Regimul SCARSDALE- 7kg in 2 sapt- cap. 15

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara dragele mele,

Si eu sunt in ziua 4 de Scarsdale, insa contrat primei dati cand am tinut-o, acum 2 ani, si am slabit cam 6 kg, acum in 4 zile, daca am dat 700 grame doar...
Poate s-a incetinit metabolismul, poate pentru ca mai am 3 pastile din folia de AC si probabil ca va veni si CM candva in curand, sau poate retin apa de la AC, nu stiu. Oricum nu o las. Tin, vreau cele 2 saptamnai. Eu am inceput vineri, asa ca o sa termin tot asa probabil. in fine, maine, la ziua de fructe, am pere, mere, si poate imi iau niste ananas. Grefuri nu am consumat nici prima oara nici acum.
Eu am 1,75m si 70 kg si vreau sa am 65. Nu ar fi un target indepartat, insa acum max gandesc daca il ating...
Va pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

LA toate fetele......
claucianu te lasa.....eu de ex stiu de la primele ture...ca in primle zile de dieta dau si cate 3 kg jos apoi nimik...stagnez......dar asta e...m-am obisnuit....uite de ex cantarul meu azi arata 65.5kg....deci.....- 1 kg, dar azi mi-a venit si CM deci ma gandesc ca ieri aveam ceva mai multa apa la purtator.
Oricum eu sper ca in astea 2 sapt
+ mentinerea+ sport la sala....sa dau jos ce mi-am propus.....
Am eu piticii mei...
Desi am obs si eu ca dupa 30 ani merg mai greu kg jos......pt toata lumea......
Spor la slabit!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Buna fetele,
eu sunt in ultima zi de cura.insa cam dezamagita de data aceasta cam 1,8kg.si mie o pooooofta de ceva bun ,nu va spun.dar incerc din rasputeri sa rezist.
spor la dat jos kg.

,

Mergi la inceput

'Neata....
Cum stati???/
Numai incepe nici una????
Fetele cu mentinerea ce faceti?
Sper ca u calcati pe alaturi.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna fetelor,eu la mentinere
am mancat cam la fel,dimi am mai mancat un ou fiert/o felie de urda,branza proapata/iaurt0%grasimi.la pranz 2 zile am papat si 1/2 farfurie ciorbita.
dar am reusit sa trec de 50.
ieri am facut rele,o gura de croaisant si una de napolitana.in rest rezist bine.
voi cu ce va laudati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu ma laud cu a doua sapt de mentinere si sunt in continuare in scadere de greutate.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, va invidiez ca puteti sa tineti Scarsdale. Eu am tinut de dua ori, am dat jos cate 4 kg de fiecare data, insa la a doua tura am pus 2 inapoi. Problema la mine e ca imediat dupa ce termin dieta nu pot tine mentinerea, si automat pun la loc o parte din ce am dat jos. Acum incerc o alta dieta, sper sa reusesc, mai am si eu vreo 4 kg de slabit si numai nu scap de ele.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Gatat au trevut si cele 2 sapt...acuma sa vad mentinerea desi nu cred ca va fi prea greu.....
Dimineata cantarul arata 63.5kg....deci 3,5 kg jos...zic eu destul...acuma sa vad ce va fi cu mentinerea...mi les ca urmeaza pastele....dar din fericire numai plecam niciunde, il facem acaas si voi gati doar strictul necesar....si incerc sa ma tin departe de ispitele dulci mai ales.
Spor la slabit in continuare.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Buna,

Maine reincep si eu a doua tura de dieta Scarsdale; am mai tinut in august 2009 cand am slabit 3 sau 4 Kg dar nu am facut perioada de mentinere ai mi-am reluat repede obiceiurile alimentare gresite. Urmarea: am repus kilogramele. Deci plec maine cu 56 Kg si vreau 53 sau mai putin daca se poate.

Ce am observat eu din prima tura este ca trebuie sa bei f multa apa/ceai pentru ca este o dieta hiperproteinizata si rinchii sunt un pic fortati.

O sa incerc sa asociez si Pilates sa vedem ce iese. Va tin la curent.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Si eu tot de azi o iau iarasi de coada

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput