Bobocei de septembrie octombrie IN SARBATOARE 189
Raspunsuri - Pagina 4
angelynna82 spune:
Nausica salvat la favorite si am sa o citesc
Lumi te am cu drag, Crina a mancat kiwi, ii scoteam semintele si le manca cu spor
Giulianna la fel a facut s Crina..a vazut ca o pun pe oala pt kk si se trezea dimineata facuta …acum nu o mai zapacesc cu oala, din cand in cand o pun
Babytzule nu-i problema cu muraturile, ne dam intalneala mai pe la iarna si cu zacusca la fel
Elly lasa patutul unde este, isi va reveni Bianca la somnul in patul ei, Crina are perioade de cateva zile cand vrea sa doarma cu noi si nu ii refuz lucurl acesta. Asa si asa stam cu somnul noaptea…are nopti cand se trezeste si cand nu..azi noapte de exemplu s-a trezit
Dya poate nu elimina tot aerul din burtica sau chiar ii este racoare …ahhh si Crina sughite dupa ce rade cu mareee pofta
Didididi cand stateam cu orele in parc luam si noi mancare dupa noi, dar ma retrageam undeva mai retras si papa
Septoct care esti de esti varza de oboseala?
Claudinna multa si multa sanatate puiului mic iar tie putere sa treci peste asta cu bine. Numai bine va uram
Deci am termenat domne cu zacusca....maine ma apuc de umplut ardei pentru murat si sper ca pentru multtt timp de acum incolo
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelynna82 Deci am termenat domne cu zacusca....maine ma apuc de umplut ardei pentru murat si sper ca pentru multtt timp de acum incolo |
Auzi? De ce pronunti cuvinte din astea? Acum balosesc pe-aici si ma gindesc numai la zacusca ta. Ai facut singura zacusca, sau ai avut ajutor? Hai, complexeaza-ma definitiv!
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
andreutac spune:
Hello,
Apar si eu la spartul targului sa urez sarbatoritii zilei.
David, Ioana, Daria, Eliza, Anna, Ruxandra(moooama cati sunteti!!!), sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Nushu, sa-ti traiasca flacaul si o casnicie cat mai lunga si fericita!!!
Felicitari si Dariei pt medalie!
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
Nerantula spune:
www.ziaremondene.ro/23-06-2009/Copilul-Adrianei-Bahmuteanu-si-a-lui-Silviu-Prigoana-a-murit-la-doar-trei-saptamani.html" target="_blank">Stiati asta ..?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
julax spune:
Multumim mult pentru urari,dorim si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor de astaziZ(David,Daria,Ruxandra,Anna si Eliza))cat si tuturor celor care au sarbatorit pana acum!Sa aveti parte de tot ce e mai frumos si bun pe lume!Va mai citesc,dar scriu rar,de cele mai multe ori apuc sa intru seara cat e Ioana la san.Se trezeste si ea foarte des noaptea,in ultimele doua seri a avut si febra seara(cam 38.3)care trecea dimineata fara antitermic.Dintii nu prea vor sa mai iasa,avem tot 2,de mers,doarcu ajutor,altfel nu vrea.
Alex a inceput si el gradi,e deja racit,incerc sa-l tin la distanta de Ioana,caci trebuie sa faca vaccinul si nu e nevoie de raceala.
Ioanei ii place sa scoata si sa puna diverse obiecte in cutii,sa cante la pian din ala pt.bebe,sa bata cu lingura in castronul de inox,sa rupa servetele(doar in prezenta cuiva)...nu mai imi amintes altceva acum.
Fructe ii dau doar de sezon,cat sunt am zis ca incerc sa ma abtin sa le iau pe cele care le pot da in sezonul rece.
pe curand!
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Muuh spune:
Tuturor celor nascuti astazi
babytza mare doamna ai fost fata de soacra. Acest compromis din partea ta merita un premiu scump rau de tot din partea ei. Sau macar scos pe ochi la fiecare ridicat din spranceana al ei. A avut o sansa si a aruncat-o la cos ca sa zic asa. Voi sa fiti sanatosi si fericiti.
gaia.nevia spune:
Pentru mamicile care stau in zona chitila, 1mai, pajura...
m-a sunat o prietena sa ma intrebe daca nu vreau bona (ma compatimeste ea asa de cate ori ma vede ) si mi-a spus de o doamna pe care o cunoaste, care isi cauta de lucru.
Doamna este de incredere, curata... ca bona nu are experienta, tocmai s-a pensionat.
Daca va intereseaza sa o vedeti / testati dati-mi PM.
Doamna sta in Chitila (nu cartierul, ci "orasul") si pana la mine ar face 2 ore pe drum, deci n-are rost s-o vad.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
Nerantula spune:
Multumim de aprecieri referitoare la 'cumintenia' lui Gruia la tuns, nici mie nu-mi venea sa cred ca sta asa linistit Am fost la Ciufolici, sunt tare dragute fetele de acolo, scaunele sunt diverse forme: masini, motociclete, etc., la final a primit si un mic cadou .. simbolic
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
nikolici spune:
Seara buna,
Inainte de a comenta altceva...am sa va expun o pb..INCA PREZENTA.
Dupa o zi lunga...cu mers apx toata ziua si jucat aproape non stop, am ajuns acasa pe la 8 seara, am hranit copilul si dupa ne-am asezat la o bere cu un prieten venit in vizita, K in premergator se juca cu diverse.Dintr-o data, vad ca prietenul se ridica si fuge sa se uite dupa o canapea...fetelor....mi-a zis calm....ia o pe K si du te de aici in alta camera, ca este un gandac, eu unde mai ca nu am gandaci, si dau sa ma uit dupa canapea si iese nene un soricel...mamaaaa....am fugit cu copilul in camera si nu am mai iesit de aici.INNEBUNESC PE BUNE!!!Stau la etajul 3 ...in puii mei cum draqu a ajuns in casa ???
Sufrageria este cu fundul in sus, mobila peste mobila...dl soricel sta ascuns in canapea si nu vrea sa iasa...iar cand iese astia doi se pi...pe ei de frica, sar ca pisicile speriate.I-am zis omului meu...daca nu rezolavat asta seara, eu ma duc la hotel si nu ma mai intorc pana nu vi cu dezinsectia.
De apx 2 ore...dau cu batul sa iasa soricelul...auziti la ei, cica e dragutz si speriat
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
gaia eu stau in Bucurestii Noi, dar din pacate nu am nevoie de bona...
Si nu in ultimul rand as vrea sa urez si eu La Multi Ani Fericiti si Sanatosi pentru toti sarbatoritii zilei de astazi!
Pupici multi pentru
DAVID de Nushulica
IOANA de Julax
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI