Regimul SCARSDALE- 7kg in 2 sapt- cap. 15
Raspunsuri - Pagina 17
anamariame spune:
Am reusit sa trec cu brio de prima zi.Insa m-a mancat undeva si am baut ieri vreo 4 cani de ceai diuretic, iar pe la 2 dimineata eram la baie M-am trezit cu stomacul lipit de spate, si foarte ametita, dar nu renunt, cel putin nu inca. Azi am mancat o portocala pe langa felia de paine, si 3 nuci. Trebuie sa cumpar fructe pentru pranz.Aaa, si m-am cantarit . Ieri arata 61.6 kg, azi 60.1 kg. Nu mi-am tinut promisiunea de a ma cantari saptamanal.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
ralualexandrei spune:
Felicitari Ana!
Si eu am reusit sa misc acul cantarului in jos,nu cu mult,cu 600gr dar conteaza pt psihic.In perioada de mentinere mi-am impus a dupa ora 18 sa nu mai mananc decat fructe.
Trebuie sa-mi iau si eu fructe si alte cateva nimicuri insa pe gerul asta si cu boracii dupa mine parca nu-ndraznesc.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
anuscha2009 spune:
Felicitari fetelor
Nici eu nu mai manac nimic dupa 18
nu stiu daca am slabit, dar ma simt mai bine
Azi am calcat in strachini - nu mi am luat pachet la serv si am muncat kubeti
anamariame spune:
Oare la pranzul din ziua de marti, cu fructe, avem voie sa mancam nuci? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
ralualexandrei spune:
Uite ce scrie aici:Pranz alternativ:
Poti inlocui orice masa de pranz din orice zi cu meniul urmator:
- o jumatate de cana de branza slaba sau telemea de vaca, amestecata cu o lingura de smantana slaba;
- fructe taiate, din belsug;
- 6 jumatati de nuci, intregi sau tocate, amestecate cu ingredientele de mai sus sau presarate peste fructe;
- cafea, ceai, sucuri dietetice cu orice aroma dar fara zahar.
anamariame spune:
Multumesc, Andra. Stiu de pranzul alternativ, dar eu vroiam sa tin pranzul obisnuit, cel cu fructe la discretie, dar nu stiam daca pot manca si nuci.Oricum am mancat, iar cina de aseara nu a fost ca la carte, cand am plecat dimineata am uitat sa scot carnea de vita din congelator, iar sa cumpar nu am gasit ceva bun, asa ca am mancat pulpa de pui cu mazare Azi dimineata nu m-am cantarit, recunosc, mai mult de frica sa nu imi arate mai mult deca ieri.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Neata! Vin cu vesti proaste pentru mine, cantarul a fost afurisit rau de dimineata, si de la 60.1 kg marti dimineata, azi imi arata 61.1 Am gresit de 3 ori: am mancat mazare (abia dup-aia am aflat ca e interzisa), am mancat o pulpa de pui ci piele si am servit ieri salata de ton fara a scurge uleiul, pentru ca am facut-o cu spanac, si ala nu se inmuia in veci doar cu suc propriu.Mai e cineva pe baricade? Eu am hotarat totusi sa mai insist, sa vedem ce se mai intampla pana luni.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
ralualexandrei spune:
Aici sunt la fel de bulversata ca si tine,acul a sarit cu 500gr in plus dar sunt pe baricade si nu ma las.
anamariame spune:
Hmmm...oare ce se intampla??Eu nu gasesc explicatia. Poate s-a blocat metabolismul. Ma lupt cu mine sa am rabdare si sa nu renunt. Macar pana luni.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
mamipuiu spune:
Hristos a-nviat!
Va astept aici sa incepem impreuna sa ne sustinem de luni, mai ales ca va trece si "gratarul de 1 mai".
Am intrecut orice inchipuiri, in ceea ce ma priveste, in materie de crestere in greutate.
Claudia