Puiuti de Randunici 2008!! (313)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

scump tare cu cutia de lapte! vad ca se da la bicla Ilincai, bun asa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

hai ca am reusit sa-l vrajesc pe randunoi sa iasa cu amandoi in parc!
Ma duc sa ma spal pe cap si sper sa apuc sa ma si epilez!
Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

hai ca am reusit sa-l vrajesc pe randunoi sa iasa cu amandoi in parc!
Ma duc sa ma spal pe cap si sper sa apuc sa ma si epilez!
Doamne-ajuta!

Catalina, mami de si

bafta!
eu sunt singura azi cu Master of Disaster

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Luny, Ho-i isi spune Sophie. Acum reuseste sa il zica pe S ca inceputul lui "thirst" si iese un So-i. Foarte tare suna "sus" cu s-urile alea sasaite

Blanka, de obicei, copiii alimentati cu formula fac colici mai pregnant decat cei alimentati la san ( si cei hraniti la san fac colici ). Tine-l cat mai mult in brate, lipit de tine cu burtica, face minuni. Da-i cat lapte iti cere, cand iti cere, tine-l in brate, vor trece. E o lume noua la care el trebuie sa se adapteze, matucele lui trebuie sa invete sa se descurce cu o alimentatie noua, asta cere timp si rabdare din partea ta.

Klodutel, voi sunteti bine? Sovi, ratusca?

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Clodutel, ce faci?...iar plangi, ces-a intamplat?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Primiti cu vaicareala?!

E nunta mare suroarelor!!Nunta maaare langa blocul nostru!!Nunta cu lautauri colorati,muzica ne invadeaza casele si sufletele,tocaria se zgaltzaie,peretii vibreaza-jale Fi'miu e mucii la genunchi,muscat de nustiuce oribil,de-nici nu stiu-daca e racit sau mi-a facut o reactie urata la muscaturi,il pompam cu apa de mare,il aspiram cu BB,ochisorii ii curg,ii dam miere si ceaiuri+antialergice,baga in el afine si mere de-alea rosii-fainoase..Naiba stie ce-o iesi din toata treaba! Bai..imi tremura degetele pe tastatura,parca sunt in desenele cu T & J L-am trimis pe Dan sa-l culce pe Mihai la bunica,iar eu am ramas sa bag la lada ceva afine si verdeturi..daca m-or lasa nepotii

Intreba Naty de fontanela-si a lui Mihai e inchisa,dar tot asa se simte,o mica denivelare pe-acolo..Cred ca e normal(?!)

Mai scriu din amintiri,ca am citit ceva si aseara dar n-am mai avut puterea sa scriu.

Olga mi-a placut aia cu plamanii Asa simt si eu..si nu are legatura cu alaptatul-nu-asa sunt eu!Alaptat,nealaptat,nu ma pot dezlipi de el-nu stiu daca e chiar de bine..Of..

Alta- a nascut o prietena ieri-la fel ca mine-35 de sapt.,bebe de 3 kile,baiat,cezariana-culmea-cu aceeasi dr.,dar nu dr.care i-a urmarit sarcina..Asa s-a nimerit..Sa va mai zic ca s-a intamplat tot intr-o zi de 26 ?!Superb!

Mi-am adus aminte-Doamne-azi o fi ziua Lianei(30)?! Andreea?!Fug sa o sun!

Va pup pe toti-fara nicio exceptie!!Sa fiti sanatosi!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Sunt pe aici...Naty,noi suntem pe chiloti Pampers, ii plac si sta sa ii pun. Cu fontanela...abia ce i s-a inchis, nu simt nimic, pana in aprilie 1 pastila de vigantolletten 500. Sophie nu mananca fructe, ea nu mananca nimic, greu ii dau o nectarina mica pasata cu un pic de banana , ca sa manance trei sferturi....

Clodutel, nu mai plange, mami Orice ar fi, se rezolva, picii cresc...

Luny, cum ati dormit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
M-am trezit nitel, au plecat socrii si stau cu piticii, dar bine ca se joaca frumos. Abia astept sa se culce la pranz sa mai dorm o tura
Ce sa va zic, inca mai am gene, normal , a fost dragutel la nunta dar ma asteptam la mai mult...oricum am dansat mult, ne-am simtit bine, pantofii nu m-au batut, ceea ce e o noutate pt. mine ...mancarica buna, nu am exagerat, ma luase o durere groaznica de cap pe la 12 noaptea si am stat vreo 15 minute pe un hol pe o canapea, la aer, am luat nurofen si m-am facut ca noua. Asa mi se intampla mereu, de la fum, muzica tare, plus statul fara ochelari...ca mai nou, de cand imi pun gene fac blinc-clinc cu genele de lentile nu mai pot tine ochelarii la ochi am facut si poze multe, dar astept sa le recuperez de la fotograf si altii si apoi va arat. aaa, si m-am ofticat ca imi facusem parul frumos si mi s-a lasat cand am ajuns la restaurant , mda...cam atat

Am citit ce-ati ciripit...zic si eu din amintiri, ca nu mi-am luat notite...

