape si dezechilibreaza castronul, nuca fuge si cade castronul peste el
apoi iei cartonul cu totul si duci shoricelul afara, viu si nevetamat, gata oricand sa o ia de la capat intr-o noua aventura prin blocurile bucurestene
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
Nerantula, da, stiam...
mai, am citit eu bine, Andutza a facut catziv pasi singurica??? BRAVO, ANDUTZA!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
ei si l-am convins pe Razvan sa spuna cum face ceasul in fata camerei de filmat
tic-tac!
abia a adormit in seara asta...sper insa sa doarma bine....la 5 ar trebui sa-i dau nurofenul...dar cred ca-i bag un supozitor cu paracetamol, ca parca vad ca nu va fi in stare sa deschida gura de adormit
fug si eu la nani
noapte buna!!
blog cu basca
Razvan
baby_boy spune:
Buna seara
In primul rand
LA MULTI ANI!!!!!pentru toti sarbatoritii:
David de Nushulica,
Ioana de Julax,
Daria Anastasia de Nocom,
Ruxandra Elena de ralubv
, Anna Mayah de Brigitte,
Eliza de lavida!!!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aduceti parintilor vostri numai bucurii!!!
LA MULTI ANI impreuna, Nushulica sa va bucurati de David!!!
noi intram din ce in ce mai rar pe forum..de abia mai reusesc sa mai citesc cate ceva seara dar sa raspund nici atata.
Radu mai doarme doar o ora si jumatate la 11. In rest nimic..bantuim toata ziua..ieri de la ora 14 la 20 am bantuit prin oras..apoi in parc. Intram in casa doar seara la baitza si somnic.
Iar in casa cand stam trebuie sa mergem , sa colindam peste tot..ca deh..e mare casa..si trebuie sa cercetam tot..asa ca nu mai apuc sa fac nimic..de gatit- gatesc in ora aia cand doarme el..ma chinui sa calc un morman de haine de vreo 3 zile. ce sa mai zic..si de azi a inceput si maraiala..mai vin doi dintzisori..asa ca suntem mamotaztzodependent.
Multumesc de raspunsurile cu meniurile ..mi-ati facut o poftaaaaa
Ca sa raspund si eu macar la o intrebare{Lumi} noi ne jucam cam asa:
Facem bau- mergem si se ascunde dupa usa..si apoi facem bau la cine e in sufragerie, dam cu piciorul in mingi..avem multe colorate..ii plac foarte mult..ieri i-am luat si una mare ca nu avea...toata ziua le aruncam, ii mai place mult un caine masinuta care are tot felul de forme in el ..cub, steluta, triunghi..care trebuie bagate fiecare prin gaurica ei..bineinteles ca inca nu stie..dar ii place sa le tot scoata si sa le bage pe usita ..cred ca a stat azi 30 de minute cu ele, impinge la antemergator cu succes, mai are o roata mare cu o bila inauntru care la fel se impinge, in parc bagam castane intr-o tobita..le scoatem..si tot asa, daramam cuburi,ne fugarim cu tati
..cam asa ne jucam noi.
aa uitasem..si tragem pisica de coada...la propriu.
Ne-am imprietenit de vreo 2 sapatamani in parc cu un baietel de aceeasi varsta cu Radu..si e prietenie mare..se joaca asa frumos amandoi..si se antreneaza unul pe altul..impart jucariile..pufuletii..biscuitii..ce sa mai sunt asa bucuroasa ca se inteleg bine.
Claudinna multa sanatate..sper sa scapati repede de viroza asta.
Babytzule imi pare rau de problemele cu soacra
Nocom pup Dariutza pentru premiu
Andy.p, Ratonule si
Hai ca am limbarita..dar va duc dorul..ca nu mai pot sa intru asa des
O noapte linistita va doresc!!
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica Fetelor, daca aveti timp si rabdare, cititi povestea aceasta. E scrisa de o prietena de-a mea, care traieste in Spania, si care a nascut VBAC acasa. E absolut cutremuratoare, un manifest sublim al feminitatii. Da, se poate naste si asa, se poate trai si asa nasterea. Nausica si Ania poze "(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing, Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash) |
Nausica, multumesc .
Acum sunt prea emotionata de cele citite... nu prea imi gasesc cuvintele... dar m-am regasit cu totul in cele scrise de prietena ta.
Cat de tare mi-am dorit si am sperat pana in ultima clipa ca voi naste acasa... din pacate mi-a fost teama de "ce va zice lumea" - si asa trec drept "o ciudata" printre colegi, cu ideile mele mai nonconformiste.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
angelynna82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
Auzi? De ce pronunti cuvinte din astea? Acum balosesc pe-aici si ma gindesc numai la zacusca ta. Ai facut singura zacusca, sau ai avut ajutor? Hai, complexeaza-ma definitiv! Nausica si Ania poze "(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing, Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash) |
Departe de mine gandul de a face vreun rau...vroiam doar sa imi spun oful...tati a stat cu pitica, de mancare am facut eu singura.
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
Paula-Laura spune:
Inca putin si ma fac cucuvea (Ca voi v-ati cam lasat de asta )
Urez si eu La Multi Ani fericiti boboceilor de azi Daria Ioana Ruxandra Ana Eliza
Si Mihnea are un puseu ceva, imi mananca si urechile in cele mai multe zile
Mai naspa e ca prevad o noapte agitata, ii iese prima maseluta(cred ca a spart un colt) si se foieste rau de tot prin pat. In ultimele 2 nopti a dormit cand la noi in pat, cand in patutul li, tot din motive de agitatie
Bine, recunosc ca il aduc la noi in pat sa adoarma mai repede si odata adormit imi e lene sa il mai mut. In plus e asa placut sa doarma cu noi in pat
Babytza, uite aici articolul: reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=4&idart=47
Gata, merg la nani
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
nushulica spune:
in primul rand multumim din suflet pt toate urarile primite
uram si noi boboceilor nascuti astazi multa sanatate si crestere frumoasa!
DARIA DE NOCOM,IOANA DE JULAX SI ELIZA DE LAVIDA
nikolesoarece la et 3??mi-e scarba de ei ii urasc si mi-e frica de mor...eu in primul an cand m-am mutat la casa am avut 3soareci pe rand asa...noroc ca am gasit gaurica pe unde intra ca altfel ma mutat inapoi la apartament
noi azi am avut o zi frumoasa,obisnuita dar frumoasa,am sarbatorit in 3 fara fast,iar acum pe seara dupa ce s-a culcat david noi ne-am tratat cu kfc petrecerea mare va fi sambata abia astept...dimineata i-am cantat multi ani lui david a primit o jucarie noua si a fost tare fericit...tot azi mi-a repetat iarr figura cu urcatul scarilor dar acum mi-a stat inima ca nu-l vedeam el intrase in birou si "opera"telefonul,pardon vorbea cu bunica "aoooo baba??"
l-am cantarit azi 10.210kg dar cand o sa mergem la dr o sa stim "oficial" cred ca are cam 76-77cm
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!