Puiuti de Randunici 2008!! (313)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

mama ce zi maraton am avut!
am facut 3 feluri de mancare, curat in toata casa....l-am spalat si pe Surub pe cap( mama ce urla!), Ilinca e si ea gata, ii citeste taxo povestea, ma duc si eu la nani!
In parc n-am mai apucat sa iesim, m-au ajutat la trreaba!
Seb da cu aspiratorul si Ilinca cu mopul!
Apoi mananca struguri si scuipa cojile pe jos!

Rox, nu stiu ce sa zic de aerosoli.
Eu ii faceam lui Seb cu ser si dexametazona sau cu biorinil, dar el avea otita, si era infundat.
E de mare ajutor si daca faci cu ser simplu!

Ilinca e mai bine cu buba, aproape s-au dus!
Vali, bine ca sunteti bine!

Nico, e bine cu familia reintregita, nu?
Pana la urma ce masina v-ati luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

ma bag la un CSI...

Valentina cu Matei si 19+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

lui Seb nu ii place Almette!
Ma rog, in afara de ciocolata si de struguri nu stiu daca se omoara dupa ceva!
Dupa bere poate!

Blanka, l-am vazut si io pe Marc!
Mi se pare asa de diferit de Eric....
cu alaptatul nu ma pricep la sfaturi, sper sa gasesti calea cea buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

...ce fac fetele??..slaba miscare...ma asteptam sa am mai mult de citit...

eu am terminat de dat cu spiratorul...spal dupa ce se culca fata...si o s afac niste creveti si surimii(vad eu cum prin retetele bubulinei)..am luat niste vin sa ne relaxam si noi un pic dupa ce i se termian bateriile pe ziua de azi duracellui....

..mai am fost si noi la BExpo.....o aglomeratie ..am stat la coada sa urcam cu masina chiar de jos de la parc...dar am avut noroc la parcare ca era un nene care ne-a ghidat si am parcat ...ne-a cerut 5 lei...pe urma am cautat Hokido ala(am sunat-o si pe Naty-pupici) ...care pana la urma era Hokide...nu avea decat inaltaminte care nu mi-a placut, imbracaminte eu nu am vazut ..de fapt nu stiu unde ar fi putut fi in standul ala mic...dar in sfarsit.....cred ca au vandut ieri si alataieri si acum nu era nici agloemrtaie la stand....
..eu i-am laut Antoniei niste pantalonasi de bumbac in genul celor de trening de stat prin casa cu 8 lei perechea...niste sosete dintre care o pereche cu dungi rosii si negre...gen buburuzachiar daca nu erau buline...o carticica faina care se numeste Vine trenul d ela Iasi incarcat cu iepurasi...si are multe cantecele si poezioare scurte pt copii mici......si de la Nuk o suzi noua, si doua sticle pt lapte, ca una am spart-o eu aseara de fapt azi noapte pe la unu noaptea..cred ca au intrat in soc vecinii cu zgomotul ala

Blankar daca te ajuta cu ceva(ca am citit la repezeala) edu am ramas fara lapte suficient de cand avea Antonia 4,5 luni...si am completat cu formula....i-am dat sa suga pana la 1,1 an

vreau neaparat sa cei doi Matei mancaciosi

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

...am uitat sa va zic ca aseara am facut si eu pate dupa reteta de pe bucataras....
Luny ca tu vad ca faci mai des ...trebuia sa-l las mai zemos cand l-am bagat la mixat???ca mi-a iesit cam tare... de abia il intind pe paine.....si nu am mai stat sa scurg sucul de mar l-am pus direct dat prin razuitoarea din sticla, si ce-i drept a iesit un pic cam dulceag ca am pus un mar intreg
...tu ii dai si lui Matei??????aseara i-am dat putin ANtoniei si a mancat putin dar azi dimineata nu a mai vrut.....

EDIT: am vazut niste cizmulite mov faine de la Primiggi super faine la 2 mil.....