Tuchi, m-am amuzat cu Surubul, asa mancam si eu cand eram mica , muscam din pachetul de unt de i se facea maica-mii rau instant! E un dulce in poze!

Bitzo, vroiam sa zic de locul ala de joaca din Arena, sa nu crezi ca pe Stef sau Vlad ii las acolo si plec, noo...pana acum intram acolo cu ei, ma descaltam si stateam langa Stef, iar zilele trecute n-am intrat si a stat fata de-acolo dupa el si de-aia ziceam ca a fost bine! Ma bucur tare cand spui ca faci papica de la mine , iar pateul ala cu suc de mere nu-i facut de mine. Eu il fac mai cu sos si e mai moale, apoi la frigider se intareste putin de la unt. Chiar o sa mai fac si eu, ca n-am mai facut demult...
Ce tare e Antonia cu usturoiul si ceapa , eu am vrut sa-i dau lui Stef fasole din aia galbena cu usturoi si marar si n-a vrut...dar daca ii pun un catel de usturoi crud pasat in mancare papa.

Aseara mi-a pus socrul meu gogosari si castraveti, eu i-am luat tot ce trebuie si el s-a descurcat, le pune super de tot, iar dimineata ne-a facut soacra ciorbita de vacuta, asa ca avem papa azi Diseara le fac o ciulama cu mamaliguta , ca se face repede, plus ca am in congelator o casoleta cu pipotele fierte in supa, doar le dezghet si gata papa

Naty, Stef sta cuminte la schimbat . Ii dau diferite jucarii in mana, dar mai nou e super atent cand ii povestesc ceva si eu repede ii pun pampersul. Iar de fontanela, eu nu i-o mai simt demult...nici nu stiu exact cand i s-a inchis...pe la un an sau poate 11 luni, habar n-am...

Si Stefu papa cu drag cate o felie de paine, dar din aia patrata, facuta la MP, cu almette si rosie, chiar dimineata a lins una. Si mie imi place branzica de la lacta sau de-aia de care zice Luny, chiar am una fagaras in frigider.
Dimineata eu ii dau un senvis ori cu almette, ori ou frecat cu almette si rosie, sau pasta de avocado cu braza de vaci si rosie, dupa asta e le-si-nat, sau paine cu unt si miere, dupa care un fruct. Ieri i-am facut un mar ras cu biscuiti si miere. Azi nu i-am mai dat, ca a papat cam tarziu si o sa-i dau ciorbita la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Zoze, sa traiasca, sa creasca mare bebe!!!! Am muulte multe de spus despre ce simt cand ma gandesc la plecatul pentru o saptamana fara Gaza..in parte, e si alaptarea implicata, si tot ce tine de ea...pe de alta parte e si felul nostru ( al meu si al lui Radu ) de a fi, ca amandoi suntem foarte legati de ea...ei, e mult de explicat ce simt, si nu sunt intr-o stare prea buna pentru introspectie... Sa iti urez petrecere frumoasa ?

Nico, nu, la Paris mergeam pentru concert, la Viena pleaca Radu la un targ de modelism ( www.modell-bau.at ), sa isi vada partenerii lui de nadejde austrieci, se opreste si la aia din Ungaria, el pleaca cu treaba. Noi am fi venit cu el asaaa..de loisir...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nuu Olga,nu-mi ura! Deja imi vine sa vomit,ma doare capul si..nu pot face nimicCredeti-ma ca simt ca-mi sare cutitul din mana-nu pot sa fac nimic! Mai bine plecam si eu cu baietiiE ingrozitor!
Mai..citeam ce-ai scris tu si incercam sa-mi raspund sincer,doar mie asa-daca as pleca de-acasa fara el,daca nu l-as mai alapta..Nu as putea La fel zic si eu-as vorbi pe marginea subiectului..o zi intreaga,sunt multe aspecte si nici eu n-am starea necesara sa ma bag la taina. Suntem prea atasati de el-am avut tentative de a merge la nunti/botezuri/zile onomastice si n-am rezistat mai mult de ora 23.00.Sa nu-ti mai zic de mersul la piata sau la magazine Desi cateodata simt ca ma sufoca si-mi face rau dragostea asta..nu ma pot abtine..
Sarutmana pentru urarile transmise prietenei mele

Oana astept si eu pozicile!

Oh-uitasem de Surubel-mortal-pupa mama pe el!

Naty-Mihai nu sta la schimbat! E jale,se rasuceste,se zmuceste,tzipa..face urat,ce sa mai..Nu stiu de ce,ca operatiunea e facuta cu blandete si vorba multa,fara traume Noi folosim chiloteii de la Pampers,alternati cu cei de la Libero si suntem multumiti.

In alta ordine de idei,l-am cantarit pe Mihai si avea 14,350 kg. si..nu mai tin minte cat avea data trecuta ca am uitat sa-mi notez..Parca tot pe-aci,numai ca mie imi pare slaaab Mi-e dor de caputul rotund,de falcutele rumene si bulanasele grasanele!! S-a inaltat dintr-o data si..s-a subtiat,puiul meu..

Pauza la manelari-fug sa mai toc cate ceva!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput