Regimul SCARSDALE- 7kg in 2 sapt- cap. 15
Raspunsuri - Pagina 15
daska spune:
Ca si tura trecuta nu respect chiar strict.
Pana acum am baut o cafea de dimineata, am mancat trei covrigi uscati in locul feliei de paineiar pe la doua un pic mai mult de jumatate de grapefruit. Ca fructe eu mananc mere verzi, grapefruit, gutuie, rodie. A, si nici eu nu-mi fac salata, le prefer asa.
mamipuiu spune:
Buna dimineata!
Sunt un picut suparata si imi e rusine ca nu am putut rezista aseara sa nu ma infrupt din niste coaja de paine calda (stiti voi, din aceea facuta in casa, cum faceaua bunicile de pe la tara; le-am facut baietilor mei si am mancat si eu putina ). Dar azi ma simt bine si merg mai departe.
Asta imi place la acest stil de a manca: ma simt plina de energie. Mancarea nesanatoasa sau in cantitati mari si combinata prost ne vlaguieste.
Simt deja diferenta la haine. Nu ma mai strang.
O sa vad la sfarsitul saptamanii daca am curajul sa ma cantaresc.
Nu am reusit sa beau chiar 2 litri de apa in fiecare zi, dar progresez. E tare greu sa beau apa. Mai pun in ea cate un pic de zeama de gref sau de lamaie, dar nu intra chiar asa de multa.
daska spune:
Si eu am comis-o aseara si am comis-o chiar rau. Dar, na a fost ziua mamei mele si nu puteam sa fac fite.
Oricum revin de astazi si sper sa nu afecteze foarte tare scaparea de aseara.
Si da mamipuiu ai mare dreptate. Te simti chiar ok cu regimul asta. Chiar si sotul meu a observat chestia asta, desi la inceput era un pic reticent.
ralualexandrei spune:
Important este sa nu va descurajati.Si eu mai calc stramb insa ...merg inainte.
Mamipui stiu ce greu este sa rezisti painii facute in casa,eu fac mereu,de fapt chiar acum ma apuc sa fac 2 cu usturoi
Daska barbatii in general sunt reticenti cand vine vorba de cure de slabire,insa acesta este mai mult un regim de viata sanatos decat o cura,cel putin asa il vad eu.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
biastef spune:
buna fetelor, imi place de voi, bv ca ati inceput sa scrieti aici, de cand astept acest lucru. Eu am sa va urmaresc din umbra, pt ca nu mai vreau sa slabesc, ci doar sa ma mentin.
va urez multaaaaaa ambitie.
mamipuiu spune:
Buna dimineata!
Ma bucur tare mult ca suntem mai multe pe baricade. Sotul meu nu vrea sa dea burta jos in felul asta. L-am rugat sa-mi tina companie, dar de cand am recunoscut ca tin regimul asta, ma sacaie rugandu-ma cu un pic de slaninuta, cu un pic de berica (100-150 ml nu e mult, dar nu e permis), cu branza sau cu fripturica de porc (ast fiind ceafa de porc ). Ma tin destul de tare, dar aseara m-am spurcat la un pic de bere si nu stiu de ce, pentru ca nu imi era pofta. Asta e, dar azi sunt tot aici, pregatita pentru 1/2 de gref, o felie de paine integrala (cat mai mica) si o cafea neagra.
La pranz: 2 oua fierte si branza slaba ().
Nu m-am cantarit fiindca nu mai are rost. Trebuie sa vina rushii si sunt un pic mai umflata. Voi ce faceti in perioada "aceea"? Aveti pofta de mancare mai accentuata decat de obicei?
Nu am gasit un pic de timp sa fac ceva miscare. poat incep la sfarsit de saptamana cu puiul mic ceva in joaca. Altfel nu am vreo sansa.
ralualexandrei spune:
Si eu ca si tine,astept rushii asa ca pe cantar nu ma mai sui.Intr-adevar in perioada asta mi-e mult mai foame dar incerc sa rezist.
Miscare oooo pai de asta nu duc lipsa ,la cata treaba am uneori am impresia ca-s titirez.
Biastef ma bucur ca ti-ai atins obiectivul.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
daska spune:
Offf la mine deja au venit nesuferitii de dimineata
N-as putea spune ca in perioada asta am pofta mai mare de mancare. Mie de obicei in primele doua zile mi-e cam rau si nu prea mananc.
Dar la fel ca si voi ma umflu in burta de zici ca...., asa ca nici eu nu ma cantaresc ca ma enervez aiurea.
daska spune:
Fetelor ceva rezultate dupa prima saptamana?
Eu am dat doar doua Kg jos dar am mai calcat si in strachini si am fost si in perioada nesuferita a lunii.
Nu ma descurajez. Astazi pana la ora asta am mancat numai fructe. Sper sa rezist pana diseara la 5 jumate 6 cand ajung acasa.
anuscha2009 spune:
Buna dimineata,
De ieri m-am alaturat am inceput si eu sa tin aceasta cura. Sunt optimista deoarece am mai tinut o si acum un an si intr o saptamana am slabit 3,5 kg dar din pacate am calcat stramb si m am demotivat si n u am mai continuat. Acum sper ca alaturi de voi sa duc la capat aceasta lupta cu ispitele alimentare. Ieri prima zi, a decurs totul bine. La mine problema este ca dupa ora 20 seara ma apuca o foameeee si niste poftee, de fapt de asta m-am ingrasat deoarece m-am obisnuit fff prost sa rontai dupa opt seara.