Regimul SCARSDALE- 7kg in 2 sapt- cap. 15
Raspunsuri - Pagina 11
karra80 spune:
Eu dupa mentinere am ajuns la 62kg..cu toate ca a fost si pastele si chiar am gustat din toate..........deci am dat jos 1.5 kg
Super sper sa tot dau....mai tin inca mentinere in continuare....ca poate reusesc sa mai dau pana la 60kg asa....
Va si bafta la toate in continuare
Tonia Antonia spune:
Buna,
Am luat cina si am calcat deja pe laturi, sper sa nu fie f grav: am mancat carne la gratar cu brocoli fiert si ... salata de sfecla rosie . O sa vedem cu o sa arate cantarul pana la urma.
O veste buna: am reusit sa beau cafeaua fara zahar si fara zaharina!
Spor la slabit!
ralualexandrei spune:
Daca te consoleaza,si eu
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Tonia Antonia spune:
Buna dimineata,
Ralualexandrei, ma consoleaza, cum sa nu...
Exceptand seara respectiva nu am mai gresit si am mancat corect. Culmea este ca mi se pare mai usor de data asta fata de prima oara cand am tinut Scarsdale acum 6 luni. De saptamana viitoare mi se alatura si sotul asa ca voi scapa de gatit la dublu (copilul va manca la cantina la pranz ca reincepe scoala).
Sport nu am facut deloc. M-am cantarit azi dar astept pana duminica pentru raport.
Va pup si spor la slabit!
Tonia Antonia spune:
Buna,
Am descoperit saptamana asta otetul balsamic (in magazinele italiene) si am inlocuit zeama de lamaie cu otet balsamic la salate. Eu il gasesc f bun la gust, mai putin acid decat lamaia. Acum, in timp ce scriu, ma gandesc ca nici nu m-am uitat pe sticla ce contine, sper sa nu fi pus astia zahar sau alt dulce.
Stie cineva daca pot asezona o salata cu sos de soya?
Va pup si ma duc sa ma pregatesc de pranzul cu fructe.
Spor la slabit, in special Ralualexandei.
Tonia Antonia spune:
Raport dupa o saptamana: - 3 Kg! Cred ca ma voi opri aici cu pierderea kilogramelor, asa am patit si prima data, am slabit numai in prima saptamana. Termin oricum cele doua saptamani desi aseara am visat ca mancam 2 clatite cu Nutella...
ligia1112 spune:
Gata!!! NU se mai poate!!! Ma alatur voua inainte sa imi displaca de tot felul in care arat. Asa ca de azi, chiar daca e deja dupa-amiaza, incep dieta. AMR? 10 kg. Mult, putin, sunt hotarata sa scap de TOATE. Asa ca in seara asta: peste! In plus, luni, miercuri si vineri TREBUIE sa imi fac Pilates-ul. E un cuvant mare, dar PROMIT sa "dau raportul"; cred ca asta ma va motiva sa nu ma las pe parcurs... doar am o responsabilitate fata de voi, nu?
AMR
gabi78 spune:
Fetelor am inceput regimul azi si ma declar multumita!
dimineata: grapefruit si un strop de paine cu o jumatate de ceasca de cafea
pranz: un mar si o portocala
seara: 200 gr carne de vita pe gratar cu o salata din 2 rosii si un castravete (m-a ajutat si baiatul meu sa mananc salata deci a fost mai putin ... )
Intrebare foarte importanta pentru maine: cum se fac rosiile inabusite? Ca un sos?
Explicati va rog ca pentru incepatori.
Vroiam sa va mai intreb si daca exista restrictii in privinta condimentelor. Pot sa pun ceva pe friptura aia pe gratr sau o fac asa chioara? In seara asta am pus condimente pe carnita.
Multumesc!
biastef spune:
buna fetelor, eu sunt nou nouta pe aici dar am urmarit toate capitolele din urma. am aflat de acest regim de 3 sapt si m am hotarat sa il tin. este primul regim pe care il tin in viata mea. intotdeauna am avut grija cu mancarea, dar dupa nastere am ramas cu 10-11 kg. am inceput cu 60kg si dupa primele 2 sap. am slabit 2.6 kg. vreau sa ajung la 50-52 de kg. vreau sa va intreb dc e vreo pb ca dupa cele 2 sapt de regim strict nu am tinut regimul de mentinere ci am continuat cu alte 2 sapt de regim strict, pt ca vreau sa scap repede de kg.
am vazut ca de ceva timp nimeni nu mai da un semn de viata. oare nu mai tine nimeni regimul, nu mai da nimeni raportul la kg?
sper sa imi raspunde cineva, sa nu ma lupt singura cu kg. merci
ralualexandrei spune:
Iaca iti raspund eu
Eu tin inca saptamana de mentinere si de luni o iau iar de coada cu regimul,impreuna cu ursul,de fapt el a fost motivul principal al dietei tinute de mine.Trebuia sa slabeasca si asa ca eu i-am tinut companie,am slabit in 2 sapt 3kg si in saptamanile de mentinere inca 1.5kg.Regimul nu se tine DECAT 2 saptamani dupa care urmeaza mentinerea si apoi se reia regimul.
Spor la slabit!!!
Ursu a slabit 6 kg dar la el nr kg in exces este mult mai mare.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!