Puiuti de Randunici 2008!! (313)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sunt datoare la pozele lui Ariel...iar filmuletele lui Ramo nu le pot vedea, iar imi face figuri onetruemedia, am mai patit eu...
Ariel si mie mi-a sosit coletul si am si scris aici fetelor ca am fost incantata de calitatea hainutelor
Cu bona deocamdata e bine, excelent chiar. E serioasa, punctuala, da raport complet, f activa iar Iuliei se pare ca ii merge tare bine. E dealtfel intr-o perioada de-ti vine sa o mananci, invata lucruri noi non-stop. Una peste alta, incet-incet ajung la concluzia ca imbolnavirile nu erau singura problema legata de cresa. Incep sa cred ca de fapt nu i-a priit. Cand o luam era vesnic maraita si indispusa (eu puneam asta pe seama oboselii dar acum alearga prin parc la greu si totusi e de dimineata pana seara binedispusa); la mancare imi facea fitze si figuri; era palida, nu luase in greutate (acum, in 3 saptamani de cand e acasa a luat 500 g); cu copiii nu prea se mai juca, la plimbare statea destul de izolata, acum redevine sociabila; ca limbaj e incomparabil ce achizitii a facut de cand sta cu mine si acum -si mai mult- cu bona. Adica, nu stiu...Se pare ca ei totusi acolo nu i-a priit sub nicio forma...
Azi am fost la Baby expo, zicand eu ca-s mare smechera ca ma duc in prima zi, la o ora dupa deschidere. Ei, as! Am parcat masina undeva pe miriste ca in parcarea aia mare de la Polivalenta un ac nu mai puteai arunca iar inauntru nebunie maxima, maxima. Numai ca sper deosebire de toate datile anterioare, am avut si bafta-am reusit si eu in fine sa ajung la celebrii Hokido de la Oradea, unde era pur si simplu bataie la stand, ceea ce nu e deloc de mirare avand in vedere preturile si mai ales calitatea incaltamintei-efectiv imi venea sa iau tot standul. Ei si i-am cumparat niste cizmulite de iarna, piele, imblanite, o talpa flexibila, excelente-cu 85 de ron. Si am mai luat un set de iarna, geaca plus salopeta de fash, de-alea bune de tavaleala, 50 ron totul. Aveau si palariute, sepci si bascute absolut dementiale undeva, dar toate mici pt bostanul fie-mii, asa m-am ofticat...In concluzie, daca aveti ganduri de mers-rabdare maxima; insa la capitolul imbracaminte mie mi s-a parut ca e mai buna miscarea decat la targurile de pana acum.
Kya, ma bucur ca ati rezolvat. Intotdeauna sa te increzi in instinctul tau de mama, e incredibil cum nu da gres nicicand...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ariel, ce poze frumoase... Iar mi s-a facut dor de mare! ahhh....

Naty sa va fie de bine achizitiile. Ma bucur ca e mai bine Iulia acasa decat la cresa.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna fetele!
Eu in butoi de ceva vreme si cred ca acolo raman pentru mai multa vreme...Operatia tatalui meu a decurs bine si i-am zis medicului ca daca nu e ok dupa parerea lui sa ni-l dea acasa lucru care s-a intamplat ieri a doua zi dupa operatie l-am adus pe tati acasa.Conditii mizere in spital,noroc totusi ca a stat intr-o rezerva pt a avea acces la oxigen.Spitalul plin ochi,nu am reusit cu interventii sa fac rost de-un pat sa doarma mami care tremura toata de oboseala si stres acumulat.Am culcat-o pe-o targa pe hol la usa ca sa fie cat mai aproape de tati daca are nevoie de ea desi am asigurat-o ca sunt cu ochii pe el toata noaptea .A reusit draga de ea sa adoarma cu greu si s-a odihnit dupa multe noti si zile de nesomn.De tati...greu imi vine sa-l privesc asa cum este insetat si nemancat cu toate perfuziile ce i le facem.Azi e a opta zi de nemancare si simt ca sfarsitul e aproape...El spera sa-si revina cand vom incepe sa-i administram hrana prin tubulet si asta va fi de maine.Incepem usor cu putin lapte indoit cu apa si...vom mai vedea ce facem
Cristina ce face mami a ta?
Vali,Ioana,Valentina C cum mai sunt tatii vostri?
Eu nu-mi doresc decat suferinta putina tatalui meu ca a fost extrem de greu pana acum.Partea proasta e ca nu mai are aer suficient si e posibila o trehectomiesi nu stiu cum va rezista el si noi pe langa el vazandu-l asa
mihutza- am vazut Andruta dansatoarea priceputa si mi-a placut enorm cum mananca ea scumpica singurica!
bubbule mai dat gata cu toaleta!Tare bine-ti sta!Si noi avem nunta sambata dar...o sa le dam mirilor doar darul.Bine ca are surioara ta laptic!B-lina ii seamana sunt doua brunete
Ariel superba vacanta,poze dar naspa cu meduza!Bine ca esti ok!
Kya-bine ca ati scapat cu bine de dopulete!
mimonix-Si Vlad are un ursulet cu care diarme si e jucaria lui preferataE un scumic si-l pune sa calareasca,calutul si peel,amandoi impreuna(calut gonflabil)
Azi a fost tare frumos afara,cald...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96888&whichpage=7

