Puiuti de Randunici 2008!! (313)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
Tuchi, n-am malai si mi-e lene sa cobor la parter Plus ca am niste copanele proaspete de pui...inca nu mi-a venit inspiratia
Vlad ar vrea aripioare pane, dar nu vreau sa mai pape si Stef ca asta se cam intinde...adica ii dau sa guste o data un snitel, dar apoi mai baga si cativa cartofi prajiti si nutella cu clatite ...parca nu prea i-as da chiar de toate, din toate ce papam noi
bitza037 spune:
salutare!!!!
Bubule si noi am fost la locul de joaca din Carrefour si ne-a placut si noua......
Luny super pozele cu bebe mic.......Doamne ce mic este!!!!nu-mi vine sa cred ca au fost si ai nostrii asa...paraca am si uitat......
si pozele de la Salsa mi-au placut....si eu ma inscriu pe lista sa mergem cu voi daca ne luati.....numai sa fie bitu acasa.....mai am sa vad filmuletul
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
Luny ce atmosfera faina ...si ce dans frumos sincronizat
si eu i-am dat Antoniei ins eara asta mamaliguta, dar cand am luat-o d epe foc am pus direct peste niste mozzarela taiata si am amestecat-o ......s-a topit de tot si a iesit asa de buna.....a manacat Antonia si ii dadeam si cate putina smantana....ce-i drept ca nu a mancat mai nimic azi
..dimineata trebuia s ane ducem la dr. sa-i fac Priorixul...dar de aseara a inceput sa-i curga nasul.....si am amanat pana luni...
miercuri seara ne-am dus in Carol pe la 7.30-8...asa o fuga sa oboseasca putin si am intrat pe la Mausoleu...si cine credeti ca a coborat scarile ..si urca pe marginea aia lata???...Antonia....a vazut o fetita ca se da ca pe tobogan pe marginea aia si normal ca a vrut si ea.....mai fetelelor mi-au mers fulgii de cat am stat dupa ea....
si ea era in maneca scurta ca era cald...si cred ca a batut putin vantul si de aceea ne-am pomenit cu nasul asta curgator.....
..i-am dat o doza de oscillococinum dim...si ii mai dau deseara si pe la 5 i-am dat 5 ml de nurofen.....bine ca nu a facut febra...sper sa nu mai faca...
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Pana la urma am pus la cuptor ostropel cu copanele de pui si fac si un piure si niste fasole galbena cu usturoi pt. cine mai vrea
Stef deja urla papa
Bitzo, priorixul abia acum il faceti? ai amanat? cand ai fost la locul de joaca?
Tuchi, da o sa le fac si eu aripioare la cuptor alta data, cu toate ca Vlad e lesinat dupa astea pane si noi la fel
VALENTINA C spune:
salutare si de la noi dupa o saptamana chinuita:
Deci- tuse si muci transparenti toata saptamana trecuta;
- tuse puternica saptamana asta, plus mucii de rigoare, tot incolori;
- azi dimineata la gradi 38 la ora 9.00 - Eferalgan; la 12.30 - 39.2; abia a vrut Nurofenul, 2,5 ml am apucat sa-i bag pe gat;
- seara asta am trecut pe antibiotic: augmentin;
Ce e interesant ca dupa ce am ajuns acasa parca era alt copil: si-a revenit imediat si era vesel, de n-a vorbit de m-a terminat...
Seara asta era din nou cam cald...Sunt curioasa ce noapte o sa avem...
Valentina cu Matei si 18+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Reciteam mesajul de mai sus si parca era reclama aia la fixativ: fixare puternica....
M-ati intrebat de tata: saptamana asta a facut a doua doza de chimioterapie, dupa 22 de sedinte de radioterapie...Are momente cand se simte foarte bine, si momente mai putin bune. Rau nu s-a simtit deloc pana acum. Nu i-a cazut parul, n-a avut stari de grata, ameteli, voma...
Azi i-au facut masuratorile si se pare ca tumoarea s-a micsorat, analizele sunt bunicele...Sa speram ca o sa ajunga la operatie in ceva timp...
Iar cu moralul sta foarte bine, sau cel putin cand e cu noi...
Partea proasta e ca a redus drastic tigarile, dar nu le-a lasat de toc, mama lor de tigari, ca de la ele i se trage...
VALENTINA C spune:
Si vesti bune: ieri si azi am mers singura cu MAtei la gradi si am mers foarte bine, am si parcat cum trebuie ( am si gasit spatiu suficient).
Azi am parcat-o in fata blocului, unde avem loc platit si nu-mi venea sa cred ca am parcat-o asa de bine ( locul e destul de stramt)...
Asa ca Luny, Tuchi, trebuie sa va faceti curaj....
natynic spune:
Vali, ma bucur pt tati tau...Cu tigarile...propria experienta si cea a sotului m-au invatat ca e inutil sa te chinui sa convingi pe cineva sa renunte; daca nu o face din propria vointa si convingere (mai ales dupa ce deja a fost lovit de o consecinta a obiceiului) nu exista nicio sansa. Tatal meu, abia operat, fumeaza din nou. I-am spus in fata ca deja nu ma mai intereseaza, nu mai vreau sa stiu, ce-o vrea Cel de Sus.
Si bravo pt condus si bravo ca le indemni si pe fetele alea, dar ce sa-i faci, daca au barbati sa-i pui pe rana nu le trage ata sa fie mai independente
Cat despre Matei, sa fie sanatos in primul rand si te rog eu mult macar sa incepi sa te gandesti din timp si la o solutie alternativa. Deie Domnul sa fie un episod unic si sa nu se mai imbolnaveasca, dar vine timpul rece si naiba stie cat si ce o sa mai colectioneze de la gradi si o sa le aduca acasa, unui bebe nou-nascut. Nu vreau sa te supar (si nici nu e momentul) dar stiu mai bine decat multe dintre voi cum e sa-ti fie copilul bolnav non-stop si nici nu vreau sa ma gandesc cat de nasol o fi sa-ti fie doi copii bolnavi...Dar poate ma insel, eu chiar din suflet as vrea ca experienta Iuliei in colectivitate sa nu o mai repete nimeni
Tuchi...te-as detesta pt faza cu Parisul, dar prea te iubesc, asa ca
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!