Regimul SCARSDALE- 7kg in 2 sapt- cap. 15
Raspunsuri - Pagina 13
misha71 spune:
andra macar sa nu doara prea rau
mocofleana n-am auzit de asa ceva in viata mea. Nea Gugal nu ajuta?
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
anamariame spune:
Cum merge dieta?Eu am tinut cat de cat ok saptamana asta, nu sunt ft multumita de mine pt ca am baut in we cafeaua cu lapte, fara zahar insa, dar asta doar pt ca nu m-a incurajat deloc cantarul, ci dimpotriva. Cred ca am slabit cam 1.5 kg saptamana asta si ma asteptam macar la 2. Sper sa rezist si saptamana viitoare.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
biastef spune:
buna.
ultimele 2 sapt a fost mai mult de mentinere, adica am mai macat o ciorba de loboda, pepene rosu,, si azi cantarul mi a aratat 54.600. asa ca e bine ca nu am mai pus pe mine. am inceput sa mai fac prin casa ceva exercitii, cateva abdomene,..... mai sar si coarda... seara insa am o foameeeee. tb sa ma obisnuiesc cu o cantitate mai mica de mancare si sa nu mananc seara nici o rosie.
macar 2.500 kg asa vrea sa mai dau jos.
mai vb . sper sa dau vesti mai bune peste 2 sapt.
numai bine.
anamariame spune:
Biastef, e foarte bine ca te-ai mentinut. Si eu ma mentin cu succes, desi scopul meu este sa slabesc Pentru ca m-a dezamagit cantarul, am mai calcat stramb. Nu catastrofal dpdv caloric, dar oricum nu am mai tinut ca la carte aceasta tura.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
ralualexandrei spune:
Anamariame se mai intampla sa calcam si stramb ca doar oameni suntem insa important este sa nu abandonezi
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
biastef spune:
ce faceti fetelor?
chiar nu mai scrie nimeni?
dupa 2 sapt eu ma laud doar cu 1 kg in minus, am ajuns la 53,6 kg.
imi pare rau ca nu suntem mai multe fete.
biastef spune:
ce faceti fetelor? sunteti in concediu?
am ramas singura sa ma lupt cu kilogramele!!!!!!
nu mai vrea nimeni sa slabeasca????????
eu am sa raman pe aici, poate mai vine cineva sa imi tina companie. pa
mihaelk1978 spune:
Buna,
Eu sunt fan scarsdale...m-a ajutat sa slabesc vreo 27kg in 4 luni si jumatate...dar le-am pus pe toate la loc(din vina mea, evident). Acum, am de gand sa o iau de la capat.Am de slabit cam 50kg, dar pentru inceput ma multumesc si cu 35. Stiu ca e mult, dar mai stiu ca se poate. Mai merg cu cineva de bratzspre o noua silueta??Eu merg mult pe jos, cel putin 5km zilnic, de multe ori 10km( servici si inapoi), am inceput si fitness,de 2 ori pe saptamana. Deocamdata ma rezum la atat, mai incolo as dori sa ma inscriu la dansuri.
biastef spune:
buna, in sfarsit mai scrie cineva ca imi pierdusem orice speranta
eu am ajuns la 49,5-50kg asa cum mi am propus si ma mentin ceea ce e super.
iti doresc sa fii ambitioasa din nou si ai sa reusesti.
sper sa dai vesti si poate mai vin si alte fete.
pa
mamipuiu spune:
Buna!
Sunt pe aici de mult timp, dar nu v-am mai scris din diferite motive. Vreau sa revin in forta, fiindca m-au cam parasit puterile si vointa.
Mai vrea cineva sa mi se alature de luni?
Biastef, imi pare tare rau ca nu am mai scris. Imi dau seama ce greu ti-a fost singura pe aici, dar nu aveam cum sa scriu cand nu mai vroiam sa fac nimic pentru mine.
Sa incercam sa reparam ce se mai poate.