Puiuti de Randunici 2008!! (313)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata mancarea copchilului, sper sa fie cu succes, i-am facut o mancarica de dovlecei cu vacuta, de-as manca-o eu, ceea ce este oricum foarte probabil!
olgule am dormit ceva mai bine azi noapte, multam de intrebare! s-a trezit prima oara pe la 11 si a adormit in 5 min la loc, in brate, si inca o data pe la 2,30 ca e setat pe ora 2, nu o rateaza..la fel, s-a culcat destul de repede la loc..ambele dati cu maraitul de rigoare...si la 5,30 iar, dadea sa se duca in sufragerie, cobora din pat, si dupa 2 tentative d-astea, i-am facut rpd lapticul, l-a baut, m-a mangaiat si in vreo 30 min s-a culcat la loc..si a dormit cu mine, foit, agitat timp de vreo ora, apoi cred ca a cazut lemn pana pe la 9..dar sunt fresh azi
bubule abia astept pozele! m-ai spart cu genele alea, eu nu mi-am pus niciodata, poate la urmatoarea nunta sau ceva de genul sa incerc!
zoze cunosc povestea cu maneaua la ureche, o experimentez aproape zilnic aici, pe timp de vara..ce zici acolo de ziua Lianei?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

olga, zoze ce frumos...si eu il adooor si-s lesinata dupa Mufa, dar simt nevoie de...iub si eu, cateodata.. mereu ne amintim de aventurile noastre in 2, si parca nu am incheiat, noi am apucat doar vreo 3 ani de cuplu si parca nu ne-am saturat...desi, de cate ori am avut ocazia sa fim singuri, la cumparaturi sau chiar saptamana trecuta in Salsa, despre ce credeti ca vorbeam? de Matei, ovcors, si analizam cat de dor ne era de el...in Salsa, ne uitam la poze si filmulete in aparatul foto..si tot asa...dar eu pot sa spun ca-s impacata si ma simt destul de ok cand e la mama, stiu ca e pe maini bune si ca trebuie sa reusim sa facem asta si ptr noi, sa nu 'ne uitam', si de ce nu?,...sa ne odihnim...desi ocaziile astea nu-s dese, in ultimul timp s-au mai nimerit, dar altfel, fara un motiv, o ocazie de mers undeva, nici noi nu stam fara el...cu toate astea, la anul TREBUIE sa mergem singuri in concediu, daca vom merge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello....pauza la mine, a venit mama si am trimis-o s-o culce pe Becca.

Ca sa fiu la subiect ca tot s-a nimerit sa intru acum...si eu sunt moarta, topita dupa Rebecca, ma scol noaptea si o privesc cum doarme , ii ascult respiratia. Dar a fost super alegerea sa incep serviciul, ma relaxez mai mult acolo, bine asta pentru ca stiu ca sunt bine ingrijiti si iubiti de bunici acasa la noi. Si la fel si noi acum, vrem sa facem o escapada la Paris la sfarsitul lui octombrie, nu stiu daca o sa ne iasa dar incercam. N-am mai fost cu randunoiul undeva singuri de 8 ani, dinainte de al naste pe Razvan. IAr seara cand vin de la servici ne pupam, alintam, rasfatam , jucam la greu, e tare, tare bine. Dimineata la fel, ne pupacim la greu caci plec la 10 la birou si ne trezim de la 8. Nu stiu unde incape atata iubire, dar cand ma uit la copiii mei simt ca explodez de mandrie si fericire ca-s ai mei si ma simt implinita, am facut si eu ceva bun in viata.

Ma bag si eu putin langa randunoi la televizor, dar va urmaresc din umbra.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gata pauza-se zdrangane iar
luny e nunta mai..Nunta de-aia cu lautari in fata blocului,cu statie,amplificator..sau cum s-o mai numi,mese intinse,fara numar,fara numar
Ziceam de o Liana,olteanca de-a mea,nu de Liana noastra.

Ha-ha apropo de aventuri: am iesit aseara cu niste prieteni din Tg.Jiu,care ne trageau de urechi si ne acuzau ca am pierdut simtul aventurii,ca ne invidiau inainte pentru cat cat de nebuni eram,pentru plecarile noastre asa..pe nepusa masa..si acum?! Acum nici macar la Tg.Jiu nu mai ajungem Asa este-dar planuim sa ne razbunam..de la anu' incolo..in 3!! Iesirile noastre erau zgomotoase,cu big party-uri,dansuiala,intaritoare-eheee!! Si dintr-o data,in acelasi an-am facut toti copilasi si ne-am potolit Nevoia de doar noi 2 ne-o satisfacem acasa,dupa ce il bagam pe pitic la somn si inchidem usa in urma Te inteleg perfect-noi in 11 ani am avut timp de destule nebunii,asa ca nu tanjim atat de tare dupa petrecerea timpului doar in 2..Luam o pauza de cativa ani..si-o s-o luam de la capat

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Se canta melodia de invelit mireasaSper sa se termine curand nebunia!

