Burtici fericite de septembrie-octombrie (207)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

FELICITARI LORE!!!!

BINE AI VENIT ERIC MIHAI!!!!

36Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Ionika felicitari pentru puiut, sa fie sanatoasa papacioasa si necolicioasa.Ca maree minune e
Ellenuta iti multumesc din inima sunt tare stresata ca nu decurge totul normal si la mine tare mi-as fi dorit sa ia si ea mai mult in greutate ca ea si asa micuta imi este teama ca gresesc eu undeva si nu-mi dau seama unde, poate ar trebui sa fiu mai insistenta insa imi este teama sa nu-mi vomite iar.Cate griji si pe o mama, nu-mi imaginam si este inca inceputul.Eu folosesc termometru ca plange groaznic chinuindu-se inutit sa faca si ea ceva acolo si numai asa poate iesi si calma.Stiu ca nu este f indicat dar macar se linisteste.
Raluka esti o scumpa ca intotdeauna.Cine stie poate vrea sa fie ca masa mai supla

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

http://community.webshots.com/album/572122166rvJbIO?start=24

poze luta

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Maria cu dormitul pe burta m-ai lovit unde ma doare cel mai tare . Dar am inteles ca nici cat alaptam nu vom putea din cauza sanilor...

de ce imi spulberi visele? am crezut ca suntem prietene.

apropo...pentru tine...acum ceva timp m-am inscris la un forum unde se dezbat pareri despre diferite chestii naturiste - tratamente cu uleiuri pentru ten, par, etc. poate te intereseaza. uite www.essentialdayspa.com/forum/" target="_blank">aici. eu deja ma gandesc sa-mi achizitionez niste ulei de avocado sa imi scot punctele negre. Cat de ocupata sunt!!!!

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

am revenit si eu!
ca m-am tot plimbat la vale si la deal..2 kile de struguri in dreapta si 2 vinete, 2 dovlecei, 5 rosii, 5 castraveti, patrunjel si telina in punga din stanga..si hopa-hopa ca rata (nu aveam nevoie de nimic din ce am cumparat..exceptie, strugurii!!...le-am luat..sa fie!!!)
Concluzia..cand o vrea DD!

Mihaela bine ai revenit! asteptam pozici cu flacaul!
Nela este superba micuta voastra! iar tati..cum o tine in brate, cum o priveste..ce frumos!!!
Raluca sa va traiasca motanelul blondut..tiii, dar ce figuri face ea acolo! este tare expresiva!

mai fete dragi..dar de Ramona..nimic, nimic?!!

Thea ma bucur ca s-au mai rezolvat problemutele! i-ai dat Infacol? asta l-a linistit pe puiut?

Alex tinem pumnii!!!

Maria tu parca spuneai ca o sa plangi cand vei vedea cretul..pai, mie mi se umezesc ochii numai cand ma gandesc cum o sa mi-o puna pe burtica/piept..mergeam astazi incetut pe strada si mi-a venit in minte momentul acesta..noroc ca aveam ochelari de soare!

Dana 38s mamica mandra de
final countdown... 10

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

luci si liliac sunteti bestiale amandoua. si da, e o zi superba de toamna...superba.

IONIKA felicitari s refacere rapida!!!

Iulia ce papusica frumoasa si ce guritza scumpa are. wow

varsta bebe

poze

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Deja nu se mai numeste exagerare, se numeste de-a dreptul prostie!!! Daaa, pentru ca si noi avem probleme cu hemoroizii, dr ne-a recomandat sa avem in fiecare zi "scaun" Si cum de 3 zile eu aveam doar de-alea de lemn si nimic nu producea organismul meu...am facut un colaj de toata frumusetea. Treaba si-a facut-o de fapt domnu' must Sfat: nu faceti ca mine!!!!

Lasa ca imediat isi face efectul orezul , numai sa nu iei prea mult si neaparat sa bei mai multe lichide decat de obicei, sa nu te deshidratezi. Am un fix cu deshidratarea, de cand am auzit ca e una din cauzele din care se rup membranele...

Citat:

Cat despre vaccin...foarte bine ai facut!!! Mi se pare normal sa ti se ceara acceptul mai ales ca este vorba de organismul tau.

Citat:

Iar despre faptul ca esti organizata...pai ti-am spus eu, nu??? Da' tu...nu si nu! Iaca vin si alte fete si-mi intaresc convingerea, ca eu o cam bagasem pe maneca...simteam ca am dat chix! Acum vin si-ti fac "sac-sac"!

Citat:

Asta cu dormitul pe burta...v-am pove ca ma intorc de pe stanga pe dreapta ca sa-mi treaba "bulbucii". Ei, orice femeie normala s-ar roti la 180 grade cu burta-n sus...numai eu ma rotesc in flotare si bineinteles ca am instinctul de a-mi trage genunchiul usor spre piept...numai ca schema nu imi mai iese ca-n tinereturi...dar ma multumesc si cu atat, macar am senzatia ca am facut ceva si...pe burta

am incercat sa mi te imaginez si m-am pus pe ras . Eu cum sunt cu dormitul pe burta, la inceput de pe burta ma mutam asa intr-o parte si cand mi-a crescut mare burta, asa, in flotare, cum zici tu... Dar de multa vreme nu mai merge asa ci numai ca si micii pe gratar ma rotesc, cum spunea scumpa noastra techila. Ca in pat trebuie sa am spatiu suficient sa ma rotesc complet, nu pot sa "sar" pe loc in alta pozitie .

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Stie cineva de ce a nascut Nela prin ceza? parca nu era programata..

Mihaela, am nascut prin cezariana din cauza pozitiei nefavorabile a capului (a vrut sa iese cu tampla, ganditoarea mamei). Asta s-a descoperit la dilatatie 4, cand eram pe masa de nastere si aveam progres bun, asa imi ziceau ei, ca ma dilatam bine. Atunci mi-au rupt membranele si au facut controlul de rigoare. Pozitia capului si merconiul din lichidul amniotic au fost cele care au dus la decizia doctorasului pentru cezariana de urgenta.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Maria tu parca spuneai ca o sa plangi cand vei vedea cretul..pai, mie mi se umezesc ochii numai cand ma gandesc cum o sa mi-o puna pe burtica/piept..mergeam astazi incetut pe strada si mi-a venit in minte momentul acesta..noroc ca aveam ochelari de soare!

nu va suparati ca intreb...ce zodie sunteti?????

varsta bebe

poze

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

am sunat la spital , la reanimare si OANA E SOMNOLENTA , nu poate vorbi , voi mai suna peste 5 minute sa vorbesc cu asistenta

ROSE MARIA S-A NASCUT !

ROSE MARIA , MATUSICA TA , DIANA , TE IUBESTE , BINE AI VENIT PE LUME SI ESTI FOARTE DORITA SI IUBITA SI EU , DIANA TE IUBESC MULT SI ABIA ASTEPT SA NE CUNOASTEM .

de-abia astept sa o vad pe Oana

tinem legatura , va pup , DIANA

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://diana74.webs.com/index.htm

Mergi la inceput