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, Maia, de s-ar face bine tati tau
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase!

Am reusit sa duc si rochita la scurtat, dupa al doilea atelier de croitorie, in al treilea am gasit Eram fleasca, lac de transpiratie...m-a probat, a taiat-o si maine la pranz e gata Alti bani, alta distractie

Le-am facut la baieti cus-cus cu puiut si acum le fac clatite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, fetele! V-am citit mereu, am vazut pozele...f frumoase... dar n-am prea avut chef de scris. Ai mei sunt la Viena de luni, la o clinica particulara si speram sa fie bine. Nu cred ca e operabil acum...probabil dupa tratamentul adecvat. Diagnosticul este carcinomatoza peritoneala... Clinica la care este costa f mult, 1500Eu pe zi, dar sunt conditii fff bune si tata se simte f bine, aproape ca acasa. Mama sta la un hotel in apropiere si e cu nasa noastra, care o sustine moral. Tata este momentan f f bine. Daca nu ar sti ca are problema asta ar fi ca inainte... Am emorii mari. Maine iese biopsia si se decid urmatorii pasi.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Maia, imi pare rau, inteleg prin ce treceti... Continuati sa sperati...asta e viata, dar poate totusi va fi mai bine... N-am retinut, tatal tau are metastaze? Tata are pe peritoneu... Din cate am citit acum se scoate intreg peritoneul, se poate...sau se face experimental, dar se face. Toate organele la el sunt intacte... si asta ne da forta sa mergem mai departe cu incredere.

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ariel, cared ca am ratat postarea in care ai povestit cum a fost in Egipt...Merita? Cate grade ati prins?

Pentru cine nu ajunge la baby expo uitati aici un site de unde se poate comanda di din Romania si se plateste cu cardul. http://www.shoesforkids.co.uk/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumim de aprecieri!

Bitza da mai mananca singura si nu se lasa pana nu termina.. la orice masa vrea sa manance singura, insa la ciorbica eu sunt baza, dar reuseste destul de bine sa manance si ea..
cat despre asa-zisul sforait m-a surprins si pe mine.. a facut chestia aia pt prima data ever..

Mimo stiam poemul dar am ramas masca la video cu furnicile! wow! nu credeam ca e asa mare!

Kya bine ca ati scapat de dopuri! mititica!
zozelici sa treaca nevorbareala!

mai ma duc eu la nunti si botezuri in locul vostru.. ca nu am mai fost de un car de ani si parca mi-e dor ..

Ariel am vazut toate pozele! ff frumos acolo! si ce de dantzuiala pe pitici!

Naty ma bucur sa aud ca ii prieste Iuliei cu bona! bravo!

Maia imi pare rau de tot!
Ioana ma bucur ca aveti sperante! Doamne ajuta!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Maia, Ioana, multa sanatate tatilor, sa ii ajute Doamne-Doamne sa treaca peste HOPUL acesta!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput