Puiuti de Randunici 2008!! (313)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutti!

am inceput si eu de ieri sa ii dau zinnat lui Eric
pana marti,daca nu reactioneaza atunci trecem pe intravenos
il duc si la eco si ii face ceva analize de sange marti
dupa ce ii trece infectia cistografia ne asteapta
Marc e cu colici,il apuca zbenguiala seara si il tine cam
pana pe la 2 jumate cand face un kk mare si se linisteste
foarte greu ragaie si din cauza asta il tin destul
de mult in brate
sper sa nu se obisnuiasca
am gasit galactogil{bleh} si am mai mult lapte parcacand trec
colicii?
Eric nu a avut de aia intreb
va pupi

http://community.webshots.com/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata

Buna cafeaua. Al meu fecior are un strop de muci, o lingurita de tuse si nasul cu dop. Asa ca, de 2 nopti de la 12 la 5 are program de scartz, nervi si sfarseste cu joaca. Normal, la 7 este fresh.

Pentru copii, in strainatatzuri este Kinderbetreuung. Adica, copilul, de la scoala se duce la un camin, unde are diverse activitati: pictura, bucatarie, modelaj, etc. Tot acolo isi fac si temele. In vacante merg la plimbari: padure, parc, ferme, gradini zoologice si botanice.

Mult curaj, si multi pupici pentru fetele cu taticii cu probleme.

Va sarut pe toate, si ma retrag sa fac pe clown-ul.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Tuchi draga,tot la vreun fir m-am gandit si eu si a zis barbatemeu, care ma cearta zi de zi sa ma duc la dr sa nu-mi iasa matele pe acolo,ca-s nebuna...macar de-ar fi asta sa treaca stresul...ma gandesc la orice,la vreo consecinta a ridicarii a 20 kg pe scari de carut cu Tea......Sarmana de pont..cu betadina am dat dar trec la alcool iodat.
Maia,Ioana,Vali...Doamne ajuta parintilor..greu o fi sa-i vedeti suferinzi.
Bubu,te-am vazut in toata splendoarea in poze...parca ai fi regina.
Luny,sa va fie de bine discoteala...super,nene,asa da viata,fie si mai rar...poate ne iei si pe noi o data..nu am mai fost de ani in disco,adik de cand eram pustoaica si ma furisam de mama...
Blanka,pupicei...Colicii trec functie de fiecare copil...Teei, care a avut la greu colici de la 3 sapt,i-au trecut pe la 2 luni...
Si acum,trec la vizualizarea pozicilor mult asteptate a la Ariel.
Va pup pe toti.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna dimineata !

Noi am fost cu Iorgos la ORL pt curatatea urechiuselor de f f multe ori, la cate otite a facut pana acum. Si el plange de se omoara, dar nu cred ca e asa de rau. Nu cred ca doare, dar zgomotul puternic de la aspirator cred ca deranjaza si sperie mai mult.
Eu insa intru cu el si il tin in brate cat timp se desfasoara operatia, si vorbesc cu el. Imi inchipui ca daca ar fi singur cu niste straini i-ar fi si mai frica.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Azi sunt cu sot :).

Stela, m-am amuzat: in tinerete ne ferim de mame, apoi ajungem sa ne furisam de copii...

Va pup.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello!
sa va pove ziua mea de ieri: intai pana la Metro, apoi zi de piata ca tot era Muffy la mama, alergat dupa gogosari, castraveti, verdeata pt congelat..si dupa prima tura de piata, (ca era de carat si am zis sa impartim in 2 treaba, ducem la masina si apoi tura 2), dupa ce bagam sacosele in portbagaj, inchide iub portbagajul bine, traversam strada, siii, stupoare: unde-s cheile de la masina?.. nu-s! reluand firul evenimentelor, cheile sunt in ...portbagaj!! ner5vi, crize! noroc ca nu erau la mine sa le inchid eu in masina, ca era jale mare, asa l-am calmat, si hai la tramvai acasa dupa cheile de rezerva!o ora pierduta, nervi intinsi, etc, pe sistemul toate gramada pe noi..