Mihai creste!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Gata pauza-se zdrangane iar
luny e nunta mai..Nunta de-aia cu lautari in fata blocului,cu statie,amplificator..sau cum s-o mai numi,mese intinse,fara numar,fara numar
Ziceam de o Liana,olteanca de-a mea,nu de Liana noastra.

Ha-ha apropo de aventuri: am iesit aseara cu niste prieteni din Tg.Jiu,care ne trageau de urechi si ne acuzau ca am pierdut simtul aventurii,ca ne invidiau inainte pentru cat cat de nebuni eram,pentru plecarile noastre asa..pe nepusa masa..si acum?! Acum nici macar la Tg.Jiu nu mai ajungem Asa este-dar planuim sa ne razbunam..de la anu' incolo..in 3!! Iesirile noastre erau zgomotoase,cu big party-uri,dansuiala,intaritoare-eheee!! Si dintr-o data,in acelasi an-am facut toti copilasi si ne-am potolit Nevoia de doar noi 2 ne-o satisfacem acasa,dupa ce il bagam pe pitic la somn si inchidem usa in urma Te inteleg perfect-noi in 11 ani am avut timp de destule nebunii,asa ca nu tanjim atat de tare dupa petrecerea timpului doar in 2..Luam o pauza de cativa ani..si-o s-o luam de la capat

Mihai creste!!

cunosc, sunt curti aici, deci au fost si nunti si botezuri, cu amplificatoare, Bursuci, Minuni, Vijelii si alte alea, ca doar sunt in centru, si au bani nu?
eheeee...ce simplu ar fi sa reusim sa mai stam trezi mai mult dupa ce se culca Mufa..de obicei suntem franti amandoi, mai stam nitel de vorba sau ma rog,dar stii ca nu-i acelasi lucru ca si cand ai fi odihnit..un film nu am mai vazut de luni de zile ca nu rezist pana la sfarsit..las ca se face el mai mare, poate avem noroc si de o casa mai spatioasa, poate, poate...gata, sa nu ma plang prea mult, ca ma bate Doamne-Doamne..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele,

Va multumesc ca va ginditi si la noi . E greu dar e si frumos. SPER sa fie si bine CIT DE CURIND.
Daca vrei sa (re)vedeti din (programul de revelion ) aici ne gasiti

Astia suntem noi !

Starea mea este mai blue... Butoiul nu mai e de lemn e demult de otel cu capac cu tot deasupra... dar poate SOARELE il va topi vreodata...

Va pup si ne face bine cind vedem ca va ginditi si la noi.

Mergi la inceput

clodutule, pozele voastre imi transmit ca sunteti o familie fericita si implinita, asa ca rostul butoiului nu-l gasesc..a crescut Patrick, e mai blond, iar Karo e o scumpa! hai, curaj gaina ca te tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gagici, noi ne simtim incompleti fara Sof, deci nu mai existam 2, suntem 3 si gata. End of story! Poate daca ar fi fost Radu mai detasat putin si m-ar fi incurajat sa plecam fara ea....dar nu e cazul, si el e la fel de legat de Maimu. Am incredere oarba in toti bunicii, nu imi fac probleme ca nu i-ar fi altfel decat foarte bine cu ei, dar de unde relaxare si voie buna, daca nu e si Soful cu noi? La mare, de exemplu, ne-a ucis cu dorintele si cu mofturile, dar astea vin la pachet, prefer scandalul linistii fara ea...

Acum de exemplu, eu am calcat, Radu s-a jucat cu Sophie si am si vorbit printre picaturi ( eu vorbeam, el asculta si raspundea cand apuca , ca avea treaba ). Nu stiu, ne iese, poate unde lucram si impreuna, si in afara delegatiilor lui, suntem in permanenta impreuna...pentru mine lucrurile sunt destul de clare, o sa creasca si o sa mergem impreuna.

La Viena nu prea are sens sa mergem, cata vreme el pleaca cu treaba, in plus, e sfarsitul lui octombrie, cand vremea va fi cum va fi. Iar in ianuarie la Paris, cu Sof....vremea, la concert cu ea chiar nu pot merge, si cum sa facem? Merg eu, el sta cu ea...sau invers...sau o las cu verisoarele lui Radu, nevorbitoare de romana...Deci concert nu, plimbare nu...amanarea pare a fi solutia cea mai la indemana!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata, am papacit si noi, ne bagam la nani.
Dar inainte vroiam sa zic, pt. Olgu si Zoze, asa eram si eu dupa Vlad, topita/lesinata, nici o secunda nu statea fara mine! am plecat prima data cu randunoiul, singurei, cand avea el 1,8 ani, chiar aveam nevoie. Iar acum, de cand cu Stefu, mi se rupe inima cand plec undeva, dar stiu ca asa e bine Asta nu inseamna ca nu-i iubesc la nesfarsit si mai ales stau linistita cand ii stiu cu socrii mei, niste oameni de nota 10, care ii ingrijesc exact cum le spun eu, nu fac nimic fara sa ma intrebe pe mine.

Mergi la inceput