Puiuti de Randunici 2008!! (313)
Raspunsuri - Pagina 15
tuchita spune:
Buna dimineata!
Multam de cafeluta, Naty!
Cu pampersul la noi e jale de mult, de fapt acum incepe sa treaca pentru ca incepem sa comunicam.
Si sunt mare fan al chilotilor de la Libero, cam scumpi ce-i drept, dar ii pun tzac-pac!
De la chilotii de la pampers am uitat sa va zic ca s-a iritat, Seb care in general nu se irita!
Nico, felicitari pentru alegere!
Ma gandeam ca la Viena nu mai trebe sa dai cu aspiratorul!![]()
Sa va povestesc micul dejun al lui Seb....intai a baut laptele, apoi a mancat jumatate de piersica, appoi ne-am asezat cu totii la masa.
Am incercat sa-i fac soldatei cu paine, unt si dulceata....dar el a baut dulceata cu borcanul
, apoi a muscat cateva guri din pachetul de unt
si apoi a mancat paine goala!
Pana la urma tot acolo au ajuns aceleasi produse, nu?
Acum bea lapte direct din cutia de Fulga si este in extaz!
natynic spune:
Se poate spune ca baiatul merge direct la tinta si nu face compromisuri!![]()
Am si uitat de chiloti, foloseam inainte de cresa. Acum m-am axat pe scutecele Clever care se gasesc in Billa, sunt semnificativ mai ieftini, f buni zic eu si, na, sunt intr-o epoca in care am cam inceput sa restrang bugetul pt toate cele...Dar ar fi o idee sa-i pun chiloti macar peste noapte, dupa baie, cand e jale si chin sa stea si deseori ii pun pampersul prea larg si iese pipi...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bitza037 spune:
neata si de la noi....
Naty mercic de cafee

am pus mana acum si e inchisa fontanela de tot... la un an i s-a inchis ei....
..la schimbat de pampers, Antonia cateodata sta, alte dati este mare chin, o mai pacalesc cu cate ceva care sa-i distraga atentia...si il schimb in pozitia culcat.....este drept ca mi s-a intamplat sa alerg si cu pampersul dupa ea si sa i-l pun in timp ce ea statea in picioare...
Luny chiar notez reteta ta de pate si o fac ,ca mi se pare mai buna 
nu mai stiu cine ma intreba daca Antonia ia Septilinul???
....vad ca-l ia...mai alerg si cu seringa dupa ea...de fapt vrea sa ma pacaleasca si cand este atenta la tv ii dau...cateodata resusesc dintr-o data ,alteori de doua sau trei ori..asta in decurs de 5 minute
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
natynic spune:
Eu am inceput la Iulia Imunice si deocamdata vad ca-l accepta, eu i-l dau insa direct din capacelul dozator, ca se dau 2,5 ml odata. Septilinul nu vroia sa-l vada...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Sa va povestesc micul dejun al lui Seb....intai a baut laptele, apoi a mancat jumatate de piersica, appoi ne-am asezat cu totii la masa. Am incercat sa-i fac soldatei cu paine, unt si dulceata....dar el a baut dulceata cu borcanul , apoi a muscat cateva guri din pachetul de unt si apoi a mancat paine goala!![]() Pana la urma tot acolo au ajuns aceleasi produse, nu? Acum bea lapte direct din cutia de Fulga si este in extaz! Catalina, mami de si ![]() |

IRINA

Antonia sufletel
tuchita spune:
Seb mai are inca o gaura mica la fontanela....ii dau cam 4-5 picaturi de Vigantol, sper sa se inchida in curand!
Nu le dau nik de imunitate, trebuie sa-i fac Surubului rapelul la Prevenar saptamana asta.
Mi se pare ca a cam luat tusea de la mine, sper sa nu se agraveze.
bitza037 spune:
.......daca tot suntem la mic dejunuri hazlii.....am incercat si eu sa-i dau Antoniei pate si l-a scuipat imediat (si ieri la fel, cred ca a fost accidental faptul ca a mancat putin vineri seara)
..a muscat din castraveti, a manacat cateva cereale...si putina para...in schimb piesa de rezistenta a fost ceapa rosie....eu nu am vazut asa ceva cum o prinde cum mananca chair daca ustura putin, ii dau lacrimile dar ea nu se lasa(ce gust aiurea ceapa simpla)si usutroi la fel...azi nu a mancat dar cum il prinde si pe ala, ca de exemplu aseara a mancat vreo 2 catei si usturau...bine ii dadeam eu in completare mancarica de conopida
...scuze daca am alambicat ...dar ANtonia este calare pe mine....si ma striga incontinuu mami.....si daca nu raspund ridica tonul![]()
IRINA 
Antonia
sufletel
luny spune:
neatza!
naty, e de bine cu fructele, asa e...la noi nu e mare sfaraiala, acum are pata pusa pe struguri...portocala o storc si o indoi cu apa si bea de n-are aer, banana, vad ca rar o papa toata, bucatele de mar, intra cam 3-4 si gata, mai papa piersica/nectarina cand are chef...sa incerc cu prunele iar, ca nu i-am mai dat dinainte de cioncediu ca nu se omora dupa ele..ma bucur ca face cura de struguri, astia-s sanatate curata acum!!
el papa inca soldatei, dar se plictiseste repde, adica 2-3 cu Fagaras(apropo, am luat Lacteea, chiar mi-a placut mult si mie, e o firma din Sibiu si o sa-i mai iau), apoi 2-3 cu pateu si cascavalul ramane in top ca-i place inca
Azi i-am facut o minisalta cu rosie, ardei si ceapa,tocate mic, si o picatura de ulei de masline extravirgin de la grec
..a papat aproape toata salata cu soldatei d-astia
a, si noi am facut gemuri de afine, gutui, visine si nu mai stiu, si ii plac, dar ii dau rar ca-s prea dulci..prefer mierea cu unt.
La Mufa nu se mai simte nimic la fontanela, iar cu ciuul e crima si pedeapsa demult, mai ales seara dupa baie, se ladsa cu niste urlete groaznice, nu sta..trebuie pacalit cu ceva in mana...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
tare Sebul! si Mufa mai face 'pe dosuri' din astea!eu nu stiu chilotii Libero
..folosim libero normali si imi plac..apropo de iritatii, exact acolo unde vine elasticul, inghinal, are de ceva timp o iritatie, niste bubite care-l mananca si par ucate si cojite...o fi vreo eczema ceva, ca i-am dat 2 zile cu Triderm si a diosparut, iar acum iar a aparut, dupa vreo cateva zile..ii dau cu bepanthen plus...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

si