Regimul SCARSDALE- 7kg in 2 sapt- cap. 15

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Anuscha, bine ai venit!

Daska nu te lasa, mai rau ca la mine nu are cum sa fie,am dat doar 3 kg jos in timp ce Klaus a slabit 9kg .Dar nu ma las,cu rusii pe cap sau fara ei trebuie sa slabesc.Si eu aveam prostul obicei sa mananc seara tarziu doar pt ca in timpul zilei nu gaseam timp.Acum ma educ sa-mi gasesc
Pt ca sunt in perioada de mentinere manac ina la ora 18, 18.30 si seara imi iau o farfurie cu fructe si rontai.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipuiu spune:

Buna!
E cam tarziu, dar macar pot sa va spun <noapte buna!>.
Va felicit pentru rezultate. Eu sunt pe aici, dar nu ma tin de treaba. Sunt foarte bolnava. Am o viroza care m-a pus la perete. Incerc sa nu exagerez, dar mananc fructe si permise si interzise si iau medicamente. Deci, o sa reancep serios cand scap.
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Multa sanatate Mamipuiu.Bine faci ca ai intrerupt regimul in caz de viroza,nu-i de gluma cu asta.M-a pocnit si pe mine de ieri.Ieri a mai fost cum a fost dar azi e groaznic.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daska spune:

Bun venit Anuscha si bafta tine-te tare pe pozitii.
Mamipuiu insanatosire grabnica.
Important este sa nu va descuraja#355;i si chiar daca mai calcati stramb sa aveti vointa si sa continuati.
E nevoie de multa vointa si de rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Mai e cineva care incepe astazi Scarsdale?Eu mi-am facut curaj, dupa un weekend cu destrabalare maxima Incep de la 61.6 kg Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Continui si eu, inca nu stiu cat am slabit sau daca am slabit cert este ca ma simt mai bine, dar mi e frica sa ma cantaresc, oricum nu am tinut foarte strict, dar incerc dupa sase seara sa nu mai mananc absolut nimic.

Am uitat sa spun desi imi e cam rusine, eu am cam 73 de kg si vreau sa ajung la 67-65 (am 1,75 inaltime)

Mergi la inceput

Anna, si eu mi-am propus sa nu ma cantaresc decat o data pe saptamana, tin minte ca la ultima tura de Scarsdale, am renuntat si din cauza ca in primele zile scaderea in greutate a fost spectaculoasa, dupa care am stagnat, lucru care m-a descurajat cumplit.Pentru mine e foarte grea a doua saptamana, cand trebuie sa o iau de la capat cu menu-ul din prima. Sper ca lunea urmatoare sa fie amabil tare cantarul, sa imi dea curaj sa continui.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

AnaMaria si eu am renuntat la regim dupa prima sapatamana din aceleasi considerente ca si tine. Acum nu o mai iau chiar asa de strict, incerc sa nu mananc multe alimente interzise dar daca mi e pofta de ceva care stiu ca nu contine calorii multe dar nu e pe lista mananc, caci altfel m as frustra prea mult si as abandona.

Succes AnaMaria si sa nu ne lasam. Eu as vrea in aceasta perioada sa fac si un sport.

Mergi la inceput

Singurul lucru care ma determina sa merg mai departe este ca atunci cand l-am tinut corect de la A la Z, am slabit vreo 4 kilograme si un pic, fara sa mai pun ceva la loc dupa. Iar eu nu am tinut perioada de mentinere!Asa ca, vorba ta, sa nu ne lasam! Succes si tie!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Singurul lucru care ma determina sa merg mai departe este ca atunci cand l-am tinut corect de la A la Z, am slabit vreo 4 kilograme si un pic, fara sa mai pun ceva la loc dupa. Iar eu nu am tinut perioada de mentinere!
Asa ca, vorba ta, sa nu ne lasam! Succes si tie!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Sa fie! Si sa ne trezim in primavara asta cu ,talie de viespe!

Mergi la inceput