Puiuti de Randunici 2008!! (313)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Se pare ca icii Mihutzei isi fac treaba!

Maia.. E dureros!! Sa va dea D-zeu putere,iar tatalui..of..cat mai putina suferinta

Pentru Ioana si restul fetelor cu parinti bolnavi-

Ariel-heeellooou-lucrez la caminul de batrani,ala de stat,mare si tare

Fug sa vad pozicile si ma bag la somn repede,ca sa visez frumos-la mare,soare,nisip cald si fiiin

stolul si..daca nu visez ce-oi vedea prin pozele Arielei ..Nicoleta pazea-fa loc!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cateva poze de azi si 4 filmulete (care inca se incarca...). Enjoy!

http://family.webshots.com/photo/2523189900103379982vMPWOY

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hei lume, putina lumea ce sunteti voi
Am vazut poze din Egipt, marea balaceala (la mal ), tati rosu rac tztzt(nu i-a mai ramas crema deloc?) si diva Ariel surprinsa de paparazi Mai, aveti niste copii frumosi foc, ptiu ptiu! Sa fie sanatosi!
Vazut poze din parcul vienez Si cum ma, era parcul gol, de parca l-ati adus voi de-acasa? Si copiii vienezi frumosi foc, ptiu ptiu! Si Nico, imi place rau vocea ta, inflexiunile, nu stiu!
Iote ca a aparut Zoze, ptiu ptiu sa n-o deochi sa fuga iar
Ioana, Maia pumnii stransi sa fie bine
Mihule, ma bucur ca s-a uitat cineva la orasul furnicilor Asa am facut si eu
Kya, bine ca a scapat Zana de doape Acu' sa te tii ciripeala
Naty ma bucur ca e bine cu bona !
Bubu sa inteleg ca ai gatit si azi? Doamnee!
Gata, me culc! Maine plecam la munte, deja ma doare capul cand ma gandesc la bagaje!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Mimo, ma, vocea mea pare sclifosita, si la telefon mi s-a spus, si pe orice "banda"... Zici ca-s fitzoasa, dar nu-s, parol! Nush cum de-ti place tie! Mai erau in parc si altii, dar putintei, unde or fi astia frate cu copiii? Ca doar nu i-or fi tinand numai in fata televizorului!!

Zozelici-cu-lipici, butoiul l-am abandonat pe Dunare, altul de asa o calitate nu am bani sa-mi iau curand (octombrie, luna cu buget de austeritate, ne vine masina si )... Sa nu te prind asteptandu-l la Portile de Fier, ca nu ai sanse sa-l gasesti intreg!!

Mergi la inceput

Mimoooo, te rog sa uzi si florile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am vazut pozele egiptenilor ,la balaceala,la minidiscoteca,care mai de care mai frumosi...mi-au placut sculpturile pe vanata,dovleac..super misto...

am vazut si vienezi frumosi rauu in parcuri frumoase... pentru sufliciul de papadie

ioana,maia multa sanatate taticilor vostri pentru voi,dz-eu sa va ajute si sa va dea putere

mimo iar pleci fata la munte? distractie placuta si spor la bagajeala...

naty ma bucur ca esti multumita de bona,deocamdata..cat despre cresa si iulia ...nicaieri nu este ca acasa...ma bucur ca iulia e bine

am fost cu andru la control...l-a controlat doctorita,l-a ascultat cu stetoscopul si pe spate si pe fata,in gatulet si hai sa vedem si putzi...dau pampersul jos,face un pic de belis pe furis si ce se intampla?andru meu face pishu..m-am facut verde albastra...nu stiam pe ce sa mai pun mana...noroc ca statea pe o chestie de musama,in picioare..dr a inceput sa rada,eu mi-am cerut scuze dar na ce sa fac,am sters,am curatat si gata am uitat de acest moment...in fine..are o tuse care trebuie tratata ca sa nu apara complicatii..l-a auzit si ea cum tuseste...i-am spus ca nu tuseste f des,doar daca face efort,se zbenguie,se agita...atunci tuseste rau...si totusi mi-a prescris antibiotic,in conditiile in care i-am zis ca nu a facut febra,nu are mucisori nimic altceva..mi-a dat zinnat 5ml la 12h pana luni ,o sa mergem din nou la control sa vada cum este...bromhexin 10 picaturi/3 ori pe zi,calciu gluconic o fiola /zi si vigantol 5 picaturi/zi(si asta tot pana luni si apoi o sa vada la cate picaturi raman...eu i-am dat pana acum cate 2 picaturi...l-a vazut si dr din bals si mi-a zis sa merg cu 2 picaturi ca are fontanela inchisa...ptiu in fine...)am ramas din nou cu o indoiala in privinta doctoritei asteia de la craiova,catalin a zis ca e ultima oara cand mai merge la ea,ca de fiecare data ,la cea mai mica raceala ea ne-a prscris antibiotic...nu stiu ce sa fac sa-i dau antibiotic sau nu???..mama ma'si daca nu-i dau si il ia tusea si mai rau..
l-a cantarit si are 11 kg si un pic...de masurat am uitat ca ne-am luat cu vorba,cu reteta,cu interbari daca mananca una alta,daca ..daca ....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
calda de la Ploiesti!
Sunt de garda azi, poate apuc sa va ciripesc si eu ceva!
Va pup si va doresc o zi minunata!

Catalina, mami de Ilinca si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu e nimeni pe drum....
Noroc ca mi-am baut eu cafeaua, ca se racea. Tuchi, garda usoara!
Ma duc cu husband-ul in piata ca i s-a pus pata sa facem ciorba de burta, maduvioare si momite

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello,ma poate ajuta cineva pana ma mobilizez sa ajung la dr?
Mi s-a inflamat de ceva timp o portiune de operatie,cat o aluna asa,sub piele, care ma jeneaza si ma doare la atingere.Am dat la greu cu carpicon si am sperat ca se retrage,dar nik..Ce ar putea fi,Dumnezeu si medicul stiu.Pana una alta,cu ce antiinflamator mai bun decat carpiconul as putea da pe taietura???Stie careva?Plsss..

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Stela, probabil e un fir de par care n-are loc sa iasa!
Alcool iodat iti recomand.
Nu betadina, ca aia nu se absoarbe!

Catalina, mami de Ilinca si Sebastian

Mergi la inceput