Regimul SCARSDALE- 7kg in 2 sapt- cap. 15

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biastef spune:

multumesc mult pt raspuns.
abia astept sa vad peste 8 zile cat am mai slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

si vedem cum e cu cantarul oficial peste o saptamana.
Eu am imbracat o pereche de pantaloni scurti pe care nu-i mai pusesem de doi ani(nu se mai inchideau afurisitii)

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

buna,
si eu sunt tare bucuroasa sa vad ca de cand am mai slabit unele lucruri incep sa arate altfel pe mine. imi vine sa imi dau palme ca nu am avut destula ambitie in timpul sarcinii, sa nu fi luat atata in greutate. asta e. dar nu ma las pana nu slabesc, macar acum am ambitie.
nu stiu dc ti am spus dar e prima data cand tin o dieta. intotdeauna am avut grija, si nu mi se parea deloc greu sa fiu atenta la ce mancam sau cand mancam si astfel m am mentinut pana la 30 de ani la 50 kg.
mai vb. te pup

Mergi la inceput

Hai lasa nu-ti mai face procese de constiinta si eu m-am facut cat Casa Poporului in toate cele trei sarcini.
Acum insa incerc sa-mi fac timp si pt mine si sa fiu mai atenta cu propria persoana.Ciudat este ca m-am ingrasat mai mult in timpul alaptarii decat al sarcinii propriu-zise.
Dar curand vom fi sau

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Mergi la inceput

buna,

uraaaaa
am slabit 2,7 kg
am ajuns la 54.700 dar mai tb sa dau jos, inca nu ma incap toate lucrurile.
te tin la curent. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Hai, fetelor, cine mai tine dieta?Eu am inceput de astazi si mi se pare o eternitate pana la finalul celor 2 saptamani. Am slabit binisor cu Scarsdale, doar ca imi e tot mai greu sa il tin. L-am mai inceput de vreo 2 ori si nu l-am dus pana la capat.Poate reusesc acum.Cine mai e pe baricade?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

buna,
eu mai sunt pe baricade.
sapt asta nu prea l am tinut asa cum tb, a fost mai mult de mentinere,,, asta e . o sa vad joi cat am slabit. ma cantaresc dupa fiecare 2 sapt.
e greu, al naibii de greu dar trebuie.
nu stiu ce sa fac sa scap de senzatia de foame seara.
la jumatatea lui august mergem la mare si tb sa arat bine.inca nu mi am luat costum de baie ca poate mai slabesc.
sa nu te lasi, tb sa reusim.
mai vb. pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

apai cred ca e cazul sa incep si eu. inca n-am facut "proviziile", maine o sa le fac si gata ca deja ii zic balenei: balerino!
toate fetele vechi si noi (Andra nu ma bateeeee prea rau )

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Eu ma mentin la 64kg dar mai vreau sa dau jos asa ca poate de saptaqmana viitoare intru si eu in cursa iarasi.

Misho
meriti o bataie mare mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocofleana spune:

Stie cineva daca extractul de muguri de zmeur are vreun efect in disenoree?A inceract cineva?

Mergi la inceput