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi parca l-ai descris pe Mufa, cu ajutorul in casa: aspirat, mopui.t, apoi struguri cu pumnul si cojile scuipate jos!
bitza Hokide sunt numai cu incaltaminte! ti-am zis ca mi-au spus ca au vandut aproape tot in prima zi..calitatea insa e supeeer in raport cu pretul!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

ma duc in patul conjugal!
noapte buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

...am uitat sa va zic ca aseara am facut si eu pate dupa reteta de pe bucataras....
Luny ca tu vad ca faci mai des ...trebuia sa-l las mai zemos cand l-am bagat la mixat???ca mi-a iesit cam tare... de abia il intind pe paine.....si nu am mai stat sa scurg sucul de mar l-am pus direct dat prin razuitoarea din sticla, si ce-i drept a iesit un pic cam dulceag ca am pus un mar intreg
...tu ii dai si lui Matei??????aseara i-am dat putin ANtoniei si a mancat putin dar azi dimineata nu a mai vrut

IRINA
sufletel

eu nu am pus inca suc de mar, data viitore, dar chiar ai pus mult!..
Pateul il fac ceva mai diferit decat reteta Bubulinei, ca ii dai si lui Matei si ii place(dar nu papa tone, in prima zi il papa bine, in a doua mai putin, cu paine si rosie): fierb cateva minute ficateii, apoi inabus in unt ceapa si usturoi, cu putina apa si pun si ficateii, acopar cateva minute, apoi adaug apa, si las la fiert cu capac! a, si condimentele: cimbru, rozmarin, patrunjel! cat sunt gata,calzi, pun si unt, cam juma de pachet la 500 g de ficatei, si ii mixez cu zeama cu tot..insa fiind untul in pate, la frigider e normal sa se intareasca, nu ma deranjeaza...data viitoare, pune mai multa apa sa se faca sos mai mult, cred ca ai pus cam putina..a, si eu ii mai pun nitica ceapa si ustuoi crud, inainte sa mixez, asa se simte mai bine aroma, si il mancam in max. 3-4 zile.

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Tuchi, nici nu stii ce bine e in 4! Azi a iesit A cu ei dupa-amiaza pana in DonauZentrum, ca vrem sa incheiem contract de cablu, internet si telefon fix (1000 de minute in Ro!! ), apoi in parc, au venit pe seara cand eu deja dadusem cu aspiratorul si spalasem pe jos... Si m-am mai putut auzi si gandind! Inca nu am primit masina, este o Toyota Corolla Sedan.

Blanka, este laudabil ce faci tu pentru bebe, tinand cont ca ai mameloanele ombilicate (eu uitasem de ele)! Succes si laptic cat vrei tu!

A fost a doua seara cand Matei nu a vrut sa vina la nani cu mine, dar nici cu tati... cred ca l-a marcat plecarea asta a lui, ultima... daca tati vroia sa il aseze la nani tipa dupa mine, daca ma duceam eu cu el, tipa dupa tati... asa ca ne-am dus in dormitorul cu pa dublu si ne-am asezat toti 4 in el... asa a supt, a adormit si l-am mutat in camera lui cand era adormit. Oare ce ma fac eu luni seara, cand pleaca al meu la Munchen???

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata si luati niste cafea sa va mai treziti!
Cata liniste...pesemne e o perioada in care nu se intampla multe lucruri interesante, de-aia nu prea vorbim.
Nico, eu cred ca n-ai de ce sa-ti faci griji, copilul e invatat cu asentele lui tati; dar il iubeste si din cauza asta, cand il vede acasa ii doreste prezenta; se va readapta insa la fiecare noua plecare.
Luny, f buna idee mi-ai dat cu pateul de ficat, poate o mai momesc cu ceva pe Iulia care acum la micul dejun rar vrea Almette, cascaval, oua, paine cu unt sau ceva de genul, ea vrea fructe si iar fructe-ceea ce momentan inca e ok, dar la iarna ce ma fac?? Am congelat mai multe afine, insa am destule de tinut, mai ales pt ea, in congelator, nu-l pot umple cu fructe inghetate si nici nu mi s-ar parea o treaba...Are gem si magiun facute de cumnata-mea, naturale, nici nu se atinge de ele, de miere nici atat...fructe, fructe, fructe ORICAND.
Intrebare: la copiii la care s-a inchis fontanela cum se simte la palpare, se mai simte un santz ceva sau absolut nimic? La Iulia mai e efectiv un mic sant, nu gaura, eram curioasa (bine ca marti mergem in sfarsit sa facem Infanrixul de la 1 an, mereu amanat de atatea boli)
Si alta intrebare si mai arzatoare: voi cum le mai puneti pampersul??? Adica, stau?! In ce pozitie stau?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput