Burtici fericite de septembrie-octombrie (207)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Maria tu parca spuneai ca o sa plangi cand vei vedea cretul..pai, mie mi se umezesc ochii numai cand ma gandesc cum o sa mi-o puna pe burtica/piept..mergeam astazi incetut pe strada si mi-a venit in minte momentul acesta..noroc ca aveam ochelari de soare!

nu va suparati ca intreb...ce zodie sunteti?????

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

fecioara estem..fecioara..zodia, zic.

Dana 38s mamica mandra de
final countdown... 10

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Am fost pana la Real, Obi si Carrefour si nu am gasit portita din aceea, asa ca probabil voi apela la internet...despre www.jucariidejucarii.ro/bebelusi/premergatoare/poarta-de-siguranta-pentru-scari-90-94-cm/" target="_blank">ASTA vorbesc, exista de mai multe tipuri.

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

25 septembrie - ziua minunata

ziua buna!
Incerc sa recuperez, si am dat peste mesajul tau, Alex,nu stiu daca ai luat deja sau ti-a mai raspuns cineva, dar vroiam sa-ti zic ca eu am vazut porti din astea la Ikea...ca m-am gandit ca ne trebuie si noua,d ar nu ne-am grabit, ca mai e pana o sa mearga bebe de-a busilea

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

BINE AI VENIT PE LUME BB ALEXIA TEODORA

FELICITARI MAMI IONIKA

BINE AI VENIT PE LUME BB ROSE MARIA

FELICITARI MAMI M_OANA

----------------------------------------------
Alexandra 39+ cu fluturasul Alessia (Zeina)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 1 zi
25 septembrie - ziua minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Apropo, la noi e soare afara si asa am o pofta de iesit cu pruncul la o plimbarica, dar mi-e teama sa nu fie prea devreme pt el.Voi, cele care ati nascut, la cat timp de la nastere ati scos puiul afara?

Thea22, eu am nascut sambata si marti eram in drum spre casa. Azi am scos-o iar la plimbarica pana la pediatru, si nici n-are saptamana, saraca. Este soare si tare frumos si la noi. Ii prieste, bine, nici nu am stat mult, cred ca 2 ore all in all. Am intrebat pediatrul si ne-a zis ca este oricand indicat sa scoatem bebelina la plimbarica, atat doar sa fim atenti sa o imbracam corespunzator (sa nu raceasca).

Asa ca maine, poimaine merem la plimbarica toti trei. Eu cum nu ma jenez cu alaptatul in public (imi pun patura in cap si dai dai pana se satura Ana), nu imi fac griji decat de schimbat, eventual. Desi aici mai toate toaletele din mall au changing room pentru bebe.

Mai intai o sa ne eventuram pe langa casa (apropo, nu am mai apucat sa va zic ca avem carut, din acela cum imi place mie, de la graco, usor, cu roti flexibile si care se face pachet-pachetel, l-a luat tati ieri ).

Ah, fetele, sa va zic ce peditrician cool avem Eu obisnuita cu doctorasul meu, mi-l inchipuiam si pe dumnealui tot pe acelasi calapod: micut, o mana de om, chinezoiul tipic. Da' de unde! Asta este de varsta noastra, cam asa, cu o freza super mese (asa au cam toti hong-konghezii cool, si le sta tare bine), aranjat tare... Prima intalnire cred ca n-o s-o uite el niciodata, ca imi faceau toaleta o asistenta sau infirmiera, ce era, imediat dupa operatie, dimineata ... eram rascracita si doar ce apucasera sa ma impacheteze, cred ca i-am tras un blitz... Dupa faza asta, cand venea la patul meu (rezerva era cu 3 paturi, super faina, moderna), striga inainte de a se apropia... sper ca nu a ramas mititelul cu sechele...

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:

Maria tu parca spuneai ca o sa plangi cand vei vedea cretul..pai, mie mi se umezesc ochii numai cand ma gandesc cum o sa mi-o puna pe burtica/piept..mergeam astazi incetut pe strada si mi-a venit in minte momentul acesta..noroc ca aveam ochelari de soare!

nu va suparati ca intreb...ce zodie sunteti?????

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

fecioara estem..fecioara..zodia, zic.
EDIT: auzi Maria..te-am visat azi noapte (in alea 3 ore cat am dormit)..nu foarte clar..dar nascusei si cretul avea alt nume..tot incerc sa imi aduc aminte ce nume..nu ca nu-i frumos Sasha Laurian..dar, mai stii de ce-oi fi visat eu asa?!!

final countdown... 10

Thank God I'm a woman!

final countdown... 10

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Moama, cum stau aici si refreshuiesc...nu se intampla nik...cum imi ridic okii pe ceas si-mi dau seama ca tre sa pun ceva in oala...si fug repejor si tai cateceva (mai mare asa...sa nu imi ia timp mult!!!)... cum se intampla mari evenimente!!
Pai...cine-i vinovat??

Asadar: Ionika Refacere usoara si o bebelina sanatoasa!!!

Fata Mosului asteptam peste 5 minute vesti de la matusica Diana. Suntem cu sufletul la voi si dupa ce-i faci masaj de revigorare prietenei tale, te asteptam la povesti.
Rose-Maria Sa fii sanatoasa!!!

P.S. Sa ma duc macar sa amestec in oala??!! Mi-e fricaaaaa!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 36+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

FELICITARI OANA!!!!

BUN VENIT PE LUME ROSE MARIA!!!

Multumim Diana!

final countdown... 10

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Lutoniana, sanul nu e golit 100% niciodata. Elenuta a explicat ff bine de ce . Eu mai adaug ca sanul s-a golit SUFICIENT atunci cand bb isi pierde interesul si incepe sa lase sfarcul, sa se uite pe pereti, sa se joace, etc. De obicei atunci eu o luam pe Lisa si o puneam in fundulet cu barbia sprijinita in palma mea si cu bratul de-a lungul burticii, iar cu cealalalta mana o mangaiam pe spate ca sa eructeze. Ii povesteam, ii spuneam ce facem, o verificam de scutec (la noi era VITAL, ca daca era uda era jale si se foia pana ma scotea din minti) si apoi schimbam pozitia la celalalt san.

Si aminteste-ti de cerere si oferta . Poate a avut o perioada mai "infometata" si de crestere si acum o lasa mai moale si tot asa. Corpul tau va sti ce sa faca. Te ingrijorezi in momentul in care sanii tai raman tensionati rau dupa ce el papa si atunci e momentul sa te gandesti la pompe si alte alea.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Adi, nu stiu daca ti-am zis, eu iti sorb mesajele pur si simplu. Atata informatie buna, de calitate poti sa ne trimiti, sunt uimita! Reusesti sa imi induci optimism cu fiecare mesaj, pentru ca imi dau seama din mesajele tale ca exista solutii la mai toate. Si uneori sunt mult mai la indemana decat ni le imaginam.

Te rog din suflet sa nu te opresti din postat.

Ce mai face Lisa?
Cangurelul cum o mai duce?
Strutza sa stii ca se pregateste pentru marea intalnire cu cangurelu', se face frumusica si cochetica pe zi ce trece...

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

am revenit si eu!
ca m-am tot plimbat la vale si la deal..2 kile de struguri in dreapta si 2 vinete, 2 dovlecei, 5 rosii, 5 castraveti, patrunjel si telina in punga din stanga..si hopa-hopa ca rata (nu aveam nevoie de nimic din ce am cumparat..exceptie, strugurii!!...le-am luat..sa fie!!!)
Concluzia..cand o vrea DD!

Esti "belea". La ce-ti trebuiau, soro, toate cele??? Un pepene-ti lipsea si erai...prea tare! Mai, plimbare la vale si la deal se face cu mainile in buzunare (daca mai incap ) si cu ochii zgaitzi prin vitrine! Bataitzaaaaaa...
Uite-asa scapa domnu' romantios de facut piata

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 36+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

ma pun si eu sa mai vizionez cd-ul acela minunat cu " laugh and learn..." sa sedimentam cunostiintele

apropo, explica tipa acolo un anume fel de respiratie care mie nu-mi iese de nici un fel..acela cu hi hi hi..

final countdown... 10

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput