Puiuti de Randunici 2008!! (313)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

tuchi garda usoara

multa sanatate lui eric,robi si sofiutza...

luny f misto pozele ,f misto ritmul de salsa..

ma bag la calcat ...va pup si sa aveti o zi minunata

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela, kya pai sa ne mobilizam atunci si sa bagam o zbantuiala la disco curand! noi suntem dispusi, doar sa dati voi de veste!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

helau din nou!
sunt in pauza de cafea si am nevoie de neste sfaturi!

am hotarat sa fug 5 zile in lume cu barbatul, sa lasam copiii la soacra si ne-am decis sa plecam la Paris!
Am dat naibii planurile de masina de spalat vase, perdele, fotolii, dinti si alte chestii casnice...
Rezervare la avion am facut, acum caut hotel.
daca ma puteti ajuta cu o recomandare mi-ar fi tare bine!
Kya, parca tu te-ai plimbarit pe-acolo, nu-mi amintesc unde ati stat.

Poate iese si Delphin cu un sfat sau oricine s-a mai plimbat!
Va multumesc!

Ps#536; am vazut toate pozele minunate!
Nu mai apuc sa zic nik, sunt rupta de oboseala seara, sunt iar singura pe sectie pentru 3 saptamani, eu centrez eu dau cu capul...de-astea!

Catalina, mami de Ilinca si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bravo Tuchi! ce super ca va duceti la Paris Garda usoara sa ai! Mai tusesti?

Luny, super pozele de la salsa, si dansul ala , vreau si eu sa invat sa dansez din astea!!! superbe! si Mufu cu pisele, hi hi, ce scump! si bb Raul, un dolofanel

Ioana, ma bucur tare ca aveti vesti cat de cat mai bune si sunteti optimisti! Doamne Ajuta!

Mimo, spor la bagaje si distractie placuta la munte! Si sa stii ca si azi gatesc Aseara le-am invitat pe Miha si Alexia la noi, am papat toti cous-cous-ul si acum trebuie sa fac alta papa pt. diseara

Mi-am luat gogosari si castraveti si tot ce trebuie si mi le pune socrul meu maine, le face super bune si le las pe mana lui , ce bine!

Noi am fost prin Grande Arena, i-am dus pe baieti la locul de joaca, randunoiul si-a dus costumul la curatat si am stat sa fie gata, apoi mi-am luat si eu rochita de la croitorie , frate, durere cu nuntile aste! Dimineata am fost la cosmetica si m-am epilat...acum ma duc la nani
Stef adormise in masina si vad ca baga in continuare somn, asa ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Tuchi, imi dau si eu cu parerea. Noi am fost in urma cu aproape 4 ani, si am stat la Hotel Modern La Fayette camera 602. O tin minte ca era la mansarda si avea cada. Am platit 70 euro pe noapte pentru amandoi. Hotelul este la strada principala, destul de aproape de gara de nord. La cateva sute de metrii este statia de Le Car Rouge. Iti recomand sa ceri la aeroport la informatii o harta.

Gata huzureala. Balaurul face prostii (strica CD-ul cu jocuri a lu` tata-su).
Pupici la randunici.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Tuchi vive le France! Suuuuper!

Am stat la Ibis, langa opera. Ieftin si bun. http://www.ibishotel.com/gb/hotel-2953-ibis-paris-grands-boulevards-opera-9eme/index.shtml
Rezervarea am facut-o pe mail.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

multumesc fetelor!
La Ibis ma uitam si eu, ca imi aminteam ca parca acolo ai stat, recunosc ca ma tenta asta http://www.ibishotel.com/gb/hotel-0694-ibis-paris-sacre-coeur-18eme/index.shtml pentru ca e mai ieftin!
Il caut imediat si pe cel recomandat de Somnorica!
De-abia astept!

Catalina, mami de Ilinca si Sebastian

Mergi la inceput

mama ce liniste!
Ma doare capul!

Bubulina, dixtractie maxima la nunta!
Locul de joaca din Grand Arena e moca sau cu bani?

Mai tusesc un pic....pana plec la Paris imi trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchi, e cu bani. 5 ron juma de ora sau 10 ron o ora, in cursul saptamanii si cu 1 leu mai mult in we. Dar e mare si au fetele grija si de Stef si nu e deloc aglomerat

Bineinteles ca n-am dormit , ca s-a trezit Stef si bazaia...i-am facut lapte si apoi a inviat si m-a calarit si s-a jucat o ora, cat am motait eu Vlad s-a trezit exemplar la ora 6. Acum vreau sa le fac ceva de papa pt. diseara si nu stiu ce...

Mergi la inceput

mamaliga cu branzica!
asta le fac eu cand n-am nici chef si nici inspiratie pentru gatit!
Si Ilinca a zis ca tatal ei face mamaliga mult mai buna decat mine!

Mergi la inceput