am citit asa: - DUDELL e baiat mare, nu mai bea lapte, nu mai vrea bibe..sper sa fie o perioada si sa revina la laptic, direct din canuta!:)) si se spala singur pe dinti, si noi cam la fel, mai dau eu cu periuta, o mai roade el, ceva iese acolo! i-am luat operiuta de copil de la Colgate si ii place de ea!
- ZOZE cu reinventarea, mult succes, siii...I miss U!!!
- ARIEL: am vazut poze splendide, ff frumos acolo!
- ZANA a fost la dr si a scapat de doape, cu aventuri...diata Ralu, cred ca a disperat pe la usa...totul e bine cand se termina cu bine!
- MAIA, IOANA
- am vazut o ANDRA care papa demential de frumos, noi nici macar vointa nu avem, doar cu mana direct in gura, nu cu lingura..
- MIMOOOO, iar plecati la munte??????? super truper!!
- NATY, ma bucur ca e ok bona si Iulia e happy again!
- STELA, eu am mai zis...ar trebui sa mergi cat mai repede la dr...

Despre MUFARIN: vorbeste si el din ce in ce mai mult, imita ce spuneam noi, e atat de haios!! numa apa nu vrea sa-mi ceara cand ii e sete, ii zice 'mammmmammm', asta e apa indubitabil!
Acum face ture intre mine si ta-su sa-l pupam, de vreo 5 minute o tine asa:))
alaltaieri ne-am intalnit in parc cu sotul prietenei mele si BB Raul, un copilas atat de dulceeee, m-am topit...o sa ma vedeti in poze..parca am uitat cum e cu copilas atat de miiic, cat de scump poate fi!poze cu pisici, pici, bebei

acuma, sa va zic de Salsa: a fost frumusel, randunoiul nu s-a ridicat de pe scaun ovcors, eu am tras doar un dans chinuit cu boyfriendul sora-mii, si parca-s complet ruginita si cu 2 picioare stangi, in viata mea nu am avut sentimentul asta!..asa ca am stat cuminte apoi, ca prea toata lmea dansa cum trebuie, si mi-am vazut de Desperado si tequila si am savurat muzica...a fost un party cu tema 'suporteri sportivi', lumea costumata ca atare, iar scoala de salsa organizatoare a facut si un minishow de bachata, ce sa zic...incepatori..aici poze

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Pagina a doua, aproape de tot de a treia ?!!??

Sophie e tot cu muci, cu o tuse care il pune la colt pana si pe tacsu' ( care pentru mine era campion european la tuse tabagica ), tot nu mananca nimic in afara tzitzi...

In rest...vazut poze, citit, trimis ganduri bune tuturor.

Sa ne auzim cu bine!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Azi simt ca incep sa revin la viata... dupa o luna de disperare. A iesit biopsia si tata are limfom (nu stiu de care), se pare cea mai putin agresiva forma de cancer si sanse mari sa-si revina. Acum este la clinica in Viena sa puna la cale impreuna cu medicii o schema de tratament. Doamne ajuta!!! Dumicica probabil voi intra in Manastirea Radu Voda sa-i multumesc lui Dumnezeu ca nu este mai grav si sa-l rog sa il ajute si sa-l vindece. Va multumesc pentru suport tuturor!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Raluca si eu cred ca mai mult de zgomotul aspiratorului s-a speriat. Aici nu m-au lasat sa stau cu ea in brate, a intrat singura in sala. Eh, bine ca s-a terminat cu bine.

Stela eu am mai patit asa cu fire de par, dar nu dura "aluna" mai mult de 3 zile. Eu zic sa te duci neaparat la dr.

Luny misto in Salsa. Poate cand s-o intoarce randunoiul, ne mobilizam si noi...

Gata pe ziua de azi, ma duc acasica

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Azi simt ca incep sa revin la viata... dupa o luna de disperare. A iesit biopsia si tata are limfom (nu stiu de care), se pare cea mai putin agresiva forma de cancer si sanse mari sa-si revina. Acum este la clinica in Viena sa puna la cale impreuna cu medicii o schema de tratament. Doamne ajuta!!! Dumicica probabil voi intra in Manastirea Radu Voda sa-i multumesc lui Dumnezeu ca nu este mai grav si sa-l rog sa il ajute si sa-l vindece. Va multumesc pentru suport tuturor!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
d-zeu sa va ajute...ma bucur ca nu este f grav